TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Saol cnm benim bi tüp bebek denemem oldu negatif ama dondurulmuş denemedim benimde 14 embritom dondurulcak kadar sağlamdı 27 tane toplanmıştı pko hastasımısın cnm

Cnm değerin gayet güzel gözüküo inş katlanır bebeğimi kucağına alırsın senin sebep neydi

E Eeeffa canım tebrik ederim daha çok erken bu sonuçta normal iki gün sonra yada gününde tekrar yaptır yükselecek inşallah
Maşallah diyelim devamı gelsin

Merhaba hoşgeldin bende Ali Rüştü bey oldum bugün transferin 8 günü cümlemizin hakkında hayırlısı olsun
Hoşbuldum canım senin de burda olmana çok sevindim. Amin kuzum cümlemizin gönlündeki hayırla ulaşsın tez vakitte inşAllah

Cnm senin ne testin 0cikti? Yani transfer olmusmuydu sana?

Normal hamileler 2 buçuk aylıkken neredeyse öğreniyorlar habersiz geçiriyor bu strestli zamanları :)

korkma SONUNDA
MUTLULUGU DÜŞÜNÜNCE ACILARA DEĞİYOR :)

Tskr ederim herkes güzel haberleri alsin tez zamanda
Gözün aydın canım darısı başımıza...sağ selamet gucagına almak nasip olsun inşallah...doğduğundada poposuna bu bahar teyze için diye bi ısırık ay yerime,nerdeydin bunca zaman de bide ben öle yapıcam nasip olursaha bide idrar testi yap çift çizgi için,yapıp duvarıma asıcam,ahdım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…