Saol cnm benim bi tüp bebek denemem oldu negatif ama dondurulmuş denemedim benimde 14 embritom dondurulcak kadar sağlamdı 27 tane toplanmıştı pko hastasımısın cnm4.gün duymadım hiç ama demekki arkada az embriyo vardı riske atmamis doktor 5.gün için ama bişey farketmez mi 4 gün dışarda dayanmış transferde seninle devam edicek. Doktorlar da şunu düşünüyo embriyo ne kadar dışarda devam ederse kadar sağlam duruyor demektir . Ben çok okurum bu konuda. Önceden 2gün le başlamışlar dondurmaya sonra 3 sonra 4,5,6 en son benim 13 tane 5.gün 3tane 6.gün embriyom var . Yumurtam 31 taneydi o yüzden deneme yaptı ne kadar gidebilir diye. Mesela az yumurta olanlarda doktor riske gitmez 3.gün dondurur. Yani 3.gün kötü 5.gün güzel diye bişey yok sadece disarda bekleme süresi . Inşallah faydali olmuşumdur canım
Cnm değerin gayet güzel gözüküo inş katlanır bebeğimi kucağına alırsın senin sebep neydi2 başarısız aşılama gecirdim canım ve ilk tüp bebek deneyimim malatyada.bu çilemiz nedir anlamadim degerimiz yüksek ciksa bile tam sevinemiyoruz.değer in katlanip katlanmicana takiliyoruz.nolcak bizim halimiz canim ya.normal gebelik yasayanlarda niye hic boyle seyler duymuyorum
Sağol canım tarlusal o aldım ya biraz rahatladım nasılsa işe yarayacak aldım enerjini seninde bol bol olsun hiç eksilmesinSabret cnm tedaviye moral bozukluğu ile başlama sana burdan pozitif elektrik yolluyorum tedavide çok önemli
Polikistik over malesefCnm değerin gayet güzel gözüküo inş katlanır bebeğimi kucağına alırsın senin sebep neydi
Amin inşallah cnmTskr ederim herkes güzel haberleri alsin tez zamanda
Hoşbuldum canım senin de burda olmana çok sevindim. Amin kuzum cümlemizin gönlündeki hayırla ulaşsın tez vakitte inşAllahMerhaba hoşgeldin bende Ali Rüştü bey oldum bugün transferin 8 günü cümlemizin hakkında hayırlısı olsun
Kızlar transfer olanlar inşallah güzel sonuçlar alırsınız burası hamilelerle dolar taşar inşallah
Ben de şuan dr dayım testim 0.300 yani 1 bile değil (10.hün geçti)
Tarlusal alacağım birazdan yoksa rahim zarım inceymiş daha kalınlaşması sökülmesi kaç gün alır beklemekle gelmiyor çünküyaa o kadar mutlu olmak için ne gerekiyor sa yaptım transfere moralli girmek için 10 gündür bekleyince ve 0 değeri de görünce gitti moral felan kalmadı
Cnmmm hiccc farketmiyor bnm 4.gun embriyosu bir kizim var rabbim ol dedimi 1.gun embriyosu bile tutar icin ferah olsun...Benim embriyom 4. Gün embriyosu ama 5. Gün embriyosu daha iyimi oluyo
Merhaba canim bende ankadada basladim doktorun kim?hangi asamdasiniz kacinci denemeniz sorun nedir ay cok soru sordum ama insan merak ediyorBenim adanada Ankada hastanesi canım
Kuzum kusura bakma bir arkadas vardi o sandim seni ayyyy kafa trilyon olunca boyle oluyor:))))Benim adanada Ankada hastanesi canım
Normal hamileler 2 buçuk aylıkken neredeyse öğreniyorlar habersiz geçiriyor bu strestli zamanları :)2 başarısız aşılama gecirdim canım ve ilk tüp bebek deneyimim malatyada.bu çilemiz nedir anlamadim degerimiz yüksek ciksa bile tam sevinemiyoruz.değer in katlanip katlanmicana takiliyoruz.nolcak bizim halimiz canim ya.normal gebelik yasayanlarda niye hic boyle seyler duymuyorum
Ohh ne mutlu onlaraNormal hamileler 2 buçuk aylıkken neredeyse öğreniyorlar habersiz geçiriyor bu strestli zamanları :)
Bizimde rahat olmamız laizm aslında bütün olay orda ..Ohh ne mutlu onlara
Haklisin..Bizimde rahat olmamız laizm aslında bütün olay orda ..
korkma SONUNDAHe sen transfer oldun. Ben adetten bahsediyorsun sandım kusuruma bakma
Hayırlı olsun canım inşAllah hemencik tutunur bebişin sağlıkla kucağına alırsın.
Ben daha başlamadım perşembe başlicam. ilk denemem olucak biraz tırsıyorum iğnelerden vs.
Bizim olecanımKızlar tüp bebek tedavisini çip yöntemi ile mi yaptırıyor sunuz?
Gözün aydın canım darısı başımıza...sağ selamet gucagına almak nasip olsun inşallah...doğduğundada poposuna bu bahar teyze için diye bi ısırık ay yerime,nerdeydin bunca zaman de bide ben öle yapıcam nasip olursaTskr ederim herkes güzel haberleri alsin tez zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?