Evet aslında öyle de işte insanız neticede bi de kadın olunca e mesele de çocuk olunca bayaaa bi hassas oluyoruz. Ben bu çocuk olaylarından sonra mıdır nedir herbi şeyden tırsar oldum son bi kaç yıldır delirmeyeydik iyiydikorkma SONUNDA
MUTLULUGU DÜŞÜNÜNCE ACILARA DEĞİYOR :)
İnş Rabbim senin kini sana bağışlasın bizede hayırlı evlatlar versin. İnşallajhCnm hi
Cnmmm hiccc farketmiyor bnm 4.gun embriyosu bir kizim var rabbim ol dedimi 1.gun embriyosu bile tutar icin ferah olsun...
Çok yumurtladığından anladım çünkü bende polikistlik over hastasıyım ondan 27 tane toplandı bizim hastalığımız da bu var çok yumurtlamaPolikistik over malesef
Cnm takip edemedim dondurulmuş muydu yoksa normal mıydı allah kucağına almayıda nasip etsin cnm benimKızlar transferi olanlar ve henüz yeni işleme başlayanlar hepinize hayırlı olsun
Transferi olan arkadaşlar çok dinlemeyin kendinizi sitres yapmayinnnn. Sevindim onu hergün inşallah sım sıkı tutunurrrrlarr inşallah
Benimki 5.gün embriyo su
9.gün kanda 120
11.gün 395 çıktı çok şükür
Transferden beri kasığımda sancı vardı 9gun sonra ara ara olmaya başladı bu ağrı hala oluyor arada ayın22sinden sonra hastane de ilk randevumuzu verdi doktorum henüz görmedik
Hepinize bolll şanslar , unutmayın. Sabır ve dua ile gelir beklenen ... Kendizi ve bebisi sitrese sokmayın sizinle olduğuna inanın
Regl olmadım tatlım ondanCnm senin ne testin 0cikti? Yani transfer olmusmuydu sana?
Canım maşallah diyelim 3. Gün için iyi bence 7. Gün testin 5. Gün sayılırslm kızlar.ben dayanamdım transferden sonra 5. gün kan testi yaptım.değerim 1.3 çıktı ki her zaman 0.1 çıkardı.2 gün sonra gene yaptırdım yani transferin 7.günü betahgc: 11.43 çıktı. ilk denemem 3. gün embiriyosu.bakalım hayırlısı cuma günü tekrar yaptırcam inşallah yükselir.idrarda da henüz çıkmıyor.
Gözün aydın canım darısı başımıza...sağ selamet gucagına almak nasip olsun inşallah...doğduğundada poposuna bu bahar teyze için diye bi ısırık ay yerime,nerdeydin bunca zaman de bide ben öle yapıcam nasip olursaha bide idrar testi yap çift çizgi için,yapıp duvarıma asıcam,ahdım var
Bizim de öyle olacak canım morfoloji problemi var eşimin spermin deBizim olecanım
Evet cok yumurta oldu oluyo gerçekten.bude tutunsalar tamamdirÇok yumurtladığından anladım çünkü bende polikistlik over hastasıyım ondan 27 tane toplandı bizim hastalığımız da bu var çok yumurtlama
Önemli değil tatlım :)Kuzum kusura bakma bir arkadas vardi o sandim seni ayyyy kafa trilyon olunca boyle oluyor:))))
Ayy ne güzel haberler bunlar,gözün aydın canımKızlar transferi olanlar ve henüz yeni işleme başlayanlar hepinize hayırlı olsun
Transferi olan arkadaşlar çok dinlemeyin kendinizi sitres yapmayinnnn. Sevindim onu hergün inşallah sım sıkı tutunurrrrlarr inşallah
Benimki 5.gün embriyo su
9.gün kanda 120
11.gün 395 çıktı çok şükür
Transferden beri kasığımda sancı vardı 9gun sonra ara ara olmaya başladı bu ağrı hala oluyor arada ayın22sinden sonra hastane de ilk randevumuzu verdi doktorum henüz görmedik
Hepinize bolll şanslar , unutmayın. Sabır ve dua ile gelir beklenen ... Kendizi ve bebisi sitrese sokmayın sizinle olduğuna inanın
3 yumurtam toplantı 3 ude dollendi ama 2 si kaliteliydi transfer oldu onlar diğeri devam edemediDöllenmiş 2 yumurtan gelişmeye devam etmedi mi canım
yok mustafa ulusoy canım eşimde dna hasarı baya yüksek çıktı şimdi ürologla devam ediyor inşaallah olur kaç yumurta toplandı kaçı beşinci güne geldi bir de memnun kaldın mıSeçil hanımamı gidiyorsun bizde hiçbir problem cıkmadı canım doktor once asılamayı önerdi ama biz direk tüp bebeği tercih ettik zaman kaybı olmasın die adetin 2. gunu gittik ve ilaclara basladık gonal f folbiol menogan mıydı o luvrin bi kactane daha vardı işte iğneydi hepsi bitti cok şükür şimdi sonuc zamanı inş cektiğimiz acılara değer dua zamanı :)
Canım çok sevindimslm kızlar.ben dayanamdım transferden sonra 5. gün kan testi yaptım.değerim 1.3 çıktı ki her zaman 0.1 çıkardı.2 gün sonra gene yaptırdım yani transferin 7.günü betahgc: 11.43 çıktı. ilk denemem 3. gün embiriyosu.bakalım hayırlısı cuma günü tekrar yaptırcam inşallah yükselir.idrarda da henüz çıkmıyor.
İnşallah kaçıncı denemen canım yaşın kaçEvet cok yumurta oldu oluyo gerçekten.bude tutunsalar tamamdir
Geç tutunma ola bilir pozitif düşün cnm yükselecek inşallah çok düşükte değilKızlar benim transferimin 6.günü blast transferi yapıldı.bugün dayanamadım bhcg baktırdım 10,91 çıktı .çok mu düşük değerim?
Bence değil benimde dun transferimin 6.günüydü 12.6 çıktı.yarin biadaha yaptircam.sende 1 gun sonra yaptir articakmi bakalim degerlerimizKızlar benim transferimin 6.günü blast transferi yapıldı.bugün dayanamadım bhcg baktırdım 10,91 çıktı .çok mu düşük değerim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?