TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Ben 25 ilk normal tüp bebek demedim negatif şimdi iki adet dondurulmuş koycaklar
Olumsuzluklarada hazir olmalıyız vardir bi hayir bundada.bende başarısız 2 aşılama geçirdim daha önceden.2 yıldır da uğraşıyorum.hayırlısı olsun canım iyi düşün..

Olumsuzluklarada hazir olmalıyız vardir bi hayir bundada.bende başarısız 2 aşılama geçirdim daha önceden.2 yıldır da uğraşıyorum.hayırlısı olsun canım iyi düşün..
Benim aşılama olmadı denedim ama hepsi birden uyandığı için yumurtalarım tüp bebeğe yönlendirildi

yok mustafa ulusoy canım eşimde dna hasarı baya yüksek çıktı şimdi ürologla devam ediyor inşaallah olur kaç yumurta toplandı kaçı beşinci güne geldi bir de memnun kaldın mı
19 tane toplandı 14 ü dollendi 11 tanesi ilerledi 9 tane kaldı şimdi

Hayırlısı olsun cnm benimde iğne korkum vardı o yüzden günlük sağlık kabinleri var özel orda yaptırdım

Canim hayirli olsun tedavin.hic korkma bildiğin igneler gibi degil.acıtan bisi de degil.ben hic hissetmiyodum bile.

Canim hayirli olsun tedavin.hic korkma bildiğin igneler gibi degil.acıtan bisi de degil.ben hic hissetmiyodum bile.
Öyle mii ay umarım öyledir şu an kutular bana ben kutulara bakışıyoruz umarım iyi gider. 13 yumurta saydı doktorum inşallah kaliteli yumurtalarımız olcak sesi bakalım

Maşallah ona:) kisiden kisiye degisiyo tabi ben de pcoluyum 2 asilamadan sonra tup bebege geçtim.
Bende pkoluyum bi tüp bebek nagatip şimdi iki adet koycaklar bide amaliyat geçirdim rahimde parça vardı onu aldılar inş bu sefer pozitif olur p tesi transfer olcam

Bende pkoluyum bi tüp bebek nagatip şimdi iki adet koycaklar bide amaliyat geçirdim rahimde parça vardı onu aldılar inş bu sefer pozitif olur p tesi transfer olcam
Cok gecmis olsun canim.hadi bakalim başarıyla geçsin transferin ve guzel sonuclarimiz olsun hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…