28 yaşındayım.ilk tüp bebekİnşallah kaçıncı denemen canım yaşın kaç
Ben 25 ilk normal tüp bebek demedim negatif şimdi iki adet dondurulmuş koycaklar28 yaşındayım.ilk tüp bebek
Olumsuzluklarada hazir olmalıyız vardir bi hayir bundada.bende başarısız 2 aşılama geçirdim daha önceden.2 yıldır da uğraşıyorum.hayırlısı olsun canım iyi düşün..Ben 25 ilk normal tüp bebek demedim negatif şimdi iki adet dondurulmuş koycaklar
Benim aşılama olmadı denedim ama hepsi birden uyandığı için yumurtalarım tüp bebeğe yönlendirildiOlumsuzluklarada hazir olmalıyız vardir bi hayir bundada.bende başarısız 2 aşılama geçirdim daha önceden.2 yıldır da uğraşıyorum.hayırlısı olsun canım iyi düşün..
19 tane toplandı 14 ü dollendi 11 tanesi ilerledi 9 tane kaldı şimdiyok mustafa ulusoy canım eşimde dna hasarı baya yüksek çıktı şimdi ürologla devam ediyor inşaallah olur kaç yumurta toplandı kaçı beşinci güne geldi bir de memnun kaldın mı
Hayırlısı olsun cnm benimde iğne korkum vardı o yüzden günlük sağlık kabinleri var özel orda yaptırdımBugün muayene günümdüherşey yolunda gider inşallah . İlaçlarım iğnelerim yazıldı , tedavi başlıyooor . Gonal f kullanıcam umarım yapabilirim iğne korkum var çünkü. Allah hepimize Kolaylıklar versin
Canim hayirli olsun tedavin.hic korkma bildiğin igneler gibi degil.acıtan bisi de degil.ben hic hissetmiyodum bile.Bugün muayene günümdüherşey yolunda gider inşallah . İlaçlarım iğnelerim yazıldı , tedavi başlıyooor . Gonal f kullanıcam umarım yapabilirim iğne korkum var çünkü. Allah hepimize Kolaylıklar versin
Tüp bebek daha mantıklı aşılama da cok şans vermiyolar zaten.hakkimizda hayirlisiBenim aşılama olmadı denedim ama hepsi birden uyandığı için yumurtalarım tüp bebeğe yönlendirildi
Sanırım bende eşime yaptırıcam Çok teşekkür ederim inşallah hayırlı olurHayırlısı olsun cnm benimde iğne korkum vardı o yüzden günlük sağlık kabinleri var özel orda yaptırdım
Öyle mii ay umarım öyledir şu an kutular bana ben kutulara bakışıyoruzCanim hayirli olsun tedavin.hic korkma bildiğin igneler gibi degil.acıtan bisi de degil.ben hic hissetmiyodum bile.
Hadi bakalim hakkinda hayirlisi olsun:)Öyle mii ay umarım öyledir şu an kutular bana ben kutulara bakışıyoruzumarım iyi gider. 13 yumurta saydı doktorum inşallah kaliteli yumurtalarımız olcak sesi bakalım
Aynen ama yine pko hastası olan arkadaşım 3. Aşılamada hamile haldi şimdi bebeği doğdu 2 aylıkTüp bebek daha mantıklı aşılama da cok şans vermiyolar zaten.hakkimizda hayirlisi
Ama bi kere kendim yapmak zorunda kaldım misafir vardı hiç korktuğum gibi değildiSanırım bende eşime yaptırıcam Çok teşekkür ederim inşallah hayırlı olur
Maşallah ona:) kisiden kisiye degisiyo tabi ben de pcoluyum 2 asilamadan sonra tup bebege geçtim.Aynen ama yine pko hastası olan arkadaşım 3. Aşılamada hamile haldi şimdi bebeği doğdu 2 aylık
Hepimizin teşekkürlerHadi bakalim hakkinda hayirlisi olsun:)
Korkumu yenmeye çalışıcamAma bi kere kendim yapmak zorunda kaldım misafir vardı hiç korktuğum gibi değildi
Bende pkoluyum bi tüp bebek nagatip şimdi iki adet koycaklar bide amaliyat geçirdim rahimde parça vardı onu aldılar inş bu sefer pozitif olur p tesi transfer olcamMaşallah ona:) kisiden kisiye degisiyo tabi ben de pcoluyum 2 asilamadan sonra tup bebege geçtim.
Bunla kalsın çektiklerimiz inşallah.Korkumu yenmeye çalışıcam
Cok gecmis olsun canim.hadi bakalim başarıyla geçsin transferin ve guzel sonuclarimiz olsun hepimizinBende pkoluyum bi tüp bebek nagatip şimdi iki adet koycaklar bide amaliyat geçirdim rahimde parça vardı onu aldılar inş bu sefer pozitif olur p tesi transfer olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?