TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Hayırlı olsuuuuuuuun kuzu Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bize de inşAllah

Kızlar benim transferimin 6.günü blast transferi yapıldı.bugün dayanamadım bhcg baktırdım 10,91 çıktı .çok mu düşük değerim?
Cnm degerin kotu diil , ilerleyen gunlerde tekrarla bakalim rabbin eliylee kat katttt artsinnnn gelsinnnn bebislerrrr cokkk pozitiflii bi topikkkk olsunnnn....

Tedavinin kaçıncı günündesin canım e2 değerin nasıl ?
Cnmmm e2degerine hiccc aldanma bazilarinda cokkk yuksek cikio negatifff oluo bazilarinda cok dusuk oluo pozitif oluo o yuzden kisiden kisiye degisio icini ferah yut cnmm karninizi sevin kizlar transfer olsan bebislerinize dua edin sıkı sıkı tutunsunlar bizlere aminnnnnn

Canım benim daha transfer olmadı kaç yumurta olur diye merak ediyorum .Iğnelerin 4. Günündeyim

Kızlar pazartesi opu oldum. 6yumurta alındı 5 tanesi döllendi ve devam ediyor gelişmeleri. Sizce hangi gün transfer olur?bi de transfere kaar dikkat etmem gereken önerdiğiniz bişey var mı?

Benimde temmuzun.7 sinde transferim oldu yani 6.gundeyim en zoru bekleme asamasindayim insallah hayirlisi ile bebeislerimizi aliriz kucagimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…