Bugün yarın ararlar canım en geç cuma olursun bence..Kızlar pazartesi opu oldum. 6yumurta alındı 5 tanesi döllendi ve devam ediyor gelişmeleri. Sizce hangi gün transfer olur?bi de transfere kaar dikkat etmem gereken önerdiğiniz bişey var mı?
ilaçlarına devam ediyorsun. gittiğin muayneye göre doktor transfer tarihini belirliyor. sonrası işte bekleme... ben transfer öncesi estrofem, crinone, folic, climara forte flaster kullandım. bir de ben bikaç kez merkeze gittiğimde ovitrelle ducrin iğnelerinden yaptılar. ilaçlarıma transferden sonra da devam etmemi söylediler. ayrıca transferden hemen sonra 2 iğne daha yaptılar. benim 6 embriyom 3 lü halde 2 tüpte dondurulmuştu. bir tüpü yani 3ünü çözdüler ama kaçını koydular bilmiyorum. geriye bir 3lüm kaldı.hayırlı olsun güzel haberler verirsin inş.Ben de dondurulmuş embriyo transferine başladım dr estrofem verdi.Başka nasıl işliyor süreç?Benim 8 dondurulmuş embriyo var işlem sırasında bunların hepsi mi çözülüyor acaba
bana da bittikten sonra gösterdiler uyanıktım ama ısrarla kaç tane koyduklarını söylemediler. tüp bebek yönetmeliğine göre 35 yaş altına 1 adet konulduğundan muhabbetini yapmadılar ama tabi yeniden denetip para almak için 1 tane de koymuş olabilirler. beyaz parlak bişey gösterdilerUyanık değilmiydin ztn koyarlarken gosteriyorlar bellide oluyor kücücük beyaz bi bosluk bana bittikten sonra yeniden gosterdi
Canım ben bugün başladım ilk kez ultrasona girdim beş günlük iğne verdi bana doktorum kan değerlerime pazartesi bakılacak daha yani beşinci gün. Sonrasında dört gün daha bu kan sonuçlarına göre devam edicek tedaviTedavinin kaçıncı günündesin canım e2 değerin nasıl ?
Transfer günüm bi sonraki ay dondurulmuş embriyo tedavisi olacak çünküTm cnm sen ne zaman transfer olacaksın inşallah
Canım o ilacın etki ettiğinin gostergesiymiş benim gobegım davul gibi olmustu nefes alamıyordumMrb kızlar,bugün tedavinin 7. Gunundeyim,dun kontrol günümdü,gonal f 125 vurunucam bugün,yarın tekrar kontrolüm var,kızlar bende aşırı şişlik var göbek göğüs filan hormonlu gibiyim bir de arada bulantı oluyor,bir de hiçbirşey yapasim gelmiyor boyuna yatıyorum tüm gün,sizde de böyle şeyler oldu mu,ohs olmaktan korkuyorum..
EVET canım çikolata kisti teşhisi geçen yıl bu zamanlar konuldu ondan önce hep sebepsiz infertilite deniliyordu devlet kapılarında ilerleme kaydedemedik özelde tüp bebek için maddi durumumuz iyi değildi anca sıra geldiHayırlısı olsun inşallah bebek sahibi olursunçok özel değilse neden bukadar sene düşünmediniz yoksa probleminiz yeni mi oluştu ?
Ben gibi yanı kaç adet yerleştirceklerTransfer günüm bi sonraki ay dondurulmuş embriyo tedavisi olacak çünkü
Hayır dondurulmus değildi canimCnm takip edemedim dondurulmuş muydu yoksa normal mıydı allah kucağına almayıda nasip etsin cnm benim
İnşallah çok teşekkür ederim . Allahım burdaki herkese inşallah kalbindekini nasip etsin kucaklarimizi doldursun inşallahHayırlı olsuuuuuuuun kuzu Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bize de inşAllah
Hayırlısı olsun cnm benimHayır dondurulmus değildi canim
Inşallah cok gUzel sonuç alırsın canım artık özel tüp bebek merkezleri çok iyi calsiiyo bu konuda ..EVET canım çikolata kisti teşhisi geçen yıl bu zamanlar konuldu ondan önce hep sebepsiz infertilite deniliyordu devlet kapılarında ilerleme kaydedemedik özelde tüp bebek için maddi durumumuz iyi değildi anca sıra geldi
Doktorum sağlıklı embriyoların durumuna bağlı dedi . Çok da sormadım ben biraz stres yönetiminde zayıfım o yüzden çok sorularla gitmedim panik olurum diyeBen gibi yanı kaç adet yerleştircekler
Bende aynı o yüzden sormadanda duramıyorum yaDoktorum sağlıklı embriyoların durumuna bağlı dedi . Çok da sormadım ben biraz stres yönetiminde zayıfım o yüzden çok sorularla gitmedim panik olurum diye
Cogu hastane cumartesi öğlene kadar acık benimki öleydi yaniKızlar size bir şey soracağım , ben cuma günü adet olacağım sanırım , akşama doğru olursam cumartesi pazar merkez kapalı ptesi de 4. Gün mü olmuş oluyo tedaviye nasıl başlayacağım ?
En iyisi buradan soralım birbirimize .. yasal durumlar var tabi tek ve çift embriyo olarak fakat biz o durumlara giriyormuyız bilmiyorum. Neye göre çift transfer hiç bilmiyorumBende aynı o yüzden sormadanda duramıyorum ya
Ya bende cuma olurum diyordum stresten üç gün sarktı hiç planlarım tutmadı stres yapıp adeti bekleme bence olduğun gün ara zaten en geç 3. Gün gelin diyorlar olayda cumartesi ye denk gelirse açık oluyo merkezler benimde bildiğim sabaha randevunu ayarlatırsınKızlar size bir şey soracağım , ben cuma günü adet olacağım sanırım , akşama doğru olursam cumartesi pazar merkez kapalı ptesi de 4. Gün mü olmuş oluyo tedaviye nasıl başlayacağım ?
Canım inşallah ,Allahım sevinmekte nasip etsin bu uğurda savaşan herkeze...çok heyecanlıyım yarın transfer yapılırken ağlama krizine girmekten korkuyorum...canim hayirli olsun yarin transferin mi var sIKIca tutunsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?