- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.477
- 248
Şimdiden bol şansCanım inşallah ,Allahım sevinmekte nasip etsin bu uğurda savaşan herkeze...çok heyecanlıyım yarın transfer yapılırken ağlama krizine girmekten korkuyorum...
Cogu hastane cumartesi öğlene kadar acık benimki öleydi yani
Senin tedavin ne alemde canım,transfer olmus muydun senBelkidde gecikecek ben bu aykı adetimi cok bekledim bi hafta gecikti sansıma dört gözle beklen ya gelmez :) istemediğindede gelir
Canım benim opum Pazar'a denk gelmişti. Benim merkezimde hafta sonu da olsa işlem için hemşire doktor embriyolog geliyor. İşi halledip çıkıyorlar. Belki sizde de vardır böyle bir şey. Sordun mu?Kızlar size bir şey soracağım , ben cuma günü adet olacağım sanırım , akşama doğru olursam cumartesi pazar merkez kapalı ptesi de 4. Gün mü olmuş oluyo tedaviye nasıl başlayacağım ?
Benim de bayrama denk gelmişti 4. Gün başladım. Sorun olmuyor takma kafana canım.Kızlar size bir şey soracağım , ben cuma günü adet olacağım sanırım , akşama doğru olursam cumartesi pazar merkez kapalı ptesi de 4. Gün mü olmuş oluyo tedaviye nasıl başlayacağım ?
Benim de bayrama denk gelmişti 4. Gün başladım. Sorun olmuyor takma kafana canım.
Canım benim opum Pazar'a denk gelmişti. Benim merkezimde hafta sonu da olsa işlem için hemşire doktor embriyolog geliyor. İşi halledip çıkıyorlar. Belki sizde de vardır böyle bir şey. Sordun mu?
Evet 3. GunuSenin tedavin ne alemde canım,transfer olmus muydun sen
Az kalmış hadi hayırlı sonuçlar olsun inşallah..Evet 3. Gunu
amin canim insallah sakince al gel bebeklerini SIkIca tutunsunlar insallahCanım inşallah ,Allahım sevinmekte nasip etsin bu uğurda savaşan herkeze...çok heyecanlıyım yarın transfer yapılırken ağlama krizine girmekten korkuyorum...
Ayy çok heyecanlı. Allah sıkı sıkıya tutunmayı nasip etsin.Aldım veletlerimi dualarınıza talibim, öğleden sonra çıkacağım hastaneden :)
Cuma olursan cumartesi gideceksin . Merkezler pazar kapalı olur sadece . Çünkü 4.gün çok geç kalınmış oluyo tedavi baslanmazKızlar size bir şey soracağım , ben cuma günü adet olacağım sanırım , akşama doğru olursam cumartesi pazar merkez kapalı ptesi de 4. Gün mü olmuş oluyo tedaviye nasıl başlayacağım ?
Canım bana doktorum şöyle demişti. Benim de bayram tatiline gelmişti adetin 2. Günü. 1. Günü gel, iğneleri anlatalım. İkinci gün kullanmaya başlarsın dedi. Bi de tatilde şöyle bir sıkıntı daha var. Nöbetçi eczanede iğne olmayabiliyor. Ecza deposu da kapalı galiba. Bence 1. Gün git.Ama 15 Temmuz resmî tatil ya ondan kapalı olacak , ben cuma adet olursam napıcam ya of
Transferin hayirlu ugurlu bebisler getirsn sna cnmmm transferden sonra kac saat uzanarak bekletiolar cnm??Aldım veletlerimi dualarınıza talibim, öğleden sonra çıkacağım hastaneden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?