- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
Ben 9.30 ta çıktm transferden 14 e kadar odada yattm canımTransferin hayirlu ugurlu bebisler getirsn sna cnmmm transferden sonra kac saat uzanarak bekletiolar cnm??
Hadi hayırlı olsun bakalımAldım veletlerimi dualarınıza talibim, öğleden sonra çıkacağım hastaneden :)
Hayirli olsun canım çok sevindim inşallah böyle devam eder .. 2katı olmadı lazım di senin daha çok artıs olmuş hayırlı olsun ne mutlu sanaArkadaslar transferin 6.günü bhcg 12.6 ydi.bugün 8.gün bhcg 37.29.hamilelik varmi yoksa daha erkenmi sevinmem icin
Tskr ederimm insallah boyle devam eder..hep birlikte daha çok güzel haberler alalimmmHayirli olsun canım çok sevindim inşallah böyle devam eder .. 2katı olmadı lazım di senin daha çok artıs olmuş hayırlı olsun ne mutlu sana
Adetimin 2.günüydü gittik ve Hulusi hoca en erken Ağustosda yaparız eğer Tüp bebeğe karar verirsek dedi. Daha rahmi tanımıyorum dedi. Sperm sonucları gayet güzel dedi. Bana ultrasonla baktı yumurtaların gayet iyi ve sağlıklı dedi. Muhtemelen hormonda vardır bi sıkıntın varsa dedi. Haftaya gel bi de rahim duvarı kalınlığına bakalım dedi ve bizi gönderdi. Hormon sonuçlarını bana telefondan gönder dedi gönderdim gece dönüş yapacak sanırım. Bir de siz bakabilir misiniz benim Fsh eskiden beri böyle. Bi ara incir kürüyle 7ye kadar düşürmüştük ama şu an gene 11 seviyelerinde. Diğerlerinde bi sorun yok gibi duruyorMerhaba herkese. 2 basarısız aşılamadan sonra tüp bebeğe başlama niyetiyle çarsamba gün Baskent hastanesine gidicez. Perşembe ya da cuma adet günüm. Sizce çarşamba ilk kontrolleri yaptıktan sonra hemen bu ay adetken tedaviye baslarmıtız yoksa ağustosa mı sarkar? Elimde simir, sperm, amh, hsg vs. Sonuçlar var zaten
AyyyInşallah cok gUzel sonuç alırsın canım artık özel tüp bebek merkezleri çok iyi calsiiyo bu konuda ..
Hayirli olsunnn degerin harika kat kat katlansin degerin cnmmm gelsinnnnn bebislerr...Arkadaslar transferin 6.günü bhcg 12.6 ydi.bugün 8.gün bhcg 37.29.hamilelik varmi yoksa daha erkenmi sevinmem icin
Coook tskr ederimmm insallah katlanir...Rabbim herkese nasip etsinnnHayirli olsunnn degerin harika kat kat katlansin degerin cnmmm gelsinnnnn bebislerr...
Hayirli olsun canim.hiiic korkulacak bisi yok.yaptiginda goruceksin.karnimizin kaba etini tutup yapiyoruz ve ben çoğunlukla hissetmiyodum bile.hic korkma.Temmuz ayı tüp bebek yaptıracak bir de ben varım. İğnelerden çok korkuyorum Düşündükçe kasılıyorum Korkunun ecele faydası yokAllah herkesin gönlüne göre versin
Cuma olursan cumartesi gideceksin . Merkezler pazar kapalı olur sadece . Çünkü 4.gün çok geç kalınmış oluyo tedavi baslanmaz
Rica ederim ne demek :)Bence kendin yapmalisin inan bak cok kolay.ilk hemsire bana anlattiginda cok korkmustum endişeliydim.kendi yapicak sandim ama yapmadi.denememi istedi.ve gözlerimi kapatip iğneyi yaptim bu muymuş dedim:) rahat ol yeterCevap yazdığınız için teşekkür ederim:) inşallah dediğiniz gibi olur.ben kendime yapamam eşim yapar sanırım
Çok güzel canım hayırlı olsun darısı bizlere,3. Gün embriyosumuydu,maşallah ikiz olabilir mi:)Slm kizlar bugun gene beta hcg baktirdim. Transferin 5.günü :1
7.günü:11.47
9.günü:67 çikti
Bakalim yarin doktora gidicem ne diycek :)
Rabbim isteyen herkese nasip etsin :)
Hepinizin guzel haberlerini bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?