TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Maşallah değer birden fırlamis ikiz olabilir tek transfer olduysa bile embriyon bölünmüş olabilir çünkü fazla artmış değer bana öyle geldi :)

Canım yaaaa tebrik ederim maşallah :))))
İnşaallah daha da artsın sımsıkı tutunsun anneanne

Ben de hala regl olamadım 15 gün oldu nerdeyse tarlusal a devam pazar bitiyor haftaya olurum artık benim transfer Ağustos'a kaldı sizinkiler abi yada abla olurlar artık :)))))

Bende geçen sene bir defa adet söktürücü kullanmistim ilaç bittikten bir hafta yada 10 gün içinde adet olunuyo cnm ilaç bitince bekleyip stres olma sakin. Bebek yoksa illaki olunuyo merak etme. Benimde ağustos a kaldı genetik testim henüz çıkmadığı için ..

Yok canım bebek nerdeeeee beta 0

İnşallah hemen olurum şu transfer olmasa takmayacağımda işte heyecan basıyor :)))
İnşşalh genetikten güzel haberler alırsın

Kızlar ben de dün başladım hayırlısıyla. Allah hepimize gönlümüzdekinin daha da hayırlısını güzelini nasip etsin.
250 mg puregon başladık 5 gün. Bir de ikinci şişenin içinde minik bi baloncuk var onu pazar günü takıcam sanırım ama baloncuk kafama takıldı. Sizce birşey olur mu kızlar. Bebiş uğruna kalpten gitmeyelim

İnşallah canım benim bu gün ilk günüm ölcem heyecandan...
Benim dün ilk günümdü tek gitmek zorunda kaldım ağlamaktan kendimi alamadım bir türlü kendime acıyıp durdum parkta marketten alınmış 100 lük peçete ile ağla kendine acı ve daha çok ağla seansı yaptım. Şimdi akşamki iğnemi nasıl yapacağımı düşünüyorum. Ama Allah ın izniyle onu da halledicem sonra daha bir sürü zorluk çekeceğim hepimizde olduğu gibi sonra belki müjde umutlarımızı erteleyeceğiz ama ben her periyod döneminde bu sefer olacak mı diye heyecanlanıyorum. Olursa eşime nasıl söylesem diye düşünüyorum bi tane kız fotoğrafı buldum hem eşime hem bana benzeyen ona bakıp hayaller kuruyorum onunla konuşuyorum bazen. Bütün bunlar bizi acıyla kanka yaptı gözyaşları heyecan korku hep dibimizde. Ama Allah bizimle birlikte kızlar biz de birbirimizle

Ne güzel yazmışsın bizler buradayız istediğin zaman bi kelime ötende yalnız hissetme

bende kontrole gittim bugun 2 yumurta gelismis doktor guzel dedi ama benim tsh yuksek pazartesi bidaha bakicak tsh a eger yuksekse bu ay transfer yapmiycak o kadar umitkenmis bu ay hamile kalacagima dair ama bazende benim cocugum olmuycak gibi geliyor yaa transferden snra degisirmi bu fikir aacana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…