Maşallah değer birden fırlamis ikiz olabilir tek transfer olduysa bile embriyon bölünmüş olabilir çünkü fazla artmış değer bana öyle geldi :)Slm kizlar bugun gene beta hcg baktirdim. Transferin 5.günü :1
7.günü:11.47
9.günü:67 çikti
Bakalim yarin doktora gidicem ne diycek :)
Rabbim isteyen herkese nasip etsin :)
Hepinizin guzel haberlerini bekliyorum.
Canim demedin mi 4.gün gelsem sorun olur mu diye arayip bunu da sor bence ?Bahçeciyi aradım ama Cumartesi kapalıymış , cuma olursam 1. Günü oluyo , ptesi gitsem 4. Gün ne yapacağımı bilemiyorum ...
Canım yaaaa tebrik ederim maşallah :))))Slm kizlar bugun gene beta hcg baktirdim. Transferin 5.günü :1
7.günü:11.47
9.günü:67 çikti
Bakalim yarin doktora gidicem ne diycek :)
Rabbim isteyen herkese nasip etsin :)
Hepinizin guzel haberlerini bekliyorum.
İdrar da yaptın mı hiç ne zaman yaptınArkadaslar transferin 6.günü bhcg 12.6 ydi.bugün 8.gün bhcg 37.29.hamilelik varmi yoksa daha erkenmi sevinmem icin
Bende geçen sene bir defa adet söktürücü kullanmistim ilaç bittikten bir hafta yada 10 gün içinde adet olunuyo cnm ilaç bitince bekleyip stres olma sakin. Bebek yoksa illaki olunuyo merak etme. Benimde ağustos a kaldı genetik testim henüz çıkmadığı için ..Canım yaaaa tebrik ederim maşallah :))))
İnşaallah daha da artsın sımsıkı tutunsun anneanne
Ben de hala regl olamadım 15 gün oldu nerdeyse tarlusal a devam pazar bitiyor haftaya olurum artık benim transfer Ağustos'a kaldı sizinkiler abi yada abla olurlar artık :)))))
Yok canım bebek nerdeeeee beta 0Bende geçen sene bir defa adet söktürücü kullanmistim ilaç bittikten bir hafta yada 10 gün içinde adet olunuyo cnm ilaç bitince bekleyip stres olma sakin. Bebek yoksa illaki olunuyo merak etme. Benimde ağustos a kaldı genetik testim henüz çıkmadığı için ..
Idrar testi yapmıştım 6.gün.ama belli belirsiz çıktı dikkatli bakilinca görünüyo du.İdrar da yaptın mı hiç ne zaman yaptın
Inşallah cnm hayrlisi.. Görelim Mevla neyler, neylerse güzel eyler ..Yok canım bebek nerdeeeee beta 0
İnşallah hemen olurum şu transfer olmasa takmayacağımda işte heyecan basıyor :)))
İnşşalh genetikten güzel haberler alırsın
Cook tesekkur ederim evet 3.gun embiriyosu.bilemiyiruz ki kese yr daha varmis .insallah sizlere de nasip olurÇok güzel canım hayırlı olsun darısı bizlere,3. Gün embriyosumuydu,maşallah ikiz olabilir mi:)
2 tane kondu merakla bekliyorum bendeMaşallah değer birden fırlamis ikiz olabilir tek transfer olduysa bile embriyon bölünmüş olabilir çünkü fazla artmış değer bana öyle geldi :)
İnşallah canım benim bu gün ilk günüm ölcem heyecandan...Kızlar hepimiz heyecanlı mıyız
Hepimiz bu ay hamiş olalım hayırlı sağlıklı bebişlerimizeinşAllah
Güzel olur sonu inşallahİnşallah canım benim bu gün ilk günüm ölcem heyecandan...
Benim dün ilk günümdü tek gitmek zorunda kaldım ağlamaktan kendimi alamadım bir türlü kendime acıyıp durdum parkta marketten alınmış 100 lük peçete ile ağla kendine acı ve daha çok ağla seansı yaptım. Şimdi akşamki iğnemi nasıl yapacağımı düşünüyorum. Ama Allah ın izniyle onu da halledicem sonra daha bir sürü zorluk çekeceğim hepimizde olduğu gibi sonra belki müjde umutlarımızı erteleyeceğiz ama ben her periyod döneminde bu sefer olacak mı diye heyecanlanıyorum. Olursa eşime nasıl söylesem diye düşünüyorum bi tane kız fotoğrafı buldum hem eşime hem bana benzeyen ona bakıp hayaller kuruyorum onunla konuşuyorum bazen. Bütün bunlar bizi acıyla kanka yaptı gözyaşları heyecan korku hep dibimizde. Ama Allah bizimle birlikte kızlar biz de birbirimizleİnşallah canım benim bu gün ilk günüm ölcem heyecandan...
Ne güzel yazmışsın
Benim dün ilk günümdü tek gitmek zorunda kaldım ağlamaktan kendimi alamadım bir türlü kendime acıyıp durdum parkta marketten alınmış 100 lük peçete ile ağla kendine acı ve daha çok ağla seansı yaptım. Şimdi akşamki iğnemi nasıl yapacağımı düşünüyorum. Ama Allah ın izniyle onu da halledicem sonra daha bir sürü zorluk çekeceğim hepimizde olduğu gibi sonra belki müjde umutlarımızı erteleyeceğiz ama ben her periyod döneminde bu sefer olacak mı diye heyecanlanıyorum. Olursa eşime nasıl söylesem diye düşünüyorum bi tane kız fotoğrafı buldum hem eşime hem bana benzeyen ona bakıp hayaller kuruyorum onunla konuşuyorum bazen. Bütün bunlar bizi acıyla kanka yaptı gözyaşları heyecan korku hep dibimizde. Ama Allah bizimle birlikte kızlar biz de birbirimizle
Hayırlı olsun canım herşey güzel olacak inşallahİnşallah canım benim bu gün ilk günüm ölcem heyecandan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?