TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Kızlar yaşlarınız kaç merak ettim cok mu erken davrandım diye aklıma takılıyor bazen benim 23 :)

Kızlar yaşlarınız kaç merak ettim cok mu erken davrandım diye aklıma takılıyor bazen benim 23 :)
Benim 31 olmak üzere :) kasım ayında :) ama bence öyle düşünme. 3 yıldır çocuk istiyoruz. Şimdiki aklım olsa çoktan başlardım.

Hiçte erken değil canım bu işlere başlamak için şimdiki aklım olsa daha önce başlardım ama benim hep fedakarlık yapmam gerekti evlendiğim ilk günden beri 8 yıllık evli olcam ağustosta ve 34 üm...

Merhaba benim de 9 temmuzda transferim yapıldı 21 temmuz test günüm çok heyecanlıyım. bu ikinci denemem ilkinde kromozom bozukluğu olduğunu söyledirler hastalıklı döllenme olmuş. bu sefer iki tane sağlıklı embriyo vardı ikisi de transfer edildi. umarım ikisi de tutar ikiz olmasını çok istiyorum. kasıklarımda hafif ağrılar kramplar oluyor umarım tutunduklarının bir göstergesidir... acaba idrar testi yapsam mı??

6gün oluyor yarın eğer iki taneside tuttu ise değer daha yüksek olacağından teste hafif te olsa çıkabilir ama cikmayadabilir istersen yap yarın

Kizlarr. . Genetik testi vereli 1ay oldu acaba ne zaman cikar meraktayım tedavu ağustos a kalmıştı. Dondurulmuş transfer olucakti bazı merkezler agustos bayrama denk geliyor diye son haftaya kalırsa iptal ediyor mus tedaviyi inşallah iptal olmaz benim benden başka ağustosta transferi sarkan var mı ?

Tabiki öyle .. kızlaaar de selam de ordamısın de .. sen yeterki seslen kimse yalnız değildir .. dertleşir hafifletiriz .. Allah herkesin gönlündekini nasip etsin
Amiiin kuzucum gönlümüzdekilerden de güzelini nasip etsin güzel RABB im
O bizi bizden iyi bilir
Ne fark ettim biliyor musunuz kızlar bu acıyı çekenler birbirini anlıyor
Teyzemin uzun yıllar çocuğu olmamış sonradan olmış . bana bir sarılıyor. Hiçbişey demesine gerek kalmıyor beni anladığını anlıyorum. Bu durumu yaşamayan anlamıyor anlayamıyor.
Demek ki bu sıkıntılar zaman geçse de unutulmuyor hep biryerlerimizde kalıyor
Allah mükafatlarımızı hembu dünyada hem ahirette misliyle versin inşAllah amiin

Amin canım kesinlikle katılıyorum bu süreçte kişi kendini anlayanları, empati kurabilecekleri istiyor yanında ki zaten köstek kim varsa uzaklaştırmak gerek

Doktor sonuçlara baktı biosterona başla dedi bakalım bugün alıp başlayacağım

kizlar nasil gidiyor tedaviler ignelere baslayanlar kacincingundesiniz opu olanlar kac yumurtabtoplandi transferler ne zaman

kizlar nasil gidiyor tedaviler ignelere baslayanlar kacincingundesiniz opu olanlar kac yumurtabtoplandi transferler ne zaman
Benim iğnelerde 3. Günüm
Yumurta kaçıncı günde toplanıyor genelde kızlar benim dr hiçbişe anlatmadı doğru düzgün

Merhaba arkadaşlar benimde transferimin 3. Günü zaman geçmek bilmiyor ilk günden beri kasıklarimda ara ara batmalar oluyor tek embiyo yerleştirildi malesef ondan dolayı korkuyorum biraz ama artık allah ne derse o olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…