26 yaşındayım 2 ay sonra 2. Sene evli olucam en başından beri bebek bekledik 1 buçuk sene geçince araştırmalara başladık buralara kadar geldik. 1 tane başarısız denememiz var ikinci için bekliyoruz hepimiz için hayrlisi olsun ...Kızlar yaşlarınız kaç merak ettim cok mu erken davrandım diye aklıma takılıyor bazen benim 23 :)
Tek tüpü tıkalı diğeri de hasarlı bir arkadaşım doğal yolla hamile kaldı Allah tan ümit kesilmez canım Allah hepimizin gönlüne göre en hayırlısını versin inşAllahMerhaba hanımlar. Ben de tedaviye başlayanlardanım. İlk tüp bebek denemem. Daha önceden aşılama yapılmıştı ama tutmadı. Nasıl tutsun ki tüpüm tıkalıymış meğer. Bugün iğnemin 3. günü. Salı günü randevum var. Bakalım kaç yumurtam gelişmiş çok merak ediyorum. Herkesin tedavisi hayırlı uğurlu olsun. İnşallah hepimizin istediği olur.
Pazartesi opum var Allah nasip ederse,son iki dinlen dedi hemşire ama brn çok yordum bugün kendimi temizlik valiz hazırlama vs. belim koptu resmen, yumurtalar için tehlike yaratır mı kızlar?
Ya kızlar daha iğnelere başlayalı 3 gün oldu sol yumurtalığım ağrıyor neden acaba? Sizde oldu mu?
Bir deadetim normalde 1 hafta sürerdi ugün 5. Gün ama kesildi gibi normal mi?
cnm kac gunde toplandigini bilmiyorum benimdeb6. gunum ignelerdeBenim iğnelerde 3. Günüm
Yumurta kaçıncı günde toplanıyor genelde kızlar benim dr hiçbişe anlatmadı doğru düzgün
cnm benimde belim ve sag tarafim agriyor cok normal birsey galiba benimde adetim azaldi ignelerden sanirim oda benimkide erken bitti cunkuYa kızlar daha iğnelere başlayalı 3 gün oldu sol yumurtalığım ağrıyor neden acaba? Sizde oldu mu?
Bir deadetim normalde 1 hafta sürerdi ugün 5. Gün ama kesildi gibi normal mi?
Mrb canım bende dondurulmuş embriyomla yola devam edeceğim.Nasil oluyor bu süreç ne kadar ilaç kullandın ve kaçıncı gün transferin oldu.Merhaba herkese benim de dondurulmuşlarla pzt günü transferim var bugün doktor kontrolündeydim. Bu 3. Denemem Hepimiz güzel haberler veririz inşallah!
Canım benimde dondurulmuşlarla perşembe transderim oldu estrofem ,coraspirin,crinone jel ,elevit ve folik asit kullandım bide transferden 3 gün önce başlayıp bıraktığım monodoks ve acı iğrenç bi ilaç daha var adını şu an hatırlamadım.Transfer günü bu 3 gün kullandığım ilaçları kestim.Bu gün teansfer gününü saymadıkları için 2. GünümMrb canım bende dondurulmuş embriyomla yola devam edeceğim.Nasil oluyor bu süreç ne kadar ilaç kullandın ve kaçıncı gün transferin oldu.
Teşekkür ederim canım adetten sonra 18.gun baya fazlaymiş.Birde galiba dondurulmuşlar da daha mı geç öğreniyor sonuç.Senin için inşallah güzel sonuçlarin geçen yaz hamileydim aslında ne güzel ama tüplerimde sıvı akışı yüzünden devam edemedi.Canım benimde dondurulmuşlarla perşembe transderim oldu estrofem ,coraspirin,crinone jel ,elevit ve folik asit kullandım bide transferden 3 gün önce başlayıp bıraktığım monodoks ve acı iğrenç bi ilaç daha var adını şu an hatırlamadım.Transfer günü bu 3 gün kullandığım ilaçları kestim.Bu gün teansfer gününü saymadıkları için 2. Günümadetten 18 gün sonra transfer oldum era yapıldı öncesinde
Opudan önce mi merdiven çıkma dediCnm bana doktor merdiven bile cikma dedi.
Bugun opu gunumdu. Antibiyotik parol dostinex tarlusal ve orgalutran verdi. Taze transfer olmayacak benim.
hangi doktor sizinkiBahçeciyi aradım ama Cumartesi kapalıymış , cuma olursam 1. Günü oluyo , ptesi gitsem 4. Gün ne yapacağımı bilemiyorum ...
Ah canım en azından teşhis konmuş,inşallah bu sefer olur.Benim 2. Denemem ilkinde malesef bende düşük yaptım.Teşekkür ederim canım adetten sonra 18.gun baya fazlaymiş.Birde galiba dondurulmuşlar da daha mı geç öğreniyor sonuç.Senin için inşallah güzel sonuçlarin geçen yaz hamileydim aslında ne güzel ama tüplerimde sıvı akışı yüzünden devam edemedi.
Yani inşallah teşhis öyledir kesin olarak bişey demediler çünkü.Bende kendi ugraslarim sonunda öğrendim.Aklima esip bı rahim filmi çektirdim orda ortaya çıktı ameliyat oldum.Aklimda bı sürü soru çözulunce kalitesi değişiyor mu zaten bir tane embriyom var hayırlısi bakalım.Ah canım en azından teşhis konmuş,inşallah bu sefer olur.Benim 2. Denemem ilkinde malesef bende düşük yaptım.
Yok canım merak etme çok düşük bi ihtimal o,aklına bile getirmeYani inşallah teşhis öyledir kesin olarak bişey demediler çünkü.Bende kendi ugraslarim sonunda öğrendim.Aklima esip bı rahim filmi çektirdim orda ortaya çıktı ameliyat oldum.Aklimda bı sürü soru çözulunce kalitesi değişiyor mu zaten bir tane embriyom var hayırlısi bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?