TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Kızlar yaşlarınız kaç merak ettim cok mu erken davrandım diye aklıma takılıyor bazen benim 23 :)
26 yaşındayım 2 ay sonra 2. Sene evli olucam en başından beri bebek bekledik 1 buçuk sene geçince araştırmalara başladık buralara kadar geldik. 1 tane başarısız denememiz var ikinci için bekliyoruz hepimiz için hayrlisi olsun ...

Pazartesi opum var Allah nasip ederse,son iki dinlen dedi hemşire ama brn çok yordum bugün kendimi temizlik valiz hazırlama vs. belim koptu resmen, yumurtalar için tehlike yaratır mı kızlar?

Kızlar transfer sonrası ve opu sonrası hangi ilaçları verdi doktor yazar mısınız,evde önceki tedaviden kalan tabletleri yanıma alicam da..

Merhaba hanımlar. Ben de tedaviye başlayanlardanım. İlk tüp bebek denemem. Daha önceden aşılama yapılmıştı ama tutmadı. Nasıl tutsun ki tüpüm tıkalıymış meğer. Bugün iğnemin 3. günü. Salı günü randevum var. Bakalım kaç yumurtam gelişmiş çok merak ediyorum. Herkesin tedavisi hayırlı uğurlu olsun. İnşallah hepimizin istediği olur.

Tek tüpü tıkalı diğeri de hasarlı bir arkadaşım doğal yolla hamile kaldı Allah tan ümit kesilmez canım Allah hepimizin gönlüne göre en hayırlısını versin inşAllah

Ya kızlar daha iğnelere başlayalı 3 gün oldu sol yumurtalığım ağrıyor neden acaba? Sizde oldu mu?
Bir deadetim normalde 1 hafta sürerdi ugün 5. Gün ama kesildi gibi normal mi?

Pazartesi opum var Allah nasip ederse,son iki dinlen dedi hemşire ama brn çok yordum bugün kendimi temizlik valiz hazırlama vs. belim koptu resmen, yumurtalar için tehlike yaratır mı kızlar?

Cnm bana doktor merdiven bile cikma dedi.
Bugun opu gunumdu. Antibiyotik parol dostinex tarlusal ve orgalutran verdi. Taze transfer olmayacak benim.

Ya kızlar daha iğnelere başlayalı 3 gün oldu sol yumurtalığım ağrıyor neden acaba? Sizde oldu mu?
Bir deadetim normalde 1 hafta sürerdi ugün 5. Gün ama kesildi gibi normal mi?
cnm benimde belim ve sag tarafim agriyor cok normal birsey galiba benimde adetim azaldi ignelerden sanirim oda benimkide erken bitti cunku

Merhaba herkese benim de dondurulmuşlarla pzt günü transferim var bugün doktor kontrolündeydim. Bu 3. Denemem Hepimiz güzel haberler veririz inşallah!
Mrb canım bende dondurulmuş embriyomla yola devam edeceğim.Nasil oluyor bu süreç ne kadar ilaç kullandın ve kaçıncı gün transferin oldu.

Mrb canım bende dondurulmuş embriyomla yola devam edeceğim.Nasil oluyor bu süreç ne kadar ilaç kullandın ve kaçıncı gün transferin oldu.
Canım benimde dondurulmuşlarla perşembe transderim oldu estrofem ,coraspirin,crinone jel ,elevit ve folik asit kullandım bide transferden 3 gün önce başlayıp bıraktığım monodoks ve acı iğrenç bi ilaç daha var adını şu an hatırlamadım.Transfer günü bu 3 gün kullandığım ilaçları kestim.Bu gün teansfer gününü saymadıkları için 2. Günümadetten 18 gün sonra transfer oldum era yapıldı öncesinde

Teşekkür ederim canım adetten sonra 18.gun baya fazlaymiş.Birde galiba dondurulmuşlar da daha mı geç öğreniyor sonuç.Senin için inşallah güzel sonuçlarin geçen yaz hamileydim aslında ne güzel ama tüplerimde sıvı akışı yüzünden devam edemedi.

Ah canım en azından teşhis konmuş,inşallah bu sefer olur.Benim 2. Denemem ilkinde malesef bende düşük yaptım.

Ah canım en azından teşhis konmuş,inşallah bu sefer olur.Benim 2. Denemem ilkinde malesef bende düşük yaptım.
Yani inşallah teşhis öyledir kesin olarak bişey demediler çünkü.Bende kendi ugraslarim sonunda öğrendim.Aklima esip bı rahim filmi çektirdim orda ortaya çıktı ameliyat oldum.Aklimda bı sürü soru çözulunce kalitesi değişiyor mu zaten bir tane embriyom var hayırlısi bakalım.

Yok canım merak etme çok düşük bi ihtimal o,aklına bile getirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…