TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Ya kızlar daha iğnelere başlayalı 3 gün oldu sol yumurtalığım ağrıyor neden acaba? Sizde oldu mu?
Bir deadetim normalde 1 hafta sürerdi ugün 5. Gün ama kesildi gibi normal mi?
Aynı durumdayız iğnemin 4. Günü adetim bitiverdi. Normal mi bende anlamadım . Ayrıca iğneyi yaptıktan sonra uyuyana kadar karnım ağrıyor hsg sonrası ağrı gibi benzetecek olursam karıncalanma diyelim. Birde ben mi abartıyorum bilemem ama bende baş ağrısı yapıyoSon iğnem yarın pazartesi kontrolüm var sen neler hissediyorsun ?

Cnm benim için histeroskopi uygulanacak ama Era yi bende düşünüydum yaptırsam mi diye burada birkaç kişiden dinledim era yapıldıktan sonra embriyo için en uygun günü şu gün diye özellikle söyleMemiş doktoru yine önceki gibi transfer yapılmış . Era nin amacı rahim in en musait en tutunma anına uygun zamanı bilmek ona göre hareket etmek . Biraz karıştı kafam senin nasıl oldu bu süreç memnun kaldın mi era dan ?

Benim son iğnem salı ama bir günlük ilaç var şişede
Ptesi tekrar gidip bu durumu sormam lazım. Bende maşAllah karın ağrısı yok bugün akşama doğru sol yumurtalığımda ağrı hissettim o kadar 250 mg puregon alıyorum ben. Sen ne alıyosun canım?

Benim ilk teansferim adetin 19. Günü olmuştu eradan sonra 2.denememde 18. Gün yapıldı.valla işe yarıyıp yaramadığını sonuca göre bilcez canım,hayırlısı...

Mrb canım bende dondurulmuş embriyomla yola devam edeceğim.Nasil oluyor bu süreç ne kadar ilaç kullandın ve kaçıncı gün transferin oldu.
Benimde dondurulmuş embriyo transferi oldu adetin ilk günü kontrole gittim rahmim inceymiş 2.gün estrofem ve iğneye başladim. 1hafta sonra tekrar kontrole gittim rahim kalınlasmıs aynı ilaçlar + crinone jele basladım.5gün sonrada transferim yapildi.transferden sonra iğne gitti yerine folidoce geldi jel ve estrofeme devam. Şimdi de test gününü bekliyorum ☺umarim yardımcı olabilmişimdir.

İnşallah hayırlı haberlerini alırız p.tesi benimde dondurulmuş embriyolarım transfer yapılcak

Canım inşallah ,Allahım sevinmekte nasip etsin bu uğurda savaşan herkeze...çok heyecanlıyım yarın transfer yapılırken ağlama krizine girmekten korkuyorum...
Bende p.tesi olcam hemen hemen aynı zamanlarda sonuçları öğrencez hayırlısıula cnm pozitif görürüz inşallah

Herkese iyi geceler diliyorum. Hep yazmayı hayal ettim nasibim bugüneymiş. Dondurulmuş yumurtalarla bu ay denedim. 5.gündü embriyolarım. 6 temmuzda transferim oldu. Bugün kanda baktık 400 çıktı çok şükür. Allah arayan isteyen herkese nasip etsin. Belirti aramayın kesinlikle. Ben beklemiyordum hiç belirtim yoktu. Rabbim nasip etti çok şükür. Bakalım belki iki tanedir dedi doktor

Canım Rabbin ikiz versin sağlıcakla kucağına al inşallahhh Rabbim bizlere de nasip etsin

Senin hastalığın neydi cnm

Mrb canım bende dondurulmuş embriyomla yola devam edeceğim.Nasil oluyor bu süreç ne kadar ilaç kullandın ve kaçıncı gün transferin oldu.
Merhaba arkadaşım daha yeni görüyorum mesajını adetin 2. Günü kontrole gittim estrofem başladık yanında clexane iğne vuruyorum hergün folik asit (inofolic) santafer imunor kullanıyorum bunları tam 1 hafta kullandım yeniden kontrole gittim rahim kalınlığı güzel pzt transfer dedi. Benim adetle birlikte 12. Günüme denk geliyor transfer. Sen ne zaman düşünüyorsun?

Uyumuşum kusura bakma yeni gördüm ben gonal f 300 doz alıyorum benimde şişede 300 doz kalıcak son iğnemi yapınca . Gonal f kutusunda 450 doz yazıyor fakat hemşireler de uyardı tüm sıvıyı enjekte ettiğinde 600 doz oluşacak buda bende bir kutu ilaç iki günlük enjekte etmiş oluyor. Bi de canım hazırlanmış ilacı en fazla 20 gün içinde tüketin diyorlar aklında bulunsun. İlaç kalıcak olursa bilgin olsun

Cleaxene neden transfer oncesi verdi acaba,belirgin bi pihtilasma sorununuz mu var?

Ya kızlar daha iğnelere başlayalı 3 gün oldu sol yumurtalığım ağrıyor neden acaba? Sizde oldu mu?
Bir deadetim normalde 1 hafta sürerdi ugün 5. Gün ama kesildi gibi normal mi?
Benim de adetim kesildi hemen. Sizinle iğnelerde aynı gündeyiz. İğnelerimiz farklı sadece. Ben Gonal f kullanıyorum. Transferi ne zaman olacaksınız acaba? Benim öbür ay histereskopi var daha. Transferim eylül gibi olacak. Bu arada benim belimde daha doğrusu kuyruk sokumumda tuhaf bi ağrı var. Hiç böyle ağrım olmamıştı. Dayanılmayacak kadar değil çok şükür. İlacın yan etkisi sanırım. Sizde de var mı ağrı?

Tek tüpü tıkalı diğeri de hasarlı bir arkadaşım doğal yolla hamile kaldı Allah tan ümit kesilmez canım Allah hepimizin gönlüne göre en hayırlısını versin inşAllah
Canım benim sol tüpüm hidrosalpenks nedeniyle bağlandı. Sağ tüpüm ise geçiş hiç yok gibi. Olursa dış gebelik olur dediler o yüzden tüp bebek tedavisi görüyorum. Tedaviye başladığım için ayrıca çok mutlu oldum. En azından şu sorulardan kurtuldum: Bu ay oldu mu acaba? Test yapsam mı? Dış gebelik mi acaba? Eğer hamileysem clexane iğneye geç mi kaldım? Her ay bu gibi bir sürü soru geliyordu aklıma. Onun için şimdi çok rahatım. En azından ne zaman test yapıcam belli ve ilaçlarımı zamanında kullanıcam. Hakkımızda hayırlısı

Hadi hayırlı olsun canım Allah sağlıkla hayırla kucağına almayı büyütmeyi mürüvvetlerini görmeyi nasip etsin. Darısı başımıza

Bende de bel kısmında bir ağrı oldu bir de çok afedersiniz gaz var. Benim dr sağolsun hiç bilgi milgi vermedi . Herhalde bu ay olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…