TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

İyi bak ne güzel işte buna da şükür inşAllah tutar da hayırlısıyla bugünleri geride bırakırsın canım

Maşallah canim hayirli olsun.değerin cok yuksek gibi geldi ikiz olabilirmi.hayirlisiyla kucagina al insallahhh

Sebepsiz infertilite. 2 senedir ara ara gidiyordum doktora bu 3 aydır tüp bebek tedavisi oldum. İlki tazelerle tutmadı. Bir adet dönemi sonra dondurulmuş olanlarla oldu. İnşallah yükselir sonucum korkuyorum çok
Yükselecek gibi cnm düşük değil çünkü hayırlı sonuçlar al inşallah

Bende de bel kısmında bir ağrı oldu bir de çok afedersiniz gaz var. Benim dr sağolsun hiç bilgi milgi vermedi . Herhalde bu ay olurum.
Gaz bende de var. Dondurulmuş düşünmüyor musun? Dondurulmuş tavsiye etti benim doktorum. Ben de okumuştum geçenlerde dondurulmuş embriyo tutma şansı daha yüksek diye.

Bana da hemşire hızlı hızlı anlattı bişeyler ayaküstü hiçbişey anlamadım doğru düzgün. Bilgi için sağol yavrucum. Bakalım ne olacak RABBim dualarımızı kabul etsin inşAllah

Gaz bende de var. Dondurulmuş düşünmüyor musun? Dondurulmuş tavsiye etti benim doktorum. Ben de okumuştum geçenlerde dondurulmuş embriyo tutma şansı daha yüksek diye.
Ay valla ne bilim profa gidiyoz ağzından cımbızla laf alıyoruz. Dondurulmuş değil de annenin hormon ilaçları aldığı ay değil de bir sonraki ay transfer olması daha iyi demişti bahçecide bi dr. İnşAllah bu dr u seçtiğime pişman olmamkızlar inşAllah hiçbirimiz olmayız

İnşallah hayırlı haberlerini alırız p.tesi benimde dondurulmuş embriyolarım transfer yapılcak
Insallah heyecanla bekliyoruz ve gunler hiç geçmiyor sankiseninde transfere bisey kalmamis ins iyi geçer ve güzel hbrler verirsin

ee yani dondurulmuş oluyo işte. Ben mi yanlış anladım :) Prof lar hep böyle ya. Benim doktor iyi gibi geldi bana. Sorunuz var mı falan dedi. İlgiliydi baya. İçimde bir his var sanki olacak gibi ama tutunur mu bilmiyorum. Bir kez hamile kalmıştım ama düşük yapmıştım belki onun verdiği bir korku var içimde. Hamile kalacağım ama düşecek gibi. Ruh halimiz gelgitli bu aralar :)

Merhaba dün tüp bebek tedavisine başladım dr 4 -5 folükül saydı dün ben de rezerv azlığı var ilaçlarla bu sayı artar mı

Bnde 14 temmuzda 3. Günde dondurulmus tek embriyo transferi oldum kullandıgım ilaçlar adetim baslar baslamaz estrofem kullandım şu anda gğnde 4 tane kullanıyrm adetin 14. Günü crione jel ve hipor baslandı su anda bnlara devam ediyrm test tarihim 25 temmuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…