döllenen embriyolar gelişim göstermediğinden transferim iptal olduDöllendiyse niye iptal oldu devam etmedi mi
İnşallahAynen cnm rica ederim ikinciye gerek kalmaz ilkinde tutar inşallah
İnşallah soru varsa kafanda sorabilirsinBana da hemşire hızlı hızlı anlattı bişeyler ayaküstü hiçbişey anlamadım doğru düzgün. Bilgi için sağol yavrucum. Bakalım ne olacak RABBim dualarımızı kabul etsin inşAllah
Hayırlı güzel haberler verirsin umarımDiyarbakır bahceci ahmet özdoğru 14 temmuz transfer günüm heyecanlı bekleyiş basladı
Sağol kuzucum kafamda birsürü deli sorular var valla hangisini sorim yumurtaları ne zaman toplicak mesela senin kaçıncı gün ?İnşallah soru varsa kafanda sorabilirsin
Şimdi şöyle .. benim bugün yazılan 5. Ve son iğnem bitti yarın kontrolüm var . Yazılan diğer iğnelerime yarın başlanacak onlarda 5 tane Cuma'ya kadar vurursam iğnelerimi sonrasında toplama için çağrılmam gerekiyor yarın tarihler netleşince daha detaylı yazarım zaten . Gonal f bitti . Cetroitede iğnelerim daha vurulmadı yarın başlıyorum bu arada yazayım isimlerini de . Bana bu iki iğneden başka sadece folik asit ve devit 3 damla yazmıştı doktorumSağol kuzucum kafamda birsürü deli sorular var valla hangisini sorim yumurtaları ne zaman toplicak mesela senin kaçıncı gün ?
Özetle tedaviye adetin 2. Günü başlıyoruz ya sanırım 12-13. Ü günlerine denk gelicek toplamaSağol kuzucum kafamda birsürü deli sorular var valla hangisini sorim yumurtaları ne zaman toplicak mesela senin kaçıncı gün ?
Geçmiş olsun kuzucum nerede yaptırmıştın ? Hayırlısı böyleymiş demek. Yumoşlar nazlı oluyor bazen bizim de zamanımız gelecek birgündöllenen embriyolar gelişim göstermediğinden transferim iptal oldu
Bana folik asit falan hiçbişey vermedi dr yahuŞimdi şöyle .. benim bugün yazılan 5. Ve son iğnem bitti yarın kontrolüm var . Yazılan diğer iğnelerime yarın başlanacak onlarda 5 tane Cuma'ya kadar vurursam iğnelerimi sonrasında toplama için çağrılmam gerekiyor yarın tarihler netleşince daha detaylı yazarım zaten . Gonal f bitti . Cetroitede iğnelerim daha vurulmadı yarın başlıyorum bu arada yazayım isimlerini de . Bana bu iki iğneden başka sadece folik asit ve devit 3 damla yazmıştı doktorum
Sen şu an sadece gonal f mi kullanıyorsun canım ?Bana folik asit falan hiçbişey vermedi dr yahu
Başka ne iğne vurucaklar onu da bilmiyorum
Yok canım ben 250 mg puregon kullanıyorum bir tek ve sonrasında ne verecek hiçbir bilgim yokSen şu an sadece gonal f mi kullanıyorsun canım ?
Kontrolün ne zaman ?Yok canım ben 250 mg puregon kullanıyorum bir tek ve sonrasında ne verecek hiçbir bilgim yok
Normalde salı günü randevum var ama iğnelerim iki şişe de azıcık kaldı 250 mg çıkmaz yani yarın mecbur tekrar gidicem onları birleştiricek mi napıcaksaKontrolün ne zaman ?
Hımm gidince haber edersin bende merak ettim nasıl yapıcak bende yarın doktordayım bakalım neler olcakNormalde salı günü randevum var ama iğnelerim iki şişe de azıcık kaldı 250 mg çıkmaz yani yarın mecbur tekrar gidicem onları birleştiricek mi napıcaksa
Hadi bakalım hayırlı haberler al inşAllah. Sen nereye gidiyordun canım hangi dr?Hımm gidince haber edersin bende merak ettim nasıl yapıcak bende yarın doktordayım bakalım neler olcak
Önlem amaçlı olduğunu söylemişti doktorum canım. Transfere kadar ve sonrasında sonucu görene dek kullanıyorum. Siğer denemelerimde de böyle olmuştu.Cleaxene neden transfer oncesi verdi acaba,belirgin bi pihtilasma sorununuz mu var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?