TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Bnde 14 temmuzda 3. Günde dondurulmus tek embriyo transferi oldum kullandıgım ilaçlar adetim baslar baslamaz estrofem kullandım şu anda gğnde 4 tane kullanıyrm adetin 14. Günü crione jel ve hipor baslandı su anda bnlara devam ediyrm test tarihim 25 temmuz

Sağol kuzucum kafamda birsürü deli sorular var valla hangisini sorim yumurtaları ne zaman toplicak mesela senin kaçıncı gün ?
Şimdi şöyle .. benim bugün yazılan 5. Ve son iğnem bitti yarın kontrolüm var . Yazılan diğer iğnelerime yarın başlanacak onlarda 5 tane Cuma'ya kadar vurursam iğnelerimi sonrasında toplama için çağrılmam gerekiyor yarın tarihler netleşince daha detaylı yazarım zaten . Gonal f bitti . Cetroitede iğnelerim daha vurulmadı yarın başlıyorum bu arada yazayım isimlerini de . Bana bu iki iğneden başka sadece folik asit ve devit 3 damla yazmıştı doktorum

döllenen embriyolar gelişim göstermediğinden transferim iptal oldu
Geçmiş olsun kuzucum nerede yaptırmıştın ? Hayırlısı böyleymiş demek. Yumoşlar nazlı oluyor bazen bizim de zamanımız gelecek birgün

Bana folik asit falan hiçbişey vermedi dr yahu
Başka ne iğne vurucaklar onu da bilmiyorum

Normalde salı günü randevum var ama iğnelerim iki şişe de azıcık kaldı 250 mg çıkmaz yani yarın mecbur tekrar gidicem onları birleştiricek mi napıcaksa
Hımm gidince haber edersin bende merak ettim nasıl yapıcak bende yarın doktordayım bakalım neler olcak

Cleaxene neden transfer oncesi verdi acaba,belirgin bi pihtilasma sorununuz mu var?
Önlem amaçlı olduğunu söylemişti doktorum canım. Transfere kadar ve sonrasında sonucu görene dek kullanıyorum. Siğer denemelerimde de böyle olmuştu.

Hayırlı olsun inşallah kat kat katlansin değerler
Benim de yarin 25.gün tahlili bakalım kaç çıkacak ona göre kesemizi görmeye gideceğiz

D Demircilknr Hayirli olsun sevindim ins kandada guzel deger cikar ve katlanarak devam eder. Bnmde transferde 6.gunumdu ben cesaret edip bakamadim 8.gun idrar testi yapiyim diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…