Anm kaç günlük embriyoyduTransfer 6. Günüm idrar testi silik cıktı :) şükürler olsun yarın kanda baktıracagım kızlar
Diyarbakır bahçeci zeki akkum . İl dışından gidiyorum biraz zorluyo ama olsun sonu güzel olsun da sıkıntılar önemli değilHadi bakalım hayırlı haberler al inşAllah. Sen nereye gidiyordun canım hangi dr?
Nerden gdiosunDiyarbakır bahçeci zeki akkum . İl dışından gidiyorum biraz zorluyo ama olsun sonu güzel olsun da sıkıntılar önemli değil
nerde deneme yapmistinizTransfer 6. Günüm idrar testi silik cıktı :) şükürler olsun yarın kanda baktıracagım kızlar
Benden ilk müracaatta kontrol testleri istendi opudan önce getir dendi . İsimleri ise şöyle hbs ag, anti hcv,anti hiv, hemogram . Bunlar hem benden hem eşimden istendi .Opudan önce kan degerlerine filan bakılmıyor mu kızlar?
Bingölden gidiyorumNerden gdiosun
5. Gün blast o yuzden erken cıktı zatenAnm kaç günlük embriyoydu
Konya kızılay hastanesinerde deneme yapmistiniz
Bende zeki hocaya gidiyorum nerden gidiyorsunDiyarbakır bahçeci zeki akkum . İl dışından gidiyorum biraz zorluyo ama olsun sonu güzel olsun da sıkıntılar önemli değil
Bingölden sen ?Bende zeki hocaya gidiyorum nerden gidiyorsun
Hayirli olsun canim.benimde 6.gunumde cok silik cikmisti belli belirsiz.simdi 12.gun ve koyu rengi görüyorum.kan degerlerinde katlanarak cikarsa tamamdir:)Transfer 6. Günüm idrar testi silik cıktı :) şükürler olsun yarın kanda baktıracagım kızlar
Şırnak tanBingölden sen ?
Hayirli olsun canim.belirtin olmamasi cok normal.kaçıncı gün embriyosu seninkiBenim transferim 11 temmuzda oldu.1 tane embiryo dollendigi icin 1 tane konuldu.hic belirtim yok.idrardan gebelik testi yapsam cikar mi ki
Yapcaksanda sabah ilk idrarla yapBenim transferim 11 temmuzda oldu.1 tane embiryo dollendigi icin 1 tane konuldu.hic belirtim yok.idrardan gebelik testi yapsam cikar mi ki
Bu sıcaklarda yol gelmek ayrı stres zaten kolaylıklar dilerim .Şırnak tan
3.gün embriyosu icin 10.gun kanda çıkar diye duymustum canim.dur bakalim buda olumsuz olcak diye bisi yok.sıkma hemen canını.üzülmen icin okadar erkenki daha.güzel haberlerle gel insallahh3.gun.
Aslinda umudum da yok pek.
Daha once embiryolarim gelismedi diye transferim iptal olmustu.
Bu sefer 3 tane yumurtam oldu.1 i yasadi sukur.onu da 11 temmuz da transfer ettiler..7.gun bugun.cuma gunu kan testi icin cagirdi dr.
Ama hastanede ogrenip aglamak istemiyorum.
Onceden hazirlikli olmak istiyorum.
O yuzden test yapsam cikmaz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?