TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Diyarbakır bahçeci zeki akkum . İl dışından gidiyorum biraz zorluyo ama olsun sonu güzel olsun da sıkıntılar önemli değil
Ah kuzum Allah kolaylık versin. Bahçeci olması iyi en azından tecrübeli merkez. Tek seferde sağlıkla hayırla tutsun da tüm bu sıkıntıların geride kalsın

Benim transferim 11 temmuzda oldu.1 tane embiryo dollendigi icin 1 tane konuldu.hic belirtim yok.idrardan gebelik testi yapsam cikar mi ki
Canm yap kişiden kişiye değişiyo ama silikte olsa vıkıyo laboquic die bi test var o en hassasıymıs bnde ondan alcam

Benim transferim 11 temmuzda oldu.1 tane embiryo dollendigi icin 1 tane konuldu.hic belirtim yok.idrardan gebelik testi yapsam cikar mi ki
Benimde transfer 11 temmuzda oldu bende de hiç belirti yok. Idrar testi için erken diyorlar ama cesaret edebilirsem yarin yapmayi düşünüyorum . Ins seninde bnmde isteyen herkesin de bebisi tutunur.

Bende Diyarbakır Bahçeci ye gidiyorum. Zeki Akkum doktorum. :) bir sayfa var ismi:
dr zeki akkumda tüp bebek
Bu sayfada kimse yok neredeyse ama burada buldum sizi :))
Ben de oraya bakınmıştım kimsecikler yoktu buradaki hanımlar sağolsun sohbet ediyoruz arada dertleşiyoruz. Bi sayfa da biz mi oluştursak bahçeci olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…