Insallah canim3.gün embriyosu icin 10.gun kanda çıkar diye duymustum canim.dur bakalim buda olumsuz olcak diye bisi yok.sıkma hemen canını.üzülmen icin okadar erkenki daha.güzel haberlerle gel insallahh
Ah kuzum Allah kolaylık versin. Bahçeci olması iyi en azından tecrübeli merkez. Tek seferde sağlıkla hayırla tutsun da tüm bu sıkıntıların geride kalsınDiyarbakır bahçeci zeki akkum . İl dışından gidiyorum biraz zorluyo ama olsun sonu güzel olsun da sıkıntılar önemli değil
Canm yap kişiden kişiye değişiyo ama silikte olsa vıkıyo laboquic die bi test var o en hassasıymıs bnde ondan alcamBenim transferim 11 temmuzda oldu.1 tane embiryo dollendigi icin 1 tane konuldu.hic belirtim yok.idrardan gebelik testi yapsam cikar mi ki
Benimde transfer 11 temmuzda oldu bende de hiç belirti yok. Idrar testi için erken diyorlar ama cesaret edebilirsem yarin yapmayi düşünüyorum . Ins seninde bnmde isteyen herkesin de bebisi tutunur.Benim transferim 11 temmuzda oldu.1 tane embiryo dollendigi icin 1 tane konuldu.hic belirtim yok.idrardan gebelik testi yapsam cikar mi ki
Diyarbakır bahçeci zeki akkum . İl dışından gidiyorum biraz zorluyo ama olsun sonu güzel olsun da sıkıntılar önemli değil
Bende Diyarbakır Bahçeci ye gidiyorum. Zeki Akkum doktorum. :) bir sayfa var ismi:Bende zeki hocaya gidiyorum nerden gidiyorsun
3.gün embriyosu daha gec belli olur benim dünden beri göğsumde hassasiyet var sızlıyor bide sol kasıgımda batma varHayirli olsun canim.belirtin olmamasi cok normal.kaçıncı gün embriyosu seninki
Hayirli olsun canim.benimde 6.gunumde cok silik cikmisti belli belirsiz.simdi 12.gun ve koyu rengi görüyorum.kan degerlerinde katlanarak cikarsa tamamdir:)[/Q
Saol canım inş bende birzdan kanda baktırcam
Güzel haberlerini bekliyoruz:)3.gün embriyosu daha gec belli olur benim dünden beri göğsumde hassasiyet var sızlıyor bide sol kasıgımda batma var
İnşallah öyle olur . Çok araştırdım bende bahçeci yi duyunca direkt başladıkAh kuzum Allah kolaylık versin. Bahçeci olması iyi en azından tecrübeli merkez. Tek seferde sağlıkla hayırla tutsun da tüm bu sıkıntıların geride kalsın
Ben de oraya bakınmıştım kimsecikler yoktu buradaki hanımlar sağolsun sohbet ediyoruz arada dertleşiyoruz. Bi sayfa da biz mi oluştursak bahçeci olarakBende Diyarbakır Bahçeci ye gidiyorum. Zeki Akkum doktorum. :) bir sayfa var ismi:
dr zeki akkumda tüp bebek
Bu sayfada kimse yok neredeyse ama burada buldum sizi :))
Hadi bakalım bebiş anneni üzme omunla olKızlar şu an hastane odasındayım transferin gerçekleşti dua edin ltfn
Canım transferi oldum hatta yarın 12.gunumBu sıcaklarda yol gelmek ayrı stres zaten kolaylıklar dilerim .
Oraya yazmıştım bendeBende Diyarbakır Bahçeci ye gidiyorum. Zeki Akkum doktorum. :) bir sayfa var ismi:
dr zeki akkumda tüp bebek
Bu sayfada kimse yok neredeyse ama burada buldum sizi :))
İnşallah canım inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş çevirmesinCanim dualarim seninle. Allahim kucagina almayi nasip etsin insallah. Hayırlı haberlerini alırız inşallah
İnşallah bebeklerin tutunur ikiz ay düşüncesi bile güzel rabbimmm kim kaç çocuk istiyorsa versin inşallahHadi bakalım bebiş anneni üzme omunla olinşallah güzel olur canım
Hayırlı olsun o zaman ne mutlu sana benim transferim bi dahaki ay olcak. Güzel haberlerin olur inşallahCanım transferi oldum hatta yarın 12.gunum
Umarım gönlünce olsunİnşallah bebeklerin tutunur ikiz ay düşüncesi bile güzel rabbimmm kim kaç çocuk istiyorsa versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?