- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.477
- 248
Buralarda olun hanımlar konuşuruz sürekliOraya yazmıştım bende
kızlar 10 temmuzda transfer oldum. acaba bugün predictor erken gebelik testi yapsam mı? çıkar mı eğer varsa silik de olsa?
Inşallah canım hepimiz için güzel haberler olurHayırlı olsun o zaman ne mutlu sana benim transferim bi dahaki ay olcak. Güzel haberlerin olur inşallah
hep diyorum bekle az kaldı diye ama işte bi türlü söz geçiremiyorum kendime :) ya ne biliyim en azından varsa silikte olsa çıkar gibi düşünüyorum ama belli de olmuyor tabi ... :/Zaten bir şey kalmamış canım 3 gün daha bekle normal gebelik testi yap ama bekleyemiyorum diyorsan al bir yap bakalım.
Bence yapma gününü bekle bişey çıkmazsa üzülmekızlar 10 temmuzda transfer oldum. acaba bugün predictor erken gebelik testi yapsam mı? çıkar mı eğer varsa silik de olsa?
var olan sayfadan devam edebiliriz isterseniz ama burasıda gayet iyi benceBen de oraya bakınmıştım kimsecikler yoktu buradaki hanımlar sağolsun sohbet ediyoruz arada dertleşiyoruz. Bi sayfa da biz mi oluştursak bahçeci olarak
Hadi hayırlısı inşallah pozitifi görürsünüz. :) Size histereskopi yamışmıydı Zeki hoca?Canım transferi oldum hatta yarın 12.gunum
hep diyorum bekle az kaldı diye ama işte bi türlü söz geçiremiyorum kendime :) ya ne biliyim en azından varsa silikte olsa çıkar gibi düşünüyorum ama belli de olmuyor tabi ... :/
Inşallah canım hayır yapmadıHadi hayırlısı inşallah pozitifi görürsünüz. :) Size histereskopi yamışmıydı Zeki hoca?
Hakkında hayırlısı olsunMerhabalar benimde 26-27 temmuz gibi dondurulmuş transferim olacak şu an ilaçlarımı kullanıyorum estrofem ve coraspin. Eskişehir'de yaşıyorum ailem İstanbul'da tedavimde orada. Ben ocak ayında gittim tedaviye başlanırken miyom görüldü tedaviye başladı rahimin dışında kalırsa tramnsfer olacaktı ama kalınlaştıkça rahim duvarına yapıştı o yüzden önce ameliyat denildi. Yumurtalar toplandı 8 yumurtadan 4 tanesi gelişti. 3. günü aradılar biraz gelişimleri yavaş böyle dondurursan hamilelik şamsı az olur o yüzden bekleyip blastokist olmalarını sağlayacağız dediler. İki tane embriyom 6. gün blastokist oldu ve donduruldu. Kaliteleri orta kalite 2bc. Şansın ne bilmiyorum doktorum yavaş gelişmiş ama 6. güne gelmeri iyi dedi. Geçen pazartesi kontrol oldu ilaçlarıma başlandı. Cumartesi yine kontrol var sonraki hafta cuma yada cumartesi de transfer var. Daha önce burada Eskişehir Acıbadem'de bir normal bir dondurulmuş negatifim var. Şu an yaptırdığım Anadolu sağlık Gebze hastanesinde de bir tedavim daha oldu yumurtalarım olgun çıkmadığı için iptal olmuştu. Hakkımızda hayırlısı. Bu arada nar suyu tüketiyorum her akşam 1 bardak rahim kalınlığına iyi geliyor kızlar.
ALLAH gönlüne göre versin canım. Hiç stres yapma verecek olan Allah hiçbir detaya takılma hadi hayırlı müjdeli haberlerin olsun inşallahKızlar şu an hastane odasındayım transferin gerçekleşti dua edin ltfn
Benim rahim kalp şeklinde olduğu için yapacak mecbur. Normal şartlarda yapmıyor demek ki. Bazı merkezlerde sorun olsun olmasın rahime bakılıyor transfer öncesi. Onun için sordum. Yarın test yapacak mısınız?Inşallah canım hayır yapmadı
Ben ilaçlarım iki şişede az kalmıştı onun için gidecektim canım ama hemşireyi aradım ikisini nasıl birleştireceğimi anlattı şimdi öyle yapıcam. Benim de kontrolüm yarın artık yarın gidicem. Akşam 5te.yassimin siz bugün doktora gidecektiniz gittiniz mi? Sizinle tedaviye aynı başladığım için sizin durumunuzu merak ediyorum. :) Ben de yarın gidicem kısmetse
ben gonal f her gün 300 vuruluyorum. Yarın yazarım buraya kaç tane gelişip gelişmediğini. Yol arkadaşı oluruz bu süreçte :)Ben ilaçlarım iki şişede az kalmıştı onun için gidecektim canım ama hemşireyi aradım ikisini nasıl birleştireceğimi anlattı şimdi öyle yapıcam. Benim de kontrolüm yarın artık yarın gidicem. Akşam 5te.
Sen hangi ilacı ve dozu kullanıyodun canım?
Tamam canım ben de yazarım hepimiz yoldaş olduk zaten bu zorlu yolculukta. İyi ki de oldukben gonal f her gün 300 vuruluyorum. Yarın yazarım buraya kaç tane gelişip gelişmediğini. Yol arkadaşı oluruz bu süreçte :)
Arkadaşlar dün iğnemi olurken tuhaf bişey oldu. gonal f kullananlar beni daha rahat analayacaklardır. her gün 300 vuruluyorum ve bir küçük şişe gibi şeyin içinde 600 var. Dün yarım kalan sıvı şırıngaya çektim ve 75 fazla kaldı. Sonra düşündüm acaba ondan önceki gün az mı çektim diye ama yok öyle bişey olmadı. Sizinde başınıza geldi mi böyle bir durum. kalan 75 i vurulmadım o arttı yani. Çok tuhaf değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?