TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Benimde bugün kontrolüm vardı yumurtalar iyi durumda çok şükür cetroit kere başladım bugün perşembe randevum var cumartesi opu olabilir dedi zeki bey. Histereskopi olmayacak benlik bi sıkıntı yoktu zaten tedaviye başlarken şükür ki. Benimde ağustos transferi olacak nasipse

Hadi hayırlı olsun inşAllah canım. Bir ben mi taze transfer olucam. Herkes dondurulmuş oluyor anlamadım. Tabi dr daha bişey demediği için bana ne olacak kesin emin değilim ama muhtemelen taze transfer yapacak. Şimdi kafam karıştı

Canım bende gonal f 300 şık vuruluyorum ben sıvıyı 300 ü açacak şekilde flakondan çekip sonra 300e vuracak kadar geri itiyorum böylelikle nokta atışı yapmış oluyorum hiç bir iğnemde fazla kalmadı sende öyle yap

ayy çok heyecanlı bu süreç ya. İnşallah her şey yolunda gider. Sizin iğnelerde kaçıncı gününüzdü? Benim bugün 5. günüm yarınki randevuma cetroit iğneyi getirmemi istedi hemşire. Sanırım ben de yarın başlayacağım o iğneye.

Canım her merkezin çalışma prensini başka oradan farkediyor. Mesela benim Dr. Açıklamam şuydu ki bence de mantıklı. Düşünsene her ay normalde bir yumurta olgunlaşıp tüplerden atılacakların bizden yaklaşık on ve üstü yumurta olgunlaştırılıyo hormon alıyoruz kaşık ağrıları baş ağrıları sonra bu yumurtaları bir anda topluyoruz ve tüm hormonlarımız bir anda düşüyor rahim neye uğradığını şaşırıyor zaten opu da da yıpranıyor bu sebeple biz Rahmi ve mekanizmayı dinlendirerek bir adet görmenizi bekleyerek normal sürece geçiyoruz ve öyle transfer yapıyoruz demişti. Dr göre değişiyor açıkcası

tanem87
Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah :)
Narkoz bulantıya sebep olabiliyor ama geçecek mutlaka. Uzun sure geçmezse eğer mutlaka doktorunuzu arayıp sorun. Doktorunuza ulaşamazsanız bir hastanenin aciline gidin ve dontorunuza ulaştığınızda mutlaka bildirin. Hangi durunda ne yapmanız gerektiğini sizi taburcu etmeden önce doktor veya hemşireniz bahsetmiş olmali..

Ben 5 gün gonal f kullandım 6. Gün kontrolde cetroit başladık işte ama gonal f de devam edicek Perşembe'ye kadar .

Ben direk yumurta toplamaya girdim bugün:)
Zor geçti baya ağrım var bulantı kusma
Nasıl toparlanicam kızlar
Yavrucum dur hele sakin ol bi
E hamile kalınca bunlar hep olacak ya
Kendini bırakma iyi şeylere odaklan
Yat dinlen bi abdest al dua et Kuran aç oku ferahla
Biz sabredenleriz Allah bizimle unutma

Canım kaç yumurta var söyledi mi dr?

Ben direk yumurta toplamaya girdim bugün:)
Zor geçti baya ağrım var bulantı kusma
Nasıl toparlanicam kızlar
Geçmiş olsun tahlili sanırım enfeksiyon riskine karşı istiyor olabilirler bende tam anlamadım . Toparlanırsın bol sıvı tüketmen lazım bildiğim kadarı ile. Ben daha opu olmadım da olanlar sıvı tüketimini öneriyorlar vücuttan çabuk atarmışsın

Sağol canım,dus almam lazım tekrar abdest için,sakıncası olmaz heralde dimi

Bahçecinin her merkezinde aynı açıklamayı yapıyorlar galiba. Ben istanbulda görüşmüştüm bi kere bana da öyle demişlerdi. Mantıklı geldi bana da. Dondurma işlemi için ayrı ücret alıyorlar mı sizden?
Verecek olan Allah tabi inşAllah hepimize müjdeli son yazar RABBim

13 yumurta ilk muayenede vardı. 5 adet gonal f den sonra büyüyen 10 yumurtam vardı bugün . Çok mu düştü sende nasıldı durum ?
Nasıl ilk muayenede 10 yumurta vardı. Ne zamandı ki ilk muayenen? Sen daha yeni başlamadın mı canım. Senin normalde mi 10 yumurtan vardı?
Ay ne çok sordum ama merak işte

Amin canım sağol,inşallah gecer

dus almam lazım tekrar abdest için,sakıncası olmaz heralde dimi
Doktorumun bana söylediği yumurta toplama sonrasında duş alabilirsin ama kesinlikle sıcak OLMAMALI. Ilık duş olmalı.. Sauna hamam kesinlikle bu sıralar yasak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…