TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Sağol canım,dus almam lazım tekrar abdest için,sakıncası olmaz heralde dimi
A onu bilmşyorum canım
Nasıl ilk muayenede 10 yumurta vardı. Ne zamandı ki ilk muayenen? Sen daha yeni başlamadın mı canım. Senin normalde mi 10 yumurtan vardı?
Ay ne çok sordum ama merak işte
Canım görünen normalde keseler ya bende ilk görünen 13 taneydi şimdi baktıkları da 10 tabe büyümüştü . Ama herkeseden yumurta çıkmadığıda oluyor kimi boş çıkabiliyor bu anca opu sonunda belli oluyor

Kızlar ben de başladım nihayet tedavilere , iğnemi vurdum bugün ama kendime iğne vurmak beni zorluyor nasıl yapıyorsunuz siz , korkuyorum acımadı ilkinde ama çok kasıldım. Var mı püf noktalarınız

Kızlar ben de başladım nihayet tedavilere , iğnemi vurdum bugün ama kendime iğne vurmak beni zorluyor nasıl yapıyorsunuz siz , korkuyorum acımadı ilkinde ama çok kasıldım. Var mı püf noktalarınız
Ben de çoook korkuyodum dedim ben kesinlikle vuramam kendime. Eşim vurur dedim.
Sonra da dedim ki benim cesaret edemediğime eşim biraz zor cesaret eder kendim vurdum hatta 5 iğnemi az önce vurdum. Derin nefes al ver çek besmeleyi hiçbişey olmaz canım vurduktan sonra 5 saniye bekle çıkar. İnternette videolar da var hiç kasma kuzum. Biz cesur kadınlarız. Allah ın izniyle kalkarız bunun da altından
Kocama diyorum ki ben kendine iğne saplayan insanım sana neler yaparım sen tahmin et diye korkutuyorum onu

Kendim vuramıyorum eşim vuruyor
Eşim yanımda senin mesajını okuyunca eşime ne kocalar var milletin eşi vuruyor iğnelerini bak diyorum.
Eşimşn cevabı:
Ne gaddar kocalar var
Bunlarla çene yarıştırılmaz

Yahu kese mese benim dr hiçbişe demedi
Ben hiç bilmiyorum şu an ne var içerde ne yok
Neyse yarın ola hayrola bakalım ne dicek dr
Bişey derse tabi

Kendim vuramıyorum eşim vuruyor
Gün içinde kocamı nerde bulayım canım kaldı iş başıma ...

Allah iyiliğini versin yassimin , Aynen psikopatça geliyor bana da kendime iğne vuruyorum , gözlerimi yumuyorum vururken etimi sıkıştırıyorum , ben birden çekiyorum bi de iğneyi , 5 sn bekleyeyim bende bi dahakine , cesuruz gerçekten çektiklerimiz hiç kolay değil ama Rabbim büyük ona sığınıyoruz , veriyor sabrını ...

İşin şakası bir yana benim kuzenim şeker hastası 6 yaşından beri kendine iğne vuruyor. Ben onu düşünüp cesaret buluyorum. Kazık kadar insanız hasta değiliz çok şükür azcık cesaret de gösterebiliriz hele de sonucu melekler olacaksa

Transfer 7. Gün beta 35.49 :)
Ay hadi hayırlı olsun RABB im gönlüne göre nasip etsin tamamına erdşrsin inşAllah. Oh ne güzel bir tane daha hamiş oldu. bize de umut olsun darısı başımıza
Sen taze mi donmuş embriyo transferi mi yaptırdın canım?

Eşim yanımda senin mesajını okuyunca eşime ne kocalar var milletin eşi vuruyor iğnelerini bak diyorum.
Eşimşn cevabı:
Ne gaddar kocalar var
Bunlarla çene yarıştırılmaz
Koptum resmen..

Bende iğne fobisi var. Acımayacagını bildigim halde kanım çekiliyo resmen

Nasıl öğreneceğinin püf noktası nedir diye soracak olursan: Kendim vuramıyorum diyeceksin. Sonra bi hastanenin aciline iğne için gitmeye başlayacaksınız. 1 gün 2 gün derken "amaan bunun için de gidilir mi" deyip her aksam acile gitmekten sıkılacak haliyle.. Sonra hemşireden iğne vurmayı kendisi öğrenecek. :)

Valla benim eşim bu sayede öğrendi. Bir de 2.denememiz olunca alıştı iyice.. Eli de çogu kan alan hemşireden hafif.. :)
Bu arada benim iğneler akşam saatlerindeydi sağolsun vurdu valla hepsini..

Ne güzel çözümü bulmuşsunuz Allah sonucunu da hayırla gönlünüze göre versin inşAllah canım

İyimiş valla güzel yöntem canım:)
Rabbim çabalarımızın karşılığını tez zamanda versin inş. Siz kaçıncı günlerdesiniz kızlar ?

İyimiş valla güzel yöntem canım:)
Rabbim çabalarımızın karşılığını tez zamanda versin inş. Siz kaçıncı günlerdesiniz kızlar ?
Inşallah canım hepimize versin insallah saglikla..
Benim bugün OPU oldu. Bu hafta icerisinde transfer günü belli olacak muhtemelen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…