TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Ay hadi geçmiş olsun kaç yumurta toplandı canım , zor muydu , ağrın var mı tecrübelerine talibim :)
Benim bu 2.denemem.
Ilk denememde 13 toplanmıştı 4 tane 5.gun gelişti, 2 transfer yapildi. Sonuc negatif oldu. Dondurma yapılmadı.
Bu sefer 10 tane toplandı gelişimleri bekliyoruz :) Bu sefer oncekine gore daha az agrim var. Ağrı dediğim de hani üşüşürsün de regl olduğunda hafif sancın olur ya oyle.. Zaten operasyon 10 dk falan sürdü. Sabah 10.30da girdim 10.50de odada kendimdeydim. Daha çabuk ayıldım ve kendime geldim.. Daha kolaydı yani. Insan biraz narkoz falan duygusala bağlıyor ama korkacak hicbisey yok. Takıldığınız konular olursa seve seve cevaplarım

Çok sağol canım , seni üzmeyecekse ilki negatif olmasını neye bağladılar , nerede yaptırmıştın yine aynı yerde mi yaptırdın , bi de genetik tarama düşünüyomusun bu kez , çok soru sordum

Çok sağol canım , seni üzmeyecekse ilki negatif olmasını neye bağladılar , nerede yaptırmıştın yine aynı yerde mi yaptırdın , bi de genetik tarama düşünüyomusun bu kez , çok soru sordum
Hehe sıkıntı yok istediğin kadar sorabilirsin :) Hepimizim aklında deli sorular :))

Biz ilkini bu yil subatta Atasehir Memorial'da Cem Bey'e yaptırdık. Sonuç açıklandığında bi gerekçe söyleyemedi Cem Bey. Cunku tum testlerimiz temiz hatta değerlerimiz gayet iyi. Umutluydum sizden ama olmadı başaramadık diyebildi sadece.

Şubattan bu yana çok merkezle bircok doktorla görüştük. Ve Eurofertil Altunizade Hakan Özörnek'e karar kıldık.

Ilk deneme sonrasında eşim ve bana karyotip testi yapıldı. Şimdi embriyolara da qPCR kromozom tarama testi yaptıracağız. Umudumuzu yitirmedik. Olacak illaki..

Öyle canım Rabbim in uygun gördüğü zaman değilmiş demek ki , isyan etmemek gerek nasip çünkü bu iş. Ben de genetik yaptırayım diyorum ilk denemem bu ama en azından donduracağım embriyo olursa sağlıklı olmuş olsun , o deli sorular beni bitiriyor zaten :)

Bence yapma gününü bekle bişey çıkmazsa üzülme

Kaçıncı gün embriyosuydu canım?
kızlar dayanamadım gidip kan verdim. 5. gün embriyosu. kaç tane koyduğunu söylemedi doktor. ısrarla 2 koy dedm ama net bişey demedi yaşım 29 olduğundan. neyse bugün 7. gündü. kan sonucum çıkmış. 49.8. inşallah artmaya devam eder. belirtilere gelince; yoğun akıntı. sağ kasığımda otururken bile rahatsız edici bir şekilde batma vardı. başka da hiçbir belirti yoktu.

Genetik testini gittiğim her doktora sordum. Bazilari yaptirmak bazilari beklemekten yana..

Normalde 4.denemede veya tekrarlayan düşüklerde veya 40 yaşa merdiven dayayanlara yaptırıyorlarmış. Ben de bi sorun varsa baştan çıksın en azından bi sorun varsa transfer yapılmasın fikrindeyim.. Biraz maliyetli ama sonucta 4 negatif beklemektense baştan yapalım daha iyi bence. Doktoruna da bi danış. Hatta doktorunun yanında gittigin merkezin embriyoloji uzmanı ile de mutlaka konuş bence.

Aynı sayılırız canım benim de 7. Gün herkes sag taraf diyor ama benim sol kasıgımda batma var

Gözün aydın canım çok sevindim bu gün transferi saymassak 4.günüm bende düşünüyorum kan vermeyi tabi sevgili beyimi ikna edersem.Var mıydı bir belirtin?
Saol canım benim darısı sana artık kasık batması var canım gogsüm sızlıyor bide ben 4. Gün test yapmıstım önce negatif cıktı 4 5 saat gectikten sonra teste bi baktım cok az silik bi ciZgi gorup havalara ucmustum :)

Ayy bu gün ne güzel haberler...gözün audın canım...

Benim ilki pozitifdi ani bir kanamayla kaybettim değerim birden düşmüştü.bu dondurulmuşlarla yapıldı 5. Gün embriyosu...belirti aramayacağım dedim ama sanki bu kararı alan ben değilim,deli gibi belirti arıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…