Merhaba.. Anladığım kadarıyla sen de taze transfer olacaksın sanırım?Taze embriyoyla hamile kalan yok mu hiç ?
Hiç korkma canım ,konuşurken birden uykuya dalıyosun,gözünü bi açıyosun bitmiş herşey...kafa güzel dünya güzel diyodu ameliyat hemşirem çok gülmüştümYarın sabah opu var anesteziden çok korkuyorum kızlar
Aslında hastane ortamı olmaması daha çok korkutuyor beni.tüp bebek merkezi olduğu içinHiç korkma canım ,konuşurken birden uykuya dalıyosun,gözünü bi açıyosun bitmiş herşey...kafa güzel dünya güzel diyodu ameliyat hemşirem çok gülmüştümhiç meraketme canım...
Hiç merak etme canım sen ,hiç bişi olmaz inşallahAslında hastane ortamı olmaması daha çok korkutuyor beni.tüp bebek merkezi olduğu için
İğneyi yaparken ilk günden beriKızlar ben de başladım nihayet tedavilere , iğnemi vurdum bugün ama kendime iğne vurmak beni zorluyor nasıl yapıyorsunuz siz , korkuyorum acımadı ilkinde ama çok kasıldım. Var mı püf noktalarınız
İğneyi yaparken ilk günden beriKızlar ben de başladım nihayet tedavilere , iğnemi vurdum bugün ama kendime iğne vurmak beni zorluyor nasıl yapıyorsunuz siz , korkuyorum acımadı ilkinde ama çok kasıldım. Var mı püf noktalarınız
Korkacak hiçbişey yokAslında hastane ortamı olmaması daha çok korkutuyor beni.tüp bebek merkezi olduğu için
Hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kaçıncı gun embiryosu idi, kaç embiyo yerlestirilmisti ve kaç hücreli ne çok sordum dimiTransfer 7. Gün beta 35.49 :)
Aynı gün transferimiz olmuş arkadaşım ben de bugün sabah transfer oldum :) güzel haberleri de birlikte verelim inşallahKızlar şu an hastane odasındayım transferin gerçekleşti dua edin ltfn
BEn de kürtajdan önce çok korkuyodum anesteziden.Yarın sabah opu var anesteziden çok korkuyorum kızlar
Transferden sonra hep yattın mı naptın canım?kızlar dayanamadım gidip kan verdim. 5. gün embriyosu. kaç tane koyduğunu söylemedi doktor. ısrarla 2 koy dedm ama net bişey demedi yaşım 29 olduğundan. neyse bugün 7. gündü. kan sonucum çıkmış. 49.8. inşallah artmaya devam eder. belirtilere gelince; yoğun akıntı. sağ kasığımda otururken bile rahatsız edici bir şekilde batma vardı. başka da hiçbir belirti yoktu.
Valla emin olmamakla birlikte herhalde öyle olacak ama taze transferden hamile pek göremedimMerhaba.. Anladığım kadarıyla sen de taze transfer olacaksın sanırım?
Benim ilk denemem de taze idi. Simdi ikinci deneme de duruma göre taze transfer olacak. Duruma gore diyorum çünkü embriyolara genetik tarama yapılacak.. Tarama sonucu 5.gun yapıldığından 5.gune sonuç yetişirse taze transfer, yetişmezse 1 ay sonra dondurulmuş transfer olacak..
slm puregon nasıl bir iğne acı oluyormu? bende başlayacağım.nasıl ve nereden yapıyorsun iğneyi?Yok canım ben 250 mg puregon kullanıyorum bir tek ve sonrasında ne verecek hiçbir bilgim yok
Ben göbekten yapmıştım canım. 225 vurmuştum. Merak etme acımıyor, tedirgin oluyor insan sadece ama alışıyor hemen inankislm puregon nasıl bir iğne acı oluyormu? bende başlayacağım.nasıl ve nereden yapıyorsun iğneyi?
inşallah doktor bana puregon ile menopuru verdi.önümüzdeki ay başlıcağım bende.kalçadan olanlar yakıyor heralde.Ben göbekten yapmıştım canım. 225 vurmuştum. Merak etme acımıyor, tedirgin oluyor insan sadece ama alışıyor hemen inanki
kızlar dayanamadım gidip kan verdim. 5. gün embriyosu. kaç tane koyduğunu söylemedi doktor. ısrarla 2 koy dedm ama net bişey demedi yaşım 29 olduğundan. neyse bugün 7. gündü. kan sonucum çıkmış. 49.8. inşallah artmaya devam eder. belirtilere gelince; yoğun akıntı. sağ kasığımda otururken bile rahatsız edici bir şekilde batma vardı. başka da hiçbir belirti yoktu.
slm bende önümüzdeki ay centruma başlayacağım.tedaviniz nasıl gidiyor.memnunmusunuz?Yaş: 27
2 yıllık evli
İlk deneme
Sebep: morfoloji ve yumurta tembelliği
Merkez: ankara centrum
canım ben tedaviye başlarken gebe olduğumu öğrendim çok şükür. ama bir sıkıntı çıkarsa Allah korusun yine tüpe yönelirim ve yine tercihim centrum olur diye düşünüyorum. benim içime sinmişti. kafana takılan bir şey olursa özelden sorabilirsinslm bende önümüzdeki ay centruma başlayacağım.tedaviniz nasıl gidiyor.memnunmusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?