TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Taze embriyoyla hamile kalan yok mu hiç ?
Merhaba.. Anladığım kadarıyla sen de taze transfer olacaksın sanırım?

Benim ilk denemem de taze idi. Simdi ikinci deneme de duruma göre taze transfer olacak. Duruma gore diyorum çünkü embriyolara genetik tarama yapılacak.. Tarama sonucu 5.gun yapıldığından 5.gune sonuç yetişirse taze transfer, yetişmezse 1 ay sonra dondurulmuş transfer olacak..

Kızlar ben de başladım nihayet tedavilere , iğnemi vurdum bugün ama kendime iğne vurmak beni zorluyor nasıl yapıyorsunuz siz , korkuyorum acımadı ilkinde ama çok kasıldım. Var mı püf noktalarınız
İğneyi yaparken ilk günden beri
İlk önce derin nefes alıp bebeişimi hayal ettim hiç acımıyoo

Kızlar ben de başladım nihayet tedavilere , iğnemi vurdum bugün ama kendime iğne vurmak beni zorluyor nasıl yapıyorsunuz siz , korkuyorum acımadı ilkinde ama çok kasıldım. Var mı püf noktalarınız
İğneyi yaparken ilk günden beri
İlk önce derin nefes alıp bebeişimi hayal ettim hiç acımıyoo

Aslında hastane ortamı olmaması daha çok korkutuyor beni.tüp bebek merkezi olduğu için
Korkacak hiçbişey yok
Seni hazırlayacaklar giydirecekler yürüyerek ameliyathaneye gideceksin.. Sonra hemşirelerle konusurken uykuya dalıyorsun. 10 15 dk sonra bir bakmışsın herşey bitmiş. Sarhoş gibisin ve açlık susuzluk hissediyorsun :) Anesteziyi ameliyat gibi yoğun vermediklerinden çabuk toparlarsın..

Tup bebek merkezi olması da korkutmasın. Tüm teçhizatları var zaten.. Merak etme kendini doktorlara bırakıyorsun

Bol şans

Yarın sabah opu var anesteziden çok korkuyorum kızlar
BEn de kürtajdan önce çok korkuyodum anesteziden.
Anesteziyi verdi dr. BEN diyorum ki dr benim kalbim atıyo. DR da e atacak tabi normal olarak diyo. Dedim doktor hızlı atıyo. SONra küt gitmişim. Bİ uyandım hemşirelere diyomuşum ki bu narkozdan kocama da verin çok horluyor

Transferden sonra hep yattın mı naptın canım?

Valla emin olmamakla birlikte herhalde öyle olacak ama taze transferden hamile pek göremedim

slm puregon nasıl bir iğne acı oluyormu? bende başlayacağım.nasıl ve nereden yapıyorsun iğneyi?
Ben göbekten yapmıştım canım. 225 vurmuştum. Merak etme acımıyor, tedirgin oluyor insan sadece ama alışıyor hemen inanki

Ben göbekten yapmıştım canım. 225 vurmuştum. Merak etme acımıyor, tedirgin oluyor insan sadece ama alışıyor hemen inanki
inşallah doktor bana puregon ile menopuru verdi.önümüzdeki ay başlıcağım bende.kalçadan olanlar yakıyor heralde.

Gozunuz aydin , insallah saglikla gelir geriside. Transferden sonra hangi ilaclari kullanmistiniz, gunde kac sefer. Birde nasil gecirdiniz bu 7 gunu. Normal hayatiniza devam ederek mi. Yoksa evdemi gecirdiniz.

slm bende önümüzdeki ay centruma başlayacağım.tedaviniz nasıl gidiyor.memnunmusunuz?
canım ben tedaviye başlarken gebe olduğumu öğrendim çok şükür. ama bir sıkıntı çıkarsa Allah korusun yine tüpe yönelirim ve yine tercihim centrum olur diye düşünüyorum. benim içime sinmişti. kafana takılan bir şey olursa özelden sorabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…