sağolun teşekkür ederim.gözünüz aydın.canım ben tedaviye başlarken gebe olduğumu öğrendim çok şükür. ama bir sıkıntı çıkarsa Allah korusun yine tüpe yönelirim ve yine tercihim centrum olur diye düşünüyorum. benim içime sinmişti. kafana takılan bir şey olursa özelden sorabilirsin
Transfer 7. Gün beta 35.49 :)
Amin inş haftaya cuma belli olacak Rabbim çifter çifter versin inş. Seninki tazemiydi cnmAynı gün transferimiz olmuş arkadaşım ben de bugün sabah transfer oldum :) güzel haberleri de birlikte verelim inşallah
Çok teşekkür ederim amin inşallah hepimiz anne oluruz inşallahAllahim kucagina almayi nasip eder ins. Dualarimdasin.
canım ilk 3 gün yatmamı daha sonra kalkmamı ama ağır işler yapmamı söyledi ve sıvı tüketmemi daha çok söyledi ve tabiki stres yapmamıygmrbzkrt canım doktorunun tavsiyeleri neler oldu transfer sonrası?
Amin inşallah ilk tercübeme göre daha tabi daha dikkatli ve daha as stresliyim inş pozitif görürüzALLAH gönlüne göre versin canım. Hiç stres yapma verecek olan Allah hiçbir detaya takılma hadi hayırlı müjdeli haberlerin olsun inşallah
Amin ecmainUmarım gönlünce olsun
Göbektenslm puregon nasıl bir iğne acı oluyormu? bende başlayacağım.nasıl ve nereden yapıyorsun iğneyi?
yok be yavrum ne acısı, göbekten yapıyorsun ben yaptıysam herkes yapar merak etmeslm puregon nasıl bir iğne acı oluyormu? bende başlayacağım.nasıl ve nereden yapıyorsun iğneyi?
35.49çok tebrikler. transfer sonrası mı 7. gün. ? bhcg kaç?
5.gün embriyosu tek kac hücreli bilmiyorum canımHayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kaçıncı gun embiryosu idi, kaç embiyo yerlestirilmisti ve kaç hücreli ne çok sordum dimi
Cleaxne iğne vajına jel estrofem folbiol kullanıyorum 4 gune birde proluton iğne var onu vırdurıyorum ben sadece 3 gun yattım sonra normal devam ettimHayirli olsun , saglikli guzel.bir gebelik olsun insallah. Transfer sonrasi hangi ilaclari , gunde kac sefer kullaniyorsunuz acaba. Gunkerinizi nasil geciriyorsunuzz, yatarak mi. Yoksa normal hayatiniza dondunuz mu
hiç yatmadım canım. sadece transfer olduğu gün hastanede yarım saat. o da zaten transferden 15 dk sonra lavaboya gittim. sonra yarım saate yakın yattım. eve geldiğimde de o gün dikkat ettim bi iş yapmadım. biraz uzandım biraz oturdum. ama sonraki gün normal yaşantıma döndüm. araziye falan gittim. yol yaptım. sallamadım çok. bi öncekinde yatmıştım çünkü genel olarak. çok yatmak da iyi değilmiş. vücut kendini hasta sanıp yabancı maddeyi dışarı atmaya çalışıyormuş diye okumuştum. tabi herkesin de bünyesi farklıdır mutlaka.Transferden sonra hep yattın mı naptın canım?
inşallah hep artar değerlerimiz
normal hayatıma devam ettim transfer günü dışında. araziye gittim, yol yaptım. araziye giderken de dağlı tepeli yollardan çıktığımız da oldu. yeri geldi iş icabı kaç kat merdiven çıkıp indim falan. yani anlayacağın canım normal iş hayatıma devam ettim. hatta bunları yaparken unuttum transfer falan olduğumu. geçen sefer çünkü çok dikkat ettim negatif olmuştu. bu sefer dedim amaan olacağı varsa olur falan diye. ilaç olarak günde 3 kere estrofem , günde 2 kez crinone. günde 1 folic. bi de climara flaster bantlar var. 3 güne 1 de kalçaya onu yapıştırıyordum. yalnız şunu söyleyeyim. transfer günü de dahil hergün 2 bardak ananas suyu içtim. zumasol diye bir marka, migrosta falan var. şişesi 16 tl,indirimdeyken 12 ye düşüyor. gerçek ananas suyu.mutlaka alın ilk 1 hafta için derim kızlar. bide 2 avuç kabak çekirdeği yedim. ayrıca günde 2 bardak da günlük sütlerden içtim.Gozunuz aydin , insallah saglikla gelir geriside. Transferden sonra hangi ilaclari kullanmistiniz, gunde kac sefer. Birde nasil gecirdiniz bu 7 gunu. Normal hayatiniza devam ederek mi. Yoksa evdemi gecirdiniz.
idrar testinde 12. gün bile çıkmayan var. sen en iyisi perşembe kan baktır canım. inşallah tutmuştur.Günaydin hanimlar az once idrar testi yaptim ve malesef negatif 8.gündü bugün 12.gunu beklemek simdi daha da zor
Ay Insallah canim ya, pek umudum kalmadı normalde kan testi yaptirma gunum cumartesi cuma gunu kanda baktircam. Hayirlisi artik dua edin banaidrar testinde 12. gün bile çıkmayan var. sen en iyisi perşembe kan baktır canım. inşallah tutmuştur.
Cnm eğer 3.gün embriyosu ise erken olmuş 8.gün cikmayabilir.Günaydin hanimlar az once idrar testi yaptim ve malesef negatif 8.gündü bugün 12.gunu beklemek simdi daha da zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?