TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

sağolun teşekkür ederim.gözünüz aydın.

bayanlar bu pıhtılaşma test hastanenin hangi bölümünde yapılıyor?nereye başvurmak gerekir?

Hayirli olsun , saglikli guzel.bir gebelik olsun insallah. Transfer sonrasi hangi ilaclari , gunde kac sefer kullaniyorsunuz acaba. Gunkerinizi nasil geciriyorsunuzz, yatarak mi. Yoksa normal hayatiniza dondunuz mu
Cleaxne iğne vajına jel estrofem folbiol kullanıyorum 4 gune birde proluton iğne var onu vırdurıyorum ben sadece 3 gun yattım sonra normal devam ettim

Transferden sonra hep yattın mı naptın canım?
hiç yatmadım canım. sadece transfer olduğu gün hastanede yarım saat. o da zaten transferden 15 dk sonra lavaboya gittim. sonra yarım saate yakın yattım. eve geldiğimde de o gün dikkat ettim bi iş yapmadım. biraz uzandım biraz oturdum. ama sonraki gün normal yaşantıma döndüm. araziye falan gittim. yol yaptım. sallamadım çok. bi öncekinde yatmıştım çünkü genel olarak. çok yatmak da iyi değilmiş. vücut kendini hasta sanıp yabancı maddeyi dışarı atmaya çalışıyormuş diye okumuştum. tabi herkesin de bünyesi farklıdır mutlaka.

Merhaba Arkadaşlar,
4. tedavime başlamış bulunuyorum.
1. sinde 8 haftalık kaybettim
2. sinde yumurtalar döllenmedi
3. sünde yumurtalar ilaca cvp vermedi
ve 4. sünde ilk takipte 6 yumurtam oluşmuştu
ikinci kontrolde sadece 2 tane olgun yumurtam kalmıştı 3. kontrolde 2 olgunun yanında 3 tanede geriden gelen yenı yumurtalar saptandı ve ardışık opu yapılabilecegınden bahsedildi.
yarın yumurtalarım toplanacak hersey yolunda gıderse bır sonrakı gun kontrole gıdıp gerıden gelen yumurtalara bakılacak ve eger buyumeye devam edıyorlarsa yıne ilaç kullanmaya baslayacagım gonal-f ve bır hafta sonra yıne tedavı ucretı yenıden vererek yenıden toplanacakmış
aynı ayda ıkı kere tedavı ucretı vererek yaptırmak mantıklı mı sızce o yumurtalar zarar gormus olur mu ılk toplamada?
ve her ıkı seferde toplanan yumurtalar PGT yapılacak
yasım 32 ve düşük amh var 0,14

Gozunuz aydin , insallah saglikla gelir geriside. Transferden sonra hangi ilaclari kullanmistiniz, gunde kac sefer. Birde nasil gecirdiniz bu 7 gunu. Normal hayatiniza devam ederek mi. Yoksa evdemi gecirdiniz.
normal hayatıma devam ettim transfer günü dışında. araziye gittim, yol yaptım. araziye giderken de dağlı tepeli yollardan çıktığımız da oldu. yeri geldi iş icabı kaç kat merdiven çıkıp indim falan. yani anlayacağın canım normal iş hayatıma devam ettim. hatta bunları yaparken unuttum transfer falan olduğumu. geçen sefer çünkü çok dikkat ettim negatif olmuştu. bu sefer dedim amaan olacağı varsa olur falan diye. ilaç olarak günde 3 kere estrofem , günde 2 kez crinone. günde 1 folic. bi de climara flaster bantlar var. 3 güne 1 de kalçaya onu yapıştırıyordum. yalnız şunu söyleyeyim. transfer günü de dahil hergün 2 bardak ananas suyu içtim. zumasol diye bir marka, migrosta falan var. şişesi 16 tl,indirimdeyken 12 ye düşüyor. gerçek ananas suyu.mutlaka alın ilk 1 hafta için derim kızlar. bide 2 avuç kabak çekirdeği yedim. ayrıca günde 2 bardak da günlük sütlerden içtim.

Günaydin hanimlar az once idrar testi yaptim ve malesef negatif 8.gündü bugün 12.gunu beklemek simdi daha da zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…