Evet 3.gün embriyosu canim ins.öyledir erkendir de kanda pozitifi görürümCnm eğer 3.gün embriyosu ise erken olmuş 8.gün cikmayabilir.
Inşallah cnm çünkü 5.gün olanlar bile 7 günde zarzir hayalet çizgi goruyo . 3.gün embriyoşu 2 gün geriden gelisim gösterir yani en iyisi 10 gün de baktırmak olurEvet 3.gün embriyosu canim ins.öyledir erkendir de kanda pozitifi görürüm
sorabilirsin cnm banaKızlar histeroskopi operasyonu olan varsa buraya yazabilir mi birsey soracağım ?
Yok dondurulmuşlarla arkadaşım. Seninki?Amin inş haftaya cuma belli olacak Rabbim çifter çifter versin inş. Seninki tazemiydi cnm
Benimde dondurulmuş cnm rabbim yüzümüze gülsünYok dondurulmuşlarla arkadaşım. Seninki?
Cnm herkesin bünyesi aynı değil teyzem 3 aylık hamileydi idrarda çıkmıoduTransfer gününü saymazsak bugün 5. Gün 13 ünde transfer olmuştu. Acaba herşey yolundamıdıridrar testinde hayaletin hayaleti çizgi bile yok
Yok canım nerde bitti ilaçlar bugün iki gün oldu bekliyorum hiç ama hiç keyfim yok normalde dün transferin olacaktı ne güzel ama ben hala regl olamadım
Kaçıncı gün embriyosu canımTransfer gününü saymazsak bugün 5. Gün 13 ünde transfer olmuştu. Acaba herşey yolundamıdıridrar testinde hayaletin hayaleti çizgi bile yok
Ben oldum canımKızlar histeroskopi operasyonu olan varsa buraya yazabilir mi birsey soracağım ?
Benim 1 negatif sonrası için doktor histeroskopi yapalım dedi onun yanında kanpihtilasma ve karyotip istedi tabi bunlar zaman aldığı için ağustos ayına kaldı transfer. Sorum şu histeroskopi olduğum ay transfer olucak mi yolsa opu dan sonra olduğu için rahim dinlendirme fln yapiliyo mu?sorabilirsin cnm bana
Cnm sorumu sordum ama sanada sorayım histeroskopi ile transfer aynı ayda mu oluyo? Bayrama denk gelmesi ihtimalim var da onu hesaplamaya çalışıyorum?Ben oldum canım
Valla hakan yaralı bana ilk denememde yaptı, miyom var deri . Sonra aaa hiçbirşey yokmuş tertemiz , bir işlem yapmadım dedi. Ve sonrasında o ay içerisinde transfer oldum.Benim 1 negatif sonrası için doktor histeroskopi yapalım dedi onun yanında kanpihtilasma ve karyotip istedi tabi bunlar zaman aldığı için ağustos ayına kaldı transfer. Sorum şu histeroskopi olduğum ay transfer olucak mi yolsa opu dan sonra olduğu için rahim dinlendirme fln yapiliyo mu?
Histeroskopi sonrası olmuyor canım regl beklemen gerekiyor benim geçen ay oldu bekliyorum biliyor sun :) inşallah senn böyle olmazCnm sorumu sordum ama sanada sorayım histeroskopi ile transfer aynı ayda mu oluyo? Bayrama denk gelmesi ihtimalim var da onu hesaplamaya çalışıyorum?
Nasıl yani histeroskopi sonrası bir daha adet mi bekleniyor transfer için ?Histeroskopi sonrası olmuyor canım regl beklemen gerekiyor benim geçen ay oldu bekliyorum biliyor sun :) inşallah senn böyle olmaz
Bende opudan sona adet gecikmesi olmuştu ilaç kullandım bittikten sonra doktorumu aradım hala olmadım diye. Doktor da ilaç bittikten 10 gün içinde olursun dedi gerçekten de öyle olmuştuHisteroskopi sonrası olmuyor canım regl beklemen gerekiyor benim geçen ay oldu bekliyorum biliyor sun :) inşallah senn böyle olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?