TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Hepinizin tedavileri hayirli olsun...bebislerimizi alalim kucagimiza insAllah kizlar... size tavsiyem test gununuze kadar hic bisy yapmayin..moral bozmaktan baska bisye yaramiyor.. ve tabi agir is yapmamak sartiyla normal hayatiniza bakin..cok yatmayin.. simdiden hayirli olsunn...

sorabilirsin cnm bana
Benim 1 negatif sonrası için doktor histeroskopi yapalım dedi onun yanında kanpihtilasma ve karyotip istedi tabi bunlar zaman aldığı için ağustos ayına kaldı transfer. Sorum şu histeroskopi olduğum ay transfer olucak mi yolsa opu dan sonra olduğu için rahim dinlendirme fln yapiliyo mu?

Valla hakan yaralı bana ilk denememde yaptı, miyom var deri . Sonra aaa hiçbirşey yokmuş tertemiz , bir işlem yapmadım dedi. Ve sonrasında o ay içerisinde transfer oldum.
Şuan gittiğim doktorum rahmimin kalp şeklinde olduğunu söyledi ve yumurta toplama ile düzelteceğini söyledi. Asla iki kere anestezi vermem sana dedi, sonra embriyoları donduracak ve diğer ay transfer yapacak. E2 değerinin transfer yapılacak zaman yüksek olmaması gerektiğini ondan sonraki ay transfer yapacağını söyledi.

Merhaba Arkadaşlar,
4. tedavime başlamış bulunuyorum.
1. sinde 8 haftalık kaybettim
2. sinde yumurtalar döllenmedi
3. sünde yumurtalar ilaca cvp vermedi
ve 4. sünde ilk takipte 6 yumurtam oluşmuştu
ikinci kontrolde sadece 2 tane olgun yumurtam kalmıştı 3. kontrolde 2 olgunun yanında 3 tanede geriden gelen yenı yumurtalar saptandı ve ardışık opu yapılabilecegınden bahsedildi.
yarın yumurtalarım toplanacak hersey yolunda gıderse bır sonrakı gun kontrole gıdıp gerıden gelen yumurtalara bakılacak ve eger buyumeye devam edıyorlarsa yıne ilaç kullanmaya baslayacagım gonal-f ve bır hafta sonra yıne tedavı ucretı yenıden vererek yenıden toplanacakmış
aynı ayda ıkı kere tedavı ucretı vererek yaptırmak mantıklı mı sızce o yumurtalar zarar gormus olur mu ılk toplamada?
ve her ıkı seferde toplanan yumurtalar PGT yapılacak
yasım 32 ve düşük amh var 0,14

Cnm sorumu sordum ama sanada sorayım histeroskopi ile transfer aynı ayda mu oluyo? Bayrama denk gelmesi ihtimalim var da onu hesaplamaya çalışıyorum?
Histeroskopi sonrası olmuyor canım regl beklemen gerekiyor benim geçen ay oldu bekliyorum biliyor sun :) inşallah senn böyle olmaz

Histeroskopi sonrası olmuyor canım regl beklemen gerekiyor benim geçen ay oldu bekliyorum biliyor sun :) inşallah senn böyle olmaz
Bende opudan sona adet gecikmesi olmuştu ilaç kullandım bittikten sonra doktorumu aradım hala olmadım diye. Doktor da ilaç bittikten 10 gün içinde olursun dedi gerçekten de öyle olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…