TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Öncelikle hayırlı olsun inşAllah bu sefer müjden gelir canım.
İlk defa duydum bu ardışık opuyu ama druna güveniyorsan yaptır bence

Transfer 7. Gün beta 35.49 :)
Ayy maşallah canım ilk kanı mı verdin,hayirlisiyla kat kat katlansin inşallah canım benim,konyada mı yaptırdım demisti
Günaydin hanimlar az once idrar testi yaptim ve malesef negatif 8.gündü bugün 12.gunu beklemek simdi daha da zor
Güzelim canını sıkma hemwn,ben ilk tedavimde aynı sen gibi 8. Gün idrar testi yaptım negatifti çok üzüldüm ertedi gün kanda çıktı değerim:)

Inşallah cnm çünkü 5.gün olanlar bile 7 günde zarzir hayalet çizgi goruyo . 3.gün embriyoşu 2 gün geriden gelisim gösterir yani en iyisi 10 gün de baktırmak olur
Ins canim sozlerinle destegin umut oldu Allah razi olsun ins hepimiz guzel hayirli sonuclar aliriz

Güzelim canını sıkma hemwn,ben ilk tedavimde aynı sen gibi 8. Gün idrar testi yaptım negatifti çok üzüldüm ertedi gün kanda çıktı değerim:)
Ayyy canim yaa bende bugun çok üzgünüm senin ve burdaki diger arklarin destegi ile biraz daha iyiyim su an umutlu olmaya calisiyorum. ins bnmde öyle olur bende cuma gunu kan testi yaptircam 3 gun kaldi bakalim

Transfer gününü saymazsak bugün 5. Gün 13 ünde transfer olmuştu. Acaba herşey yolundamıdır idrar testinde hayaletin hayaleti çizgi bile yok
Canım aynı durumdayım inan,kendimi dinlemiycem diyorum dinlemeden duramıyorum...test günümüz ve transfer günümüz aynı muhtemelen bende 13 ünde transfer oldum

Dr gebelik var dedi ama takip etmeliyiz dedi 3 gün sonra tekrar kan ver dedi yükselir mi bilmiyorum neden böyle düşük oldu ki
Herkesin metaboliZması farklı şekerim ondandır içini ferah tut RABBim verecek olan O isterse olur

Ayyy canim yaa bende bugun çok üzgünüm senin ve burdaki diger arklarin destegi ile biraz daha iyiyim su an umutlu olmaya calisiyorum. ins bnmde öyle olur bende cuma gunu kan testi yaptircam 3 gun kaldi bakalim
Aaa kuzlar toparlayın kendinizi hepimiz Allah ın kullarıyız bizim sahibimiz var çok şükür
Bakın dışarda iki saat yağmur yağdı hayat felç böyle 3 gün yağmur yağsa sel götürür heryeri
Herşey Allah ın takdiri koskoca devranı döndüren RABBim size bir can verecekse verir vermeyecekse de vermez
Duanızı güzel edin O en merhametli olandır bize de merhamet eder duamızı kabul eder tez vakitte inşAllah

Benim bu cuma olacak opu

Bu sabah opu oldum .8 yumurta dediler .kaçının olgun olduğu öğleden sonra belli okcakmış.öyle mi oluyor kızlar telefon bekliyorum

Bugün ben de doktora gittim ve yumurtalarım iyi durumdaymış. Cuma günü tekrar gel dedi. Opu ya karar verecek o gün. Her doktora gidişimde ayrı bir heyecan yaşıyorum. İnşallah sonuna kadar moralim bu şekilde gider. Cetrotide iğneye başlıyorum bugün. Saat 16:00 da olmam gerekiyormuş. Birazdan vurucam kendi kendime

Çok kolay cnm korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…