Öncelikle hayırlı olsun inşAllah bu sefer müjden gelir canım.Merhaba Arkadaşlar,
4. tedavime başlamış bulunuyorum.
1. sinde 8 haftalık kaybettim
2. sinde yumurtalar döllenmedi
3. sünde yumurtalar ilaca cvp vermedi
ve 4. sünde ilk takipte 6 yumurtam oluşmuştu
ikinci kontrolde sadece 2 tane olgun yumurtam kalmıştı 3. kontrolde 2 olgunun yanında 3 tanede geriden gelen yenı yumurtalar saptandı ve ardışık opu yapılabilecegınden bahsedildi.
yarın yumurtalarım toplanacak hersey yolunda gıderse bır sonrakı gun kontrole gıdıp gerıden gelen yumurtalara bakılacak ve eger buyumeye devam edıyorlarsa yıne ilaç kullanmaya baslayacagım gonal-f ve bır hafta sonra yıne tedavı ucretı yenıden vererek yenıden toplanacakmış
aynı ayda ıkı kere tedavı ucretı vererek yaptırmak mantıklı mı sızce o yumurtalar zarar gormus olur mu ılk toplamada?
ve her ıkı seferde toplanan yumurtalar PGT yapılacak
yasım 32 ve düşük amh var 0,14
Öncelikle hayırlı olsun inşAllah bu sefer müjden gelir canım.
İlk defa duydum bu ardışık opuyu ama druna güveniyorsan yaptır bence
Başka bir dra fikir sor istersenemin olamıyorum bende ılk defa duydum
arastırıyorum hıc bır bılgı yok
İnşAllah hayırlı olur canım. Dr ne dedi?Bugün test günümdü sonuç pozitif ama değer çok düşük geldi 18.12
Ayy maşallah canım ilk kanı mı verdin,hayirlisiyla kat kat katlansin inşallah canım benim,konyada mı yaptırdım demistiTransfer 7. Gün beta 35.49 :)
Güzelim canını sıkma hemwn,ben ilk tedavimde aynı sen gibi 8. Gün idrar testi yaptım negatifti çok üzüldüm ertedi gün kanda çıktı değerim:)Günaydin hanimlar az once idrar testi yaptim ve malesef negatif 8.gündü bugün 12.gunu beklemek simdi daha da zor
Dr gebelik var dedi ama takip etmeliyiz dedi 3 gün sonra tekrar kan ver dedi yükselir mi bilmiyorum neden böyle düşük oldu kiİnşAllah hayırlı olur canım. Dr ne dedi?
Ins canim sozlerinle destegin umut oldu Allah razi olsun ins hepimiz guzel hayirli sonuclar alirizInşallah cnm çünkü 5.gün olanlar bile 7 günde zarzir hayalet çizgi goruyo . 3.gün embriyoşu 2 gün geriden gelisim gösterir yani en iyisi 10 gün de baktırmak olur
Ayyy canim yaa bende bugun çok üzgünüm senin ve burdaki diger arklarin destegi ile biraz daha iyiyim su an umutlu olmaya calisiyorum. ins bnmde öyle olur bende cuma gunu kan testi yaptircam 3 gun kaldi bakalimGüzelim canını sıkma hemwn,ben ilk tedavimde aynı sen gibi 8. Gün idrar testi yaptım negatifti çok üzüldüm ertedi gün kanda çıktı değerim:)
Canım aynı durumdayım inan,kendimi dinlemiycem diyorum dinlemeden duramıyorum...test günümüz ve transfer günümüz aynı muhtemelen bende 13 ünde transfer oldumTransfer gününü saymazsak bugün 5. Gün 13 ünde transfer olmuştu. Acaba herşey yolundamıdıridrar testinde hayaletin hayaleti çizgi bile yok
Katlanması önemli canım ,hayırlı olsunBugün test günümdü sonuç pozitif ama değer çok düşük geldi 18.12
Evet canım histeroskopi olduğun ay transfer olmuyor maalesefNasıl yani histeroskopi sonrası bir daha adet mi bekleniyor transfer için ?
Herkesin metaboliZması farklı şekerim ondandır içini ferah tut RABBim verecek olan O isterse olurDr gebelik var dedi ama takip etmeliyiz dedi 3 gün sonra tekrar kan ver dedi yükselir mi bilmiyorum neden böyle düşük oldu ki
Aaa kuzlar toparlayın kendinizi hepimiz Allah ın kullarıyız bizim sahibimiz var çok şükürAyyy canim yaa bende bugun çok üzgünüm senin ve burdaki diger arklarin destegi ile biraz daha iyiyim su an umutlu olmaya calisiyorum. ins bnmde öyle olur bende cuma gunu kan testi yaptircam 3 gun kaldi bakalim
Benim opu da o gün olabilir. Daha cuma günü karar verecekmiş doktorum. Sizin iğneler bitti mi?Benim bu cuma olacak opu
Çok kolay cnm korkmaBugün ben de doktora gittim ve yumurtalarım iyi durumdaymış. Cuma günü tekrar gel dedi. Opu ya karar verecek o gün. Her doktora gidişimde ayrı bir heyecan yaşıyorum. İnşallah sonuna kadar moralim bu şekilde gider. Cetrotide iğneye başlıyorum bugün. Saat 16:00 da olmam gerekiyormuş. Birazdan vurucam kendi kendime
Yarın bakacak cnm büyük ihtimalle bittiBenim opu da o gün olabilir. Daha cuma günü karar verecekmiş doktorum. Sizin iğneler bitti mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?