Aslansın kaplansın yaparsınBugün ben de doktora gittim ve yumurtalarım iyi durumdaymış. Cuma günü tekrar gel dedi. Opu ya karar verecek o gün. Her doktora gidişimde ayrı bir heyecan yaşıyorum. İnşallah sonuna kadar moralim bu şekilde gider. Cetrotide iğneye başlıyorum bugün. Saat 16:00 da olmam gerekiyormuş. Birazdan vurucam kendi kendime
Bence hiç moralini bozma. O değeri görmek bile çok kıymetli. İnşallah yükselecektir. 2 gün sonra tekrar kan verip sonucu o zaman değerlendirin bence. Şu an için üzülmenizi gerektirecek bişey yok. Belki geç tutundu. Moralinizi yüksek tutun hiç olmazsa şu 2 gün içinBugün test günümdü sonuç pozitif ama değer çok düşük geldi 18.12
Sabahtandir sevinemedim bile değer düşük diye acildeki doktor hamilesiniz diyince şoka girdim değeri söyleyince ayrı bi şoka girdim .düşük olupda yükselir değil mi 2tane embriyo transfer edilmişti sanırım 1 tanesi tuttu ki o da devam ederseKatlanması önemli canım ,hayırlı olsun
Ne bilim 2 tane transfer edilince değer daha yuksek olur diye bekliyordum .Herkesin metaboliZması farklı şekerim ondandır içini ferah tut RABBim verecek olan O isterse olur
Haklısın doktor testi 3 gün sonra tekrarlamami istedi inşallah devam ederBence hiç moralini bozma. O değeri görmek bile çok kıymetli. İnşallah yükselecektir. 2 gün sonra tekrar kan verip sonucu o zaman değerlendirin bence. Şu an için üzülmenizi gerektirecek bişey yok. Belki geç tutundu. Moralinizi yüksek tutun hiç olmazsa şu 2 gün için
Evet canım bu belirsizlik kese ve kalp atışı duyulana kadar daha devam edicek ,bittiği günde inşallah bebişi gucağına alınca olcak,çünkü o tedirginlik hiç bitmiyo...biz hemen elde edemeyenlerdeniz...kaçıncı gün embriyosu ve transferden sonra kaçıncı günün?Rabbim herkesin emeklerinin karşılığını versin inanın okadar çok dua ediyorum ki. Sizleri hiç tanımasam da bu iş de nekadar emek var biliyorum inşallah annelik duygusunu yaşarız .sağlıklı hayırlı evlatlar olup güzel nesiller bırakırız şuan çok duygusalım. Yanı ben şimdi hamilemiyim
3.gün embriyosu 2 tane oldu trasnferimEvet canım bu belirsizlik kese ve kalp atışı duyulana kadar daha devam edicek ,bittiği günde inşallah bebişi gucağına alınca biticek...kaçıncı gün embriyosu ve transferden sonra kaçıncı günün?
Bu gün transferin kaçıncı günü?3.gün embriyosu 2 tane oldu trasnferim
Canım iğneyi ucu ucuna yapma yani 16.00 da evet ama sen 2 dk kala hazir et ki panik olmakızlar iğneyi yaparken parmağıma batırdım. daha doğrusu kapağını açayım derken parmağımı çizdi. Bu iğneler öldürecek beni.
Hiç meraketme canım dediğim gibi önmeli olan katlaması ,inşallah kat kat katlanır12.gunum
Inşallah Allahın izniyle... sagolasinHiç meraketme canım dediğim gibi önmeli olan katlaması ,inşallah kat kat katlanır
tam saatine dikkat etmiyorum ya. yani bi 10-15 dk oynuyo. benimki biraz acemilik oldu. yarın daha dikkatli davranacağım.Canım iğneyi ucu ucuna yapma yani 16.00 da evet ama sen 2 dk kala hazir et ki panik olma
kızlar iğneyi yaparken parmağıma batırdım. daha doğrusu kapağını açayım derken parmağımı çizdi. Bu iğneler öldürecek beni.
Saatine dikkat et ilaçların canım 16.00 da yapılması gerekse o saatte yap tüp bebek tedavisinin %60 ilaç çünkü daha dikkatli ve temkinli ol.tam saatine dikkat etmiyorum ya. yani bi 10-15 dk oynuyo. benimki biraz acemilik oldu. yarın daha dikkatli davranacağım.
ayy sizinki daha kötüymüş. acemi kasaplara döndük valla :)Ben puregonun ignesini tamamen parmagima soktum. Hala sızlıyor
tamam canım yarın saatinde yapmaya çalışcam. bir yerlerime sokmazsam iğneyi tabiSaatine dikkat et ilaçların canım 16.00 da yapılması gerekse o saatte yap tüp bebek tedavisinin %60 ilaç çünkü daha dikkatli ve temkinli ol.
bende dun batirdim igneyi ilaci verdim herseyi cok guzel giderken cikartirken cizdirdim hic canim boylr acimamisti kac gubdurkızlar iğneyi yaparken parmağıma batırdım. daha doğrusu kapağını açayım derken parmağımı çizdi. Bu iğneler öldürecek beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?