TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Aslansın kaplansın yaparsın

Bugün test günümdü sonuç pozitif ama değer çok düşük geldi 18.12
Bence hiç moralini bozma. O değeri görmek bile çok kıymetli. İnşallah yükselecektir. 2 gün sonra tekrar kan verip sonucu o zaman değerlendirin bence. Şu an için üzülmenizi gerektirecek bişey yok. Belki geç tutundu. Moralinizi yüksek tutun hiç olmazsa şu 2 gün için

Katlanması önemli canım ,hayırlı olsun
Sabahtandir sevinemedim bile değer düşük diye acildeki doktor hamilesiniz diyince şoka girdim değeri söyleyince ayrı bi şoka girdim .düşük olupda yükselir değil mi 2tane embriyo transfer edilmişti sanırım 1 tanesi tuttu ki o da devam ederse

Haklısın doktor testi 3 gün sonra tekrarlamami istedi inşallah devam eder

Rabbim herkesin emeklerinin karşılığını versin inanın okadar çok dua ediyorum ki. Sizleri hiç tanımasam da bu iş de nekadar emek var biliyorum inşallah annelik duygusunu yaşarız .sağlıklı hayırlı evlatlar olup güzel nesiller bırakırız şuan çok duygusalım. Yanı ben şimdi hamilemiyim

Evet canım bu belirsizlik kese ve kalp atışı duyulana kadar daha devam edicek ,bittiği günde inşallah bebişi gucağına alınca olcak,çünkü o tedirginlik hiç bitmiyo...biz hemen elde edemeyenlerdeniz...kaçıncı gün embriyosu ve transferden sonra kaçıncı günün?

Ben puregonun ignesini tamamen parmagima soktum. Hala sızlıyor
ayy sizinki daha kötüymüş. acemi kasaplara döndük valla :)

Saatine dikkat et ilaçların canım 16.00 da yapılması gerekse o saatte yap tüp bebek tedavisinin %60 ilaç çünkü daha dikkatli ve temkinli ol.
tamam canım yarın saatinde yapmaya çalışcam. bir yerlerime sokmazsam iğneyi tabi

kızlar iğneyi yaparken parmağıma batırdım. daha doğrusu kapağını açayım derken parmağımı çizdi. Bu iğneler öldürecek beni.
bende dun batirdim igneyi ilaci verdim herseyi cok guzel giderken cikartirken cizdirdim hic canim boylr acimamisti kac gubdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…