TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Çok haklisin canim Allahim hakkimizda ne takdir etti, ne bizim için hayirli bilmiyoruz sonuçta. Çok tesekkürler bu güzel mesajin için herseyin hayirlisi olsun hepimizin hakkinda.

Amiiinnn insallah canim dogru zamanda ins hayirli , saglikli bebis ya da bebislerimizi kucagimiza aliriz . Bu arada tebrikler ins degerlerin katlanarak artar gider

Eveeeeet maşAllah hamilesin Belki bir tanesi tutunduğu için düşüktür değer
Darısı bizim de başımıza

Çok haklisin canim Allahim hakkimizda ne takdir etti, ne bizim için hayirli bilmiyoruz sonuçta. Çok tesekkürler bu güzel mesajin için herseyin hayirlisi olsun hepimizin hakkinda.
Aynen biraz önce dr dan geldim eşim sormuş dr.a döllenmiş embriyo koyuluyor peki ondan sonra neden olmuyor tutunmuyor diye dr. O aşamaya kadar taklit edebiliyoruz ama ondan sonra ne olduğunu kimse bilmiyor demiş
Yani Allah orada Ol derse oluyor demezse en iyi dr en doğru ilaç vs. anca sebep olabiliyor sonuç Allah a kalmış
Benim 5 tane yumoşum olmuş dr sayı az dedi
2 tanE puregon 300 mg verdi bir de orlagutran iğne verdi 3 tane. Cumartesi opu dedi.
Bakalım nasip kısmet Allah kabul ederse duamızı olacak inşAllah

Ne güzel arttı hamişler maşAllah
Seninki taze mi donmuş embriyo mu canım?

Ay bunu duyduğuma sevindim hiç taze embriyo hamişi yoktu
MaşAllah canım Allah tamamına erdirsin
Hadi geçmiş olsun
Tüm çektiklerin geride kalsın canım
Darısı başımıza
Allah razı olsun allahım kimsenin kucağını bos koymasın. Hepimiz kavusalim inşallah bebeklerimize

Kızlar hamilelerimizi tebrik ediyorum. Allahım sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin insallah. Benim tedavi başlayamadı. Dr um kist gordugu icin igneleri vermwdi. Temmuz sonu adet olucam o zaman bakacak insallah. Ağustos hamişi olurum allahım nasip ederse. Şimdi microginon ve bollll vitaminler ile kan sulandirici ilaclara devam 1 hafta kadar daha..

Kızlar tetradoks , estrofem ve prednole opu olduğunuz gün mü başladınız ? Hemşire anlattı ama Yen'i atılmıştım o sırada unuttum acil bilgi verirmisiniz

İnş canım hayırlı olur hadi bakalım

Hayırlısı olsun. bu kadar geç mi görülüyor kese ya

Kızlar merhaba. Ben 2. Aşılama için iğnelere başlamıştım. Düşük dozda vurulmama rağmen pko olduğunda çok yumurta aynı anda gelişmiş. Aşılamayı iptal etti dr. Tam tüp bebeklik olmuş yumurtalar dedi. İlaçları boşuna kullanmış olma. Tüp bebek yapalım dedi. Ben şok oldum tabi. Son kontrolümdü. Aşılamaya hazırlanıyordum.
Tüp için rapor çıkaramadık doğal olarak. Ama iğnelerimi raporlu almış oldum.
Tüp bebek süreci hakkında hiç bilgim Yok. Zaten uzun bir süre de düşünmüyorduk.
Yarın yumurtalar toplanacak. Tuhaf duygular içindeyim.
Dr bir sonraki ay transfer yaparız dedi ancak benim bir iş durumu olduğundan başka şehirde olma ihtimalim var.
Bu ay yapılacak transfer bu sebeple.
Endişelim tuhaf duygular içindeyim. Bana da dua edin.

Canım şu an öyleymişim hemen Cerrahpaşa ya git senin ohss riskin var aşılama olmadan tüp bebek raporu verirler sonra da bana dua et olur mu?

Canım şu an öyleymişim hemen Cerrahpaşa ya git senin ohss riskin var aşılama olmadan tüp bebek raporu verirler sonra da bana dua et olur mu?
Evet ohss dedi dr zaten ama rapor için yollar aradılar. Olmadı. Bezmi aleme gidiyorum ben de. Vakıf hastanesi. Cerrahpaşa için çok geç artık. Birazdan yumurta toplama işlemine giricem. Herkes için dua ediyorum. İnş sorunsuz geçer herkes için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…