Çok haklisin canim Allahim hakkimizda ne takdir etti, ne bizim için hayirli bilmiyoruz sonuçta. Çok tesekkürler bu güzel mesajin için herseyin hayirlisi olsun hepimizin hakkinda.Aaa kuzlar toparlayın kendinizi hepimiz Allah ın kullarıyız bizim sahibimiz var çok şükür
Bakın dışarda iki saat yağmur yağdı hayat felç böyle 3 gün yağmur yağsa sel götürür heryeri
Herşey Allah ın takdiri koskoca devranı döndüren RABBim size bir can verecekse verir vermeyecekse de vermez
Duanızı güzel edin O en merhametli olandır bize de merhamet eder duamızı kabul eder tez vakitte inşAllah
Amiiinnn insallah canim dogru zamanda ins hayirli , saglikli bebis ya da bebislerimizi kucagimiza aliriz . Bu arada tebrikler ins degerlerin katlanarak artar giderRabbim herkesin emeklerinin karşılığını versin inanın okadar çok dua ediyorum ki. Sizleri hiç tanımasam da bu iş de nekadar emek var biliyorum inşallah annelik duygusunu yaşarız .sağlıklı hayırlı evlatlar olup güzel nesiller bırakırız şuan çok duygusalım. Yanı ben şimdi hamilemiyim
Inşallah canım inşallah çok sağolAmiiinnn insallah canim dogru zamanda ins hayirli , saglikli bebis ya da bebislerimizi kucagimiza aliriz . Bu arada tebrikler ins degerlerin katlanarak artar gider
Eveeeeet maşAllah hamilesinRabbim herkesin emeklerinin karşılığını versin inanın okadar çok dua ediyorum ki. Sizleri hiç tanımasam da bu iş de nekadar emek var biliyorum inşallah annelik duygusunu yaşarız .sağlıklı hayırlı evlatlar olup güzel nesiller bırakırız şuan çok duygusalım. Yanı ben şimdi hamilemiyim
Aynen biraz önce dr dan geldim eşim sormuş dr.a döllenmiş embriyo koyuluyor peki ondan sonra neden olmuyor tutunmuyor diye dr. O aşamaya kadar taklit edebiliyoruz ama ondan sonra ne olduğunu kimse bilmiyor demişÇok haklisin canim Allahim hakkimizda ne takdir etti, ne bizim için hayirli bilmiyoruz sonuçta. Çok tesekkürler bu güzel mesajin için herseyin hayirlisi olsun hepimizin hakkinda.
Ne güzel arttı hamişler maşAllah3temmuz120
5temmuz390
17temmuz 20,119
Maşallah kat kat katlandı degerimiz
Kızlar bugün tahlilimi aldım ve çok mutlu oldum şimdi hastanede gün verecekler kesemizi görmek için
Ve hiçbir belirtim yok belirti aramayın derim kendinizi ve bebisi uzmeyin
TazeNe güzel arttı hamişler maşAllah
Seninki taze mi donmuş embriyo mu canım?
Ay bunu duyduğuma sevindim hiç taze embriyo hamişi yoktuTaze
5.gün embriyo su
Allah razı olsun allahım kimsenin kucağını bos koymasın. Hepimiz kavusalim inşallah bebeklerimizeAy bunu duyduğuma sevindim hiç taze embriyo hamişi yoktu
MaşAllahcanım Allah tamamına erdirsin
Hadi geçmiş olsun
Tüm çektiklerin geride kalsın canım
Darısı başımıza
İnş canım hayırlı olur hadi bakalımKızlar hamilelerimizi tebrik ediyorum. Allahım sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin insallah. Benim tedavi başlayamadı. Dr um kist gordugu icin igneleri vermwdi. Temmuz sonu adet olucam o zaman bakacak insallah. Ağustos hamişi olurum allahım nasip ederse. Şimdi microginon ve bollll vitaminler ile kan sulandirici ilaclara devam 1 hafta kadar daha..
3.gün canım kanda da 0.147 çıktı :/Kaçıncı gün embriyosu canım
Bekle daha erken moralini bozma
Kaçıncı gün embriyosu canım bana 2 embriyo 3.gün transfer edildi. Ben ettim sen etme bişey çıkmıyo gerildiğinle kalıyosunCanım aynı durumdayım inan,kendimi dinlemiycem diyorum dinlemeden duramıyorum...test günümüz ve transfer günümüz aynı muhtemelen bende 13 ünde transfer oldum
Hayırlısı olsun. bu kadar geç mi görülüyor kese ya3temmuz120
5temmuz390
17temmuz 20,119
Maşallah kat kat katlandı degerimiz
Kızlar bugün tahlilimi aldım ve çok mutlu oldum şimdi hastanede gün verecekler kesemizi görmek için
Ve hiçbir belirtim yok belirti aramayın derim kendinizi ve bebisi uzmeyin
Benimde 5.gün embriyosu canım,çok dinliyorum kendimi...Kaçıncı gün embriyosu canım bana 2 embriyo 3.gün transfer edildi. Ben ettim sen etme bişey çıkmıyo gerildiğinle kalıyosun
Canım şu an öyleymişim hemen Cerrahpaşa ya git senin ohss riskin var aşılama olmadan tüp bebek raporu verirler sonra da bana dua et olur mu?Kızlar merhaba. Ben 2. Aşılama için iğnelere başlamıştım. Düşük dozda vurulmama rağmen pko olduğunda çok yumurta aynı anda gelişmiş. Aşılamayı iptal etti dr. Tam tüp bebeklik olmuş yumurtalar dedi. İlaçları boşuna kullanmış olma. Tüp bebek yapalım dedi. Ben şok oldum tabi. Son kontrolümdü. Aşılamaya hazırlanıyordum.
Tüp için rapor çıkaramadık doğal olarak. Ama iğnelerimi raporlu almış oldum.
Tüp bebek süreci hakkında hiç bilgim Yok. Zaten uzun bir süre de düşünmüyorduk.
Yarın yumurtalar toplanacak. Tuhaf duygular içindeyim.
Dr bir sonraki ay transfer yaparız dedi ancak benim bir iş durumu olduğundan başka şehirde olma ihtimalim var.
Bu ay yapılacak transfer bu sebeple.
Endişelim tuhaf duygular içindeyim. Bana da dua edin.
Evet ohss dedi dr zaten ama rapor için yollar aradılar. Olmadı. Bezmi aleme gidiyorum ben de. Vakıf hastanesi. Cerrahpaşa için çok geç artık. Birazdan yumurta toplama işlemine giricem. Herkes için dua ediyorum. İnş sorunsuz geçer herkes için.Canım şu an öyleymişim hemen Cerrahpaşa ya git senin ohss riskin var aşılama olmadan tüp bebek raporu verirler sonra da bana dua et olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?