TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Anladım cnm
İnş sorunsuz geçer canım Benimde şu an çok şiş kötüyüm biraz cuma falan opu olacağım

Anladım cnm
İnş sorunsuz geçer canım Benimde şu an çok şiş kötüyüm biraz cuma falan opu olacağım
Ben de çok şişlik Yok. Aşılama dozu kullandığımdan sanırım. Tüp dozu kullansaydık 40 yakın yumurta olurmuş. Şuanki tam tüp bebek için uygunmuş. Allah kolaylık versin Can'ım sana da. İnş opu sonrası devam etmez ağrıların ve şişlikler.

Günaydın herkese perşembe kontrolüm var opu günü belirlenecek fakat benim bi sorum var ? Gonal f ve cetrotide devam ediyorum özellikle cetrotide yaptıktan sonra yanmam oluyor 15 dk fln vurduğum yerdeki yanma geçmiyo sonra da kasık da ağrı oluyor bu normal mi ?

Ben de 187.50 gonalf 2 femara aldım baskılayıcı cetrotide dozum çok değildi cnm

Kızlar kan pihtılaşma testim çıkmış daha önce yaptıran var mı?

Eklentiler

• Screenshot_2017-07-19-09-12-21.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 56
Şimdi oldu galiba

Eklentiler

• Screenshot_2017-07-19-09-43-55-1.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 59
canım ben de dün başladım o iğneye. Dediğin gibi yanma oldu bende de ama ağrı olmadı. Gazım var sadece. Benim kontrolüm de cuma günü :)

Normal canım bende de oluyordu

sonucunu merak ediyorum bende bir kez tüp denemesi yaptırdım bezmialemde negatifle sonuçlandı ikinciye başlıycam

Ben de orgalutran başladım dün ( orangutan gibi ) Bende de yanma oluyor bi yarım saate yakın kaşıntı yanma oluyor. Dr normal dedi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…