Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
Anladım cnmEvet ohss dedi dr zaten ama rapor için yollar aradılar. Olmadı. Bezmi aleme gidiyorum ben de. Vakıf hastanesi. Cerrahpaşa için çok geç artık. Birazdan yumurta toplama işlemine giricem. Herkes için dua ediyorum. İnş sorunsuz geçer herkes için.
Ben de çok şişlik Yok. Aşılama dozu kullandığımdan sanırım. Tüp dozu kullansaydık 40 yakın yumurta olurmuş. Şuanki tam tüp bebek için uygunmuş. Allah kolaylık versin Can'ım sana da. İnş opu sonrası devam etmez ağrıların ve şişlikler.Anladım cnm
İnş sorunsuz geçer canım Benimde şu an çok şiş kötüyüm biraz cuma falan opu olacağım
Ben de 187.50 gonalf 2 femara aldım baskılayıcı cetrotide dozum çok değildi cnmBen de çok şişlik Yok. Aşılama dozu kullandığımdan sanırım. Tüp dozu kullansaydık 40 yakın yumurta olurmuş. Şuanki tam tüp bebek için uygunmuş. Allah kolaylık versin Can'ım sana da. İnş opu sonrası devam etmez ağrıların ve şişlikler.
Raporunu al bundan bişey anlaşılmaz referans aralığı yokKızlar kan pihtılaşma testim çıkmış daha önce yaptıran var mı?
Kızlar kan pihtılaşma testim çıkmış daha önce yaptıran var mı?
Şimdi oldu galiba
canım ben de dün başladım o iğneye. Dediğin gibi yanma oldu bende de ama ağrı olmadı. Gazım var sadece. Benim kontrolüm de cuma günü :)Günaydın herkeseperşembe kontrolüm var opu günü belirlenecek fakat benim bi sorum var ? Gonal f ve cetrotide devam ediyorum özellikle cetrotide yaptıktan sonra yanmam oluyor 15 dk fln vurduğum yerdeki yanma geçmiyo sonra da kasık da ağrı oluyor bu normal mi ?
Canım3.gün canım kanda da 0.147 çıktı :/
canım çok erken daha senin test yaptığın tarih bazılarının transfer tarihi biliyorsun acele edip moralini bozma :)3.gün canım kanda da 0.147 çıktı :/
Normal canım bende de oluyorduGünaydın herkeseperşembe kontrolüm var opu günü belirlenecek fakat benim bi sorum var ? Gonal f ve cetrotide devam ediyorum özellikle cetrotide yaptıktan sonra yanmam oluyor 15 dk fln vurduğum yerdeki yanma geçmiyo sonra da kasık da ağrı oluyor bu normal mi ?
sonucunu merak ediyorum bende bir kez tüp denemesi yaptırdım bezmialemde negatifle sonuçlandı ikinciye başlıycamEvet ohss dedi dr zaten ama rapor için yollar aradılar. Olmadı. Bezmi aleme gidiyorum ben de. Vakıf hastanesi. Cerrahpaşa için çok geç artık. Birazdan yumurta toplama işlemine giricem. Herkes için dua ediyorum. İnş sorunsuz geçer herkes için.
Ben de orgalutran başladım dün ( orangutan gibiGünaydın herkeseperşembe kontrolüm var opu günü belirlenecek fakat benim bi sorum var ? Gonal f ve cetrotide devam ediyorum özellikle cetrotide yaptıktan sonra yanmam oluyor 15 dk fln vurduğum yerdeki yanma geçmiyo sonra da kasık da ağrı oluyor bu normal mi ?
Senle peşisıra gidiyoruz hadi bakalımcanım ben de dün başladım o iğneye. Dediğin gibi yanma oldu bende de ama ağrı olmadı. Gazım var sadece. Benim kontrolüm de cuma günü :)
İlahi yassiminBen de orgalutran başladım dün ( orangutan gibi) Bende de yanma oluyor bi yarım saate yakın kaşıntı yanma oluyor. Dr normal dedi canım
İyi bari ilk korktum bi şeyler yanlış oluyo diyeNormal canım bende de oluyordu
Yapma sakın çok erken çıkmayınca üzülüyoruzAyın 17 sinde transfer oldum ama daha şimdiden nerdeyse test yapcam sabırsızlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?