TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Kalınmış bu iğne diğeri kadar kolay girmiyo. Bi de havasını mutlaka alın kızlar baya havası var bu şırınga iğnelerin

Kizlar benim transferim 11 temmuzda oldu.bugun kandan baktirdim 1.96.negatif mi
Canim Bnm transferim de 11 temmuzda oldu bende dün idrar testi yaptim negatifti kana cesaret edemedim gününü bekliyorum. 3.gun embriyosu olunca son gune kadar net bisey soylenemiyormus su an için seninki negatif görünüyor ama 12.gunden önce negatif demekte dogru olmaz diyo drlar. 12.gün sende yeniden kan testi yaptir belki degerlerin yükselebilir. Ins da yukselir guzel hbrlerini aliriz.

Yumurtalar toplantı kızlar. İyi geçmiş. 10 tane yumurta toplanmış. Progestan iğne, crione jel, antibiyotik vitamin gibi ilaçlar verdiler.
Bu 3. Gün embriyosu ile 5. Gün embriyosu arasında ne fark var ki? Hızlı girdim bu sürece hiçbir şey bilmiyorum

Yumurtalar dollendikten sonra gecen sure. Ya 3 gun sonra transfer ediceklerdir sana yada 5 gun sonra. Fazla yumurta oldugunda genelde 5. Gunu bekliyorlar. 6. Gune ulasabilen embriyolar en kaliteli olanlar oluyor cunku. Ve t. Gun koyulan embriyolatin tutunma ihtimalinin daha yuksek oldugu soyleniyor. Hizli girmen cok iyi olmus bence. Stres olmadan yaptirmak en iyisi .

Bende de biraz bel ağrısı bide kasıklarımda hafif iğne batar gibi ağrı var tabi psikolojik ola biliyo umarım hamileyizdir

Dışarda ne kadar uzun süre yaşıyosa o kadar ii die biliyorum ama tabi bu belli olmuyo

Dışarda ne kadar uzun süre yaşıyosa o kadar ii die biliyorum ama tabi bu belli olmuyo
Anladım kızlar. Çok sağolun. Ne kadar geç o kadar güçlü yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…