Ben birazdan vurucam ondan dua edin banaİlahi yassiminnormal ise sıkıntı Yok katlancaz
Canım negatif sanırım kaçıncı denemenizdi yinede dr unuza bir gönderin3.gun embriyosiydu
İnşallah öyledir canım 3. Gün embiyorsu olduğu için artış olur belki dr en iyisini bilirIlk denememiz.dr tam negatif diyemem.cuma bakalim artisa dedi
Hadi müjdeli haberler al inşAllahIlk denememiz.dr tam negatif diyemem.cuma bakalim artisa dedi
Canim Bnm transferim de 11 temmuzda oldu bende dün idrar testi yaptim negatifti kana cesaret edemedim gününü bekliyorum. 3.gun embriyosu olunca son gune kadar net bisey soylenemiyormus su an için seninki negatif görünüyor ama 12.gunden önce negatif demekte dogru olmaz diyo drlar. 12.gün sende yeniden kan testi yaptir belki degerlerin yükselebilir. Ins da yukselir guzel hbrlerini aliriz.Kizlar benim transferim 11 temmuzda oldu.bugun kandan baktirdim 1.96.negatif mi
4. Gün embriyosu kuzum evt ilkinde de acele ettim tutmamıştı kendini zor tutuyorum yaYapma sakın çok erken çıkmayınca üzülüyoruz
6. Günden önce yapma 5. Gün embriyo su ise :)))
Hayır negatif denilmez arkadaşım da senin gibi 1. 78 flndı sonra yükseldi mesela benin 0.1 sen yukarı çıkmadı yeni yerleşmiş ola bilirKizlar benim transferim 11 temmuzda oldu.bugun kandan baktirdim 1.96.negatif mi
Ayın 17 sinde transfer oldum ama daha şimdiden nerdeyse test yapcam sabırsızlanıyorum[/QUOTE
Herhangi bir ağrı vs var mı canım? Ben de bel ağrısı var böyle hafif hafif adet dönemlerinde olduğu gibi
Gercekten miHayır negatif denilmez arkadaşım da senin gibi 1. 78 flndı sonra yükseldi mesela benin 0.1 sen yukarı çıkmadı yeni yerleşmiş ola bilir
Yumurtalar dollendikten sonra gecen sure. Ya 3 gun sonra transfer ediceklerdir sana yada 5 gun sonra. Fazla yumurta oldugunda genelde 5. Gunu bekliyorlar. 6. Gune ulasabilen embriyolar en kaliteli olanlar oluyor cunku. Ve t. Gun koyulan embriyolatin tutunma ihtimalinin daha yuksek oldugu soyleniyor. Hizli girmen cok iyi olmus bence. Stres olmadan yaptirmak en iyisi .Yumurtalar toplantı kızlar. İyi geçmiş. 10 tane yumurta toplanmış. Progestan iğne, crione jel, antibiyotik vitamin gibi ilaçlar verdiler.
Bu 3. Gün embriyosu ile 5. Gün embriyosu arasında ne fark var ki? Hızlı girdim bu sürece hiçbir şey bilmiyorum
Aynen araştırma bilirsinGercekten mi
Dışarda ne kadar uzun süre yaşıyosa o kadar ii die biliyorum ama tabi bu belli olmuyoYumurtalar toplantı kızlar. İyi geçmiş. 10 tane yumurta toplanmış. Progestan iğne, crione jel, antibiyotik vitamin gibi ilaçlar verdiler.
Bu 3. Gün embriyosu ile 5. Gün embriyosu arasında ne fark var ki? Hızlı girdim bu sürece hiçbir şey bilmiyorum
Ben hep eşime vurdurttum sağolsun . Yoksa yapamazdım ben aslaBen birazdan vurucam ondan dua edin bana
Yumurtalar dollendikten sonra gecen sure. Ya 3 gun sonra transfer ediceklerdir sana yada 5 gun sonra. Fazla yumurta oldugunda genelde 5. Gunu bekliyorlar. 6. Gune ulasabilen embriyolar en kaliteli olanlar oluyor cunku. Ve t. Gun koyulan embriyolatin tutunma ihtimalinin daha yuksek oldugu soyleniyor. Hizli girmen cok iyi olmus bence. Stres olmadan yaptirmak en iyisi .
Anladım kızlar. Çok sağolun. Ne kadar geç o kadar güçlü yani.Dışarda ne kadar uzun süre yaşıyosa o kadar ii die biliyorum ama tabi bu belli olmuyo
Eş işte. aradım biraz cesaretversin diye. Sonra konuşuruz deyip kapattı. Neyse sonu mutlu hayırlı olaydı ben kendime yapmaya razıyımBen hep eşime vurdurttum sağolsun . Yoksa yapamazdım ben asla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?