TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Anladım kızlar. Çok sağolun. Ne kadar geç o kadar güçlü yani.
Evt Ama benim ev sahibinin bi tane yumurtası toplandı ve pek kaliteli değildi onla hamile kaldı benim 27 tane toplandı bunun 18 birinci kaliteyi olmadı şimdi ikinciyi transfer oldum nasip kısmet

Eş işte. aradım biraz cesaretversin diye. Sonra konuşuruz deyip kapattı. Neyse sonu mutlu hayırlı olaydı ben kendime yapmaya razıyım
İnşallah canım . Benimde eşim bugün il dışına çıkacak iki gün iğnelerim bana kalıyor napacağımı bilmiyorum panik oldum ama kadın doğası biz güçlüyüz hallederiz

İnşallah canım . Benimde eşim bugün il dışına çıkacak iki gün iğnelerim bana kalıyor napacağımı bilmiyorum panik oldum ama kadın doğası biz güçlüyüz hallederiz
Hallederiz tabi düşün ki çocuğun olsa kimse olmasa kim yapacak o iğneyi elbette sen. Napim ben yapamam çocuğum ilaçsız kalsın diyebilir misin. Diyemezsin.
Bu da öyle hepsi çocuklarımız için
Delik deşik olduk hadi bi ihtimal hamile kaldık nasipse taşıdık doğurduk büyüttük uykusuz kaldık ağrı çektik yorulduk bunaldık sonra o çocuklar büyüyüp of anne yeaaa falan derse ben dayanamam alırım terliği elime
Konu nereye geldi yaw

Sağlık ocağında vuruyorlar orayla konuş hemşireler ücret karşılığı evine gelir belki bizim komşu sağlık ocağı hemşiresi evlere gidiyor bende gonal f toz da sıkıntı çektim biraz sağlık ocağına gittim sonra evde yaptım morardım birazda kapalım cnm mecbur

bukadar regl olmadyı beklememiştim hayatımda hiç :) kızlar ilaçlar ne kadara mal oldu ortalama?

banu hanım yaptı sanırım opu yu haftaya izinli mi randevu vermiyor sistem sizin transferinizi kim yapacak;?

5.gün embriyosuydu inşallah tutmustur. Aslında hep 12.günü beklicem diyodum ama herkes 8 ve 9.gunden itibaren kanda ölçtürmeye baslamıs inşallah hakkımzda hayırlısı olur. Belirti olarak ta çok fazla gaz sancım oluyo hatta kasık agrısı ve batması olsa bıle anlayamamısımdır o derece yanı gögüslerim fena şişti ama her adet donemi olur benım sizdeki belirtiler nedir?

Merhaba kızlae bende şuan dondurulmuş tedavisi görüyorum
Haftaya transferim olacak nasipse
Embriyo kalitesi hakkında bilgisi olan varmı
Bu 3. Gün embriyomdu ilk transferimde kimyasal gebelik yaşadım
Şuanda 2 adet 3. Gün embriyosu konulacak
Bu embriyo iyimi sizce
Ve 3. Gün dondurulmuş benim gibi olup hamile kalan varmı
Çok korkuyorum yine olmayacak die

Eklentiler

• image.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 39
banu hanım yaptı sanırım opu yu haftaya izinli sanıım randevu vermiyor sistem sizin transferinizi kim yapacak?
Yaaaa gerçekten mi ? Banu hanım yapacak diye biliyorum ben. Hiç izinden falan bahsetmedi? İnş o yapar. Kim var ki başka nasıl güvenicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…