Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
Evt Ama benim ev sahibinin bi tane yumurtası toplandı ve pek kaliteli değildi onla hamile kaldı benim 27 tane toplandı bunun 18 birinci kaliteyi olmadı şimdi ikinciyi transfer oldum nasip kısmetAnladım kızlar. Çok sağolun. Ne kadar geç o kadar güçlü yani.
İnşallah canım . Benimde eşim bugün il dışına çıkacak iki gün iğnelerim bana kalıyor napacağımı bilmiyorum panik oldumEş işte. aradım biraz cesaretversin diye. Sonra konuşuruz deyip kapattı. Neyse sonu mutlu hayırlı olaydı ben kendime yapmaya razıyım
Hallederiz tabi düşün ki çocuğun olsa kimse olmasa kim yapacak o iğneyi elbette sen. Napim ben yapamam çocuğum ilaçsız kalsın diyebilir misin. Diyemezsin.İnşallah canım . Benimde eşim bugün il dışına çıkacak iki gün iğnelerim bana kalıyor napacağımı bilmiyorum panik oldumama kadın doğası biz güçlüyüz hallederiz
Benim de cumartesi opuBenim de opu cuma günü
Sağlık ocağında vuruyorlar orayla konuş hemşireler ücret karşılığı evine gelir belki bizim komşu sağlık ocağı hemşiresi evlere gidiyor bende gonal f toz da sıkıntı çektim biraz sağlık ocağına gittim sonra evde yaptım morardım birazda kapalım cnm mecburİnşallah canım . Benimde eşim bugün il dışına çıkacak iki gün iğnelerim bana kalıyor napacağımı bilmiyorum panik oldumama kadın doğası biz güçlüyüz hallederiz
Tatlım kalitelidir onla kalırsınBenim de cumartesi opu
Zaten 5 tane yumurtam olmuş
İnşAllah canımTatlım kalitelidir onla kalırsın
Canım az olsun senin olsun,ya hiç oluşmasaydı?Benim de cumartesi opu
Zaten 5 tane yumurtam olmuş
Buna da şükür tabi ElhamdülillahCanım az olsun senin olsun,ya hiç oluşmasaydı?
banu hanım yaptı sanırım opu yu haftaya izinli sanıım randevu vermiyor sistem sizin transferinizi kim yapacak?sonucunu merak ediyorum bende bir kez tüp denemesi yaptırdım bezmialemde negatifle sonuçlandı ikinciye başlıycam
banu hanım yaptı sanırım opu yu haftaya izinli mi randevu vermiyor sistem sizin transferinizi kim yapacak;?Kızlar merhaba. Ben 2. Aşılama için iğnelere başlamıştım. Düşük dozda vurulmama rağmen pko olduğunda çok yumurta aynı anda gelişmiş. Aşılamayı iptal etti dr. Tam tüp bebeklik olmuş yumurtalar dedi. İlaçları boşuna kullanmış olma. Tüp bebek yapalım dedi. Ben şok oldum tabi. Son kontrolümdü. Aşılamaya hazırlanıyordum.
Tüp için rapor çıkaramadık doğal olarak. Ama iğnelerimi raporlu almış oldum.
Tüp bebek süreci hakkında hiç bilgim Yok. Zaten uzun bir süre de düşünmüyorduk.
Yarın yumurtalar toplanacak. Tuhaf duygular içindeyim.
Dr bir sonraki ay transfer yaparız dedi ancak benim bir iş durumu olduğundan başka şehirde olma ihtimalim var.
Bu ay yapılacak transfer bu sebeple.
Endişelim tuhaf duygular içindeyim. Bana da dua edin.
tutmuşsa çıkarBenim transfermde 12 temmuzda oglen yapıldı cuma gunu 9. Günde kanda baktırmayı düşünüyorum sizce cıkar mı? Yoksa beklemeli miyim 24 temmuzu?
Yaaaa gerçekten mi ? Banu hanım yapacak diye biliyorum ben. Hiç izinden falan bahsetmedi? İnş o yapar. Kim var ki başka nasıl güvenicezbanu hanım yaptı sanırım opu yu haftaya izinli sanıım randevu vermiyor sistem sizin transferinizi kim yapacak?
Sorma bende aynıyım 20. Gün bugün patlayacağım yakında :)bukadar regl olmadyı beklememiştim hayatımda hiç :) kızlar ilaçlar ne kadara mal oldu ortalama?
Benimde 14 temmuz transferim canm cıma günü idrar testi yapcamBenim transfermde 12 temmuzda oglen yapıldı cuma gunu 9. Günde kanda baktırmayı düşünüyorum sizce cıkar mı? Yoksa beklemeli miyim 24 temmuzu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?