- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.477
- 248
Mesajını okurken ter döktüğünü farkettimHallederiz tabi düşün ki çocuğun olsa kimse olmasa kim yapacak o iğneyi elbette sen. Napim ben yapamam çocuğum ilaçsız kalsın diyebilir misin. Diyemezsin.
Bu da öyle hepsi çocuklarımız için
Delik deşik olduk hadi bi ihtimal hamile kaldık nasipse taşıdık doğurduk büyüttük uykusuz kaldık ağrı çektik yorulduk bunaldık sonra o çocuklar büyüyüp of anne yeaaa falan derse ben dayanamam alırım terliği elime
Konu nereye geldi yaw
Haklısın canım teşekkür ederim ben kendim vurcam cesaretimi topladım hazırımSağlık ocağında vuruyorlar orayla konuş hemşireler ücret karşılığı evine gelir belki bizim komşu sağlık ocağı hemşiresi evlere gidiyor bende gonal f toz da sıkıntı çektim biraz sağlık ocağına gittim sonra evde yaptım morardım birazda kapalım cnm mecbur
Yokmu bana yardım edebilecek biriMerhaba kızlae bende şuan dondurulmuş tedavisi görüyorum
Haftaya transferim olacak nasipse
Embriyo kalitesi hakkında bilgisi olan varmı
Bu 3. Gün embriyomdu ilk transferimde kimyasal gebelik yaşadım
Şuanda 2 adet 3. Gün embriyosu konulacak
Bu embriyo iyimi sizce
Ve 3. Gün dondurulmuş benim gibi olup hamile kalan varmı
Çok korkuyorum yine olmayacak die
Hayırlı olsun inşallah pozitif sonuç alirsiniz ..benim 5. Gunum 5.gun embrio su doktor 12 gun dedi ama 10 gün test yaparim..belirti sadece gogus sisligi var bnde5.gün embriyosuydu inşallah tutmustur. Aslında hep 12.günü beklicem diyodum ama herkes 8 ve 9.gunden itibaren kanda ölçtürmeye baslamıs inşallah hakkımzda hayırlısı olur. Belirti olarak ta çok fazla gaz sancım oluyo hatta kasık agrısı ve batması olsa bıle anlayamamısımdır o derece yanı gögüslerim fena şişti ama her adet donemi olur benım sizdeki belirtiler nedir?
Benm de 14 de transferim oldu ..insalah pozitif sonuç alirisn ..İdrar yerine kan testi yaptir saniz daha iyi ..bn de Pazartesi günü kan testi yapmayı düşünüyorumBenimde 14 temmuz transferim canm cıma günü idrar testi yapcam
Aynı günmüş transferimiz allah yüzümüzü güldürsün insallahBenim transfermde 12 temmuzda oglen yapıldı cuma gunu 9. Günde kanda baktırmayı düşünüyorum sizce cıkar mı? Yoksa beklemeli miyim 24 temmuzu?
Ben bugün kesin olurum akşam, şimdi yarın mı gitmem gerekiyor bu durumda?Sorma bende aynıyım 20. Gün bugün patlayacağım yakında :)
Hızımı alamadıysam demekMesajını okurken ter döktüğünü farkettimallahtan durdun ya
Nerede yapıldı transferın canım? İnşallah Rabbim bosa cıkarmaz emeklerimizi benim birincş denememAynı günmüş transferimiz allah yüzümüzü güldürsün insallah
Senınde inşallah hayırlısı olur hakkında Rabbim yardım eder. Senınde mi ilk denemenHayırlı olsun inşallah pozitif sonuç alirsiniz ..benim 5. Gunum 5.gun embrio su doktor 12 gun dedi ama 10 gün test yaparim..belirti sadece gogus sisligi var bnde
Ne bilim ewde daha kolay öle baslim ddim kan testine günümü beklerimBenm de 14 de transferim oldu ..insalah pozitif sonuç alirisn ..İdrar yerine kan testi yaptir saniz daha iyi ..bn de Pazartesi günü kan testi yapmayı düşünüyorum
Akşam olursan doğru yatın girmen gerekiyor ama yinede sen sor hemşire ne Can'ım:)Ben bugün kesin olurum akşam, şimdi yarın mı gitmem gerekiyor bu durumda?
Malesef saymıomusuzKızlar transfer olduğumuz günüde sayıyomuyduk
Ankara Başkent hastanesinde yaptırdım canim hulusi bülent hoca doktorum sen nerde yaptırdın benimde ilk denemeNerede yapıldı transferın canım? İnşallah Rabbim bosa cıkarmaz emeklerimizi benim birincş denemem
Tüh daha iki gün oldu o zamanMalesef saymıomusuz
Ben Kıbrıstayım burada ilaçlar Türkiye'ye oranla pahalı 10 adet puregon 1 ovitrelle ve 1 orgalutran 3.100 TL tuttu eczacıyla pazarlık yaptık tabi sizde mutlaka indirim isteyinbukadar regl olmadyı beklememiştim hayatımda hiç :) kızlar ilaçlar ne kadara mal oldu ortalama?
Çok teşekkür ederim bilginiz içinBen Kıbrıstayım burada ilaçlar Türkiye'ye oranla pahalı 10 adet puregon 1 ovitrelle ve 1 orgalutran 3.100 TL tuttu eczacıyla pazarlık yaptık tabi sizde mutlaka indirim isteyin
Amın insallah ..hyr 3.denememSenınde inşallah hayırlısı olur hakkında Rabbim yardım eder. Senınde mi ilk denemen
İlk gün sayılmiyorKızlar transfer olduğumuz günüde sayıyomuyduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?