TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Çok teşekkür ederim bilginiz için
Canım ben raporsuz yaptırdım. İlaçların fiyatları çok değişiyo mutlaka bikaç yere sor. Gonalı ilk eczane 450 dedi biz 280 e aldık. Menagon 120 cetrotide 90 ovitrelle 60 mutlaka sor indirim yaptır. En düşük bu kadara bulduk. Bu arada ben trabzondayım

Ben sayiliyor diye biliyorum benim dr um 12.gun kan testi yaptircaksin deyip 12.gunun hangi tarihe geldigini soyledi ve transfer gununude dahil etti. Hem zaten tup bebek hamilelik hesaplamada da transfer günü baz aliniyor.
Eğer öyleyse 3 gün olmuş oluyor kendimi tutamıyorum idrar testi yapsam ne zaman çıkar sence

Sağolasın cnm allah razı olsun

Kizlarrrr herkese bebisssli gunlerrr diliorum rabbim tez vakitte hepimize nasip etsin aminnnn....

Yarin opu olucam cokkk heyecanliyimm... Yumurtaliklarim patlicakkk gbii dolu vea agrili hissediomm hic rahat diilim sizdede durumlar nasil???
Rabbim tez zamanda transfer olmayı ve müjdeli haber almanı nasip etsin bende yeni transfer oldum sonuç bekliyorum

Kizlarrrr herkese bebisssli gunlerrr diliorum rabbim tez vakitte hepimize nasip etsin aminnnn....

Yarin opu olucam cokkk heyecanliyimm... Yumurtaliklarim patlicakkk gbii dolu vea agrili hissediomm hic rahat diilim sizdede durumlar nasil???

Hadi hayırlısı olsun canım , çoook kaliteli yumişlerin olsun inş , valla ben daha iğnelerin başındayım ben de öyle hissediyorum sanki yumurtalarım patlayacak , şişik şişik dolaşıyorum.

Benim karnım da şiş hemde ne şiş .. patlayacak bomba gibiyim . Göğüslerde de ağrı var benim valla pes etmek üzereyim yarın kontrolüm var opudan önce düşünemiyorum kendimi

Hadi hayırlısı olsun canım , çoook kaliteli yumişlerin olsun inş , valla ben daha iğnelerin başındayım ben de öyle hissediyorum sanki yumurtalarım patlayacak , şişik şişik dolaşıyorum.
Cokkkk tesekuur ederim cnmmmm aminnnn tezzzz vakitte sanada pozitiffff sonuclar olsun.... Stresss icindeim narkosss ve opuu ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…