- 6 Aralık 2016
- 618
- 478
- 103
Canım ben raporsuz yaptırdım. İlaçların fiyatları çok değişiyo mutlaka bikaç yere sor. Gonalı ilk eczane 450 dedi biz 280 e aldık. Menagon 120 cetrotide 90 ovitrelle 60 mutlaka sor indirim yaptır. En düşük bu kadara bulduk. Bu arada ben trabzondayımÇok teşekkür ederim bilginiz için
Ben sayiliyor diye biliyorum benim dr um 12.gun kan testi yaptircaksin deyip 12.gunun hangi tarihe geldigini soyledi ve transfer gununude dahil etti. Hem zaten tup bebek hamilelik hesaplamada da transfer günü baz aliniyor.Kızlar transfer olduğumuz günüde sayıyomuyduk
Eğer öyleyse 3 gün olmuş oluyor kendimi tutamıyorum idrar testi yapsam ne zaman çıkar senceBen sayiliyor diye biliyorum benim dr um 12.gun kan testi yaptircaksin deyip 12.gunun hangi tarihe geldigini soyledi ve transfer gununude dahil etti. Hem zaten tup bebek hamilelik hesaplamada da transfer günü baz aliniyor.
Sağolasın cnm allah razı olsunCanım ben raporsuz yaptırdım. İlaçların fiyatları çok değişiyo mutlaka bikaç yere sor. Gonalı ilk eczane 450 dedi biz 280 e aldık. Menagon 120 cetrotide 90 ovitrelle 60 mutlaka sor indirim yaptır. En düşük bu kadara bulduk. Bu arada ben trabzondayım
Rabbim tez zamanda transfer olmayı ve müjdeli haber almanı nasip etsin bende yeni transfer oldum sonuç bekliyorumKizlarrrr herkese bebisssli gunlerrr diliorum rabbim tez vakitte hepimize nasip etsin aminnnn....
Yarin opu olucam cokkk heyecanliyimm... Yumurtaliklarim patlicakkk gbii dolu vea agrili hissediomm hic rahat diilim sizdede durumlar nasil???
Hayırlı olsun cnm Rabbim bi prüz çıkartmadan pozitife doğru götürsün.Bende şimdi regl oldum hadi hayırlısı rabbimden
Cnm ayrıca benim 9 günde yumurtalıkların büyüdğ toplamda 1 300 harcadım iğnelereBende şimdi regl oldum hadi hayırlısı rabbimden
Sağol cnm , inşallah güzel haberlerini seninde alırız (; bol olgun yumurtalıCnm ayrıca benim 9 günde yumurtalıkların büyüdğ toplamda 1 300 harcadım iğnelere
Kizlarrrr herkese bebisssli gunlerrr diliorum rabbim tez vakitte hepimize nasip etsin aminnnn....
Yarin opu olucam cokkk heyecanliyimm... Yumurtaliklarim patlicakkk gbii dolu vea agrili hissediomm hic rahat diilim sizdede durumlar nasil???
Hayatım ben ayın 17 sinde dondurulmuş transfer oldum. Şimdi sonucu bekliyoruz heyecanlaSağol cnm , inşallah güzel haberlerini seninde alırız (; bol olgun yumurtalı
Bunlar gelip geçer cnm inş. Pozitif sonuç alırız. Gerisi mühim değilHadi hayırlısı olsun canım , çoook kaliteli yumişlerin olsun inş , valla ben daha iğnelerin başındayım ben de öyle hissediyorum sanki yumurtalarım patlayacak , şişik şişik dolaşıyorum.
Benim karnım da şiş hemde ne şiş ..Kizlarrrr herkese bebisssli gunlerrr diliorum rabbim tez vakitte hepimize nasip etsin aminnnn....
Sizi bayagidir takip ediorum tezzz zamanda pozitifffffff sonucunuzu burdan duyariz...Rabbim tez zamanda transfer olmayı ve müjdeli haber almanı nasip etsin bende yeni transfer oldum sonuç bekliyorum
Ozaman pozitif haberini alalım inş , ilk deneme miHayatım ben ayın 17 sinde dondurulmuş transfer oldum. Şimdi sonucu bekliyoruz heyecanla
Cokkkk tesekuur ederim cnmmmm aminnnn tezzzz vakitte sanada pozitiffff sonuclar olsun.... Stresss icindeim narkosss ve opuu ....Hadi hayırlısı olsun canım , çoook kaliteli yumişlerin olsun inş , valla ben daha iğnelerin başındayım ben de öyle hissediyorum sanki yumurtalarım patlayacak , şişik şişik dolaşıyorum.
Böyleee şişlikk yokkk bi de catlatma ignesini yaptimmm offfff beter oldummmm.....Benim karnım da şiş hemde ne şiş ..patlayacak bomba gibiyim . Göğüslerde de ağrı var benim valla pes etmek üzereyim yarın kontrolüm var opudan önce düşünemiyorum kendimi
Hayırlı olsun, şimdiden Allah kolaylık versin...Bende şimdi regl oldum hadi hayırlısı rabbimden
Amin inşallahhhh Rabbim kim ne kadar çocuk istiyorsa versin inşallahSizi bayagidir takip ediorum tezzz zamanda pozitifffffff sonucunuzu burdan duyariz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?