TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Kızlar benim adet 4 günde kesildi , şeffaf olarak akıntım var şimdi de sizde de var mı böyle bir durum ?

Cokkkk tesekuur ederim cnmmmm aminnnn tezzzz vakitte sanada pozitiffff sonuclar olsun.... Stresss icindeim narkosss ve opuu ....
Narkoz için stres yapma canım .çünkü ben o kadar korkuyordum ki iğne sürecimi berbat geçirdim bu sebeple .ama İnan çok rahat uyuyup uyanıyorsun .ben rüya bile gördüm

Canım ben de pzt 3. Gün dondurulmuş embriyo traansferi oldum. Embriyo kalitesi hkkında hastanedeki embriyologlar gelip bilgi veriyorlar bir çok kriter var Güzel haberler veririm umarım
İnşallah canım hepimiz o güzel haberi alıp veririz
Senin kaliten neydi kaç embriyo transferin oldu
İnşallah bana umut olursun güzel haberinle
Bende pazartesi olucam sanırım

İnşallah canım hepimiz o güzel haberi alıp veririz
Senin kaliten neydi kaç embriyo transferin oldu
İnşallah bana umut olursun güzel haberinle
Bende pazartesi olucam sanırım
1. Kalite 2 adet embriyo transferi yapıldı canım bana bu 3. Denemem ilk deneme ohss oldum ileri seviye 2. Deneme negatif bu da 3. Şimdi bekleme kısmındayım en zoru da burası

Eğer öyleyse 3 gün olmuş oluyor kendimi tutamıyorum idrar testi yapsam ne zaman çıkar sence
Bence hiç yapma canim ben 8.gun yaptim negatif cikti tum olumlu dusuncelerim silindi gitti. Hem 3. 4. Gun hala embriyonun tutunmaya calistigi gunler bu gunlerde hamile olsan bile cikmaz azicik sabir. Ins.guzel sonuclar alirsin. Bnmde kan tahlili yaptirma gunum cumartesi yarin 10.gun bi kez daha idrara bakcam. Ama hic umudum yok.

Benim de 10 yumurta toplanmış kızlar. Narkozdan bayağı zor ayıldım. Bulantım falan da oldu.
Hala sersem gibiyim ve kasıklarımda ağrı var. Hemen işe başlayıp ayaklananlara imreniyorum ya. Benim ağrı eşiğim çok düşük sanırım. Ya da fizyolojik olarak daha zor atlatıyorum böyle seyleri. Aşılamada bir hafta yatmıştım ağrılardan.

İnşallah seninki idrarda kendini belli etmeyen bebeklrdendir cnm insan sabırsızlanıyor

kızlar bazen aniden bir ağrı saplanıyor afedersiniz direkt altımdan birşey kopuyor gibi kalkmadan yatıyorum. Sonrasında beyaz bir tortu geliyor tuvalette acaba jelin etkisimi normalmidir
Jelin etkisinde ola bilir bebek tutunmaya çalılıncada o sıvı geliyormuş hiç bişey bişey hissetmemekten iyidir

Kızlar bgn 8.gunum ve bugune kadar hep gögüslerim adet olacagımın oncesındekı gıbı acırdı ama bu sabah gercekten artık acıma bıttı sıslık kaldı anlam veremedım böyle olan var mı benim gibi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…