Bu iyi olduğuna işaret cnm buna sevinmelisin. İnşa güzel yumurtalar olur ve onlarda pozitif olurBöyleee şişlikk yokkk bi de catlatma ignesini yaptimmm offfff beter oldummmm.....
Beni bu konuda doktor hic bilgilendirmedi bu iyiye isaretmi??? Biras bahsesermisin?Bu iyi olduğuna işaret cnm buna sevinmelisin. İnşa güzel yumurtalar olur ve onlarda pozitif olur
Allah razı olsunHayırlı olsun, şimdiden Allah kolaylık versin...
Evet ağrın varsa demekki bişeyler oluyor içerde olmasa bişey hissetmezsin zaten cnmBeni bu konuda doktor hic bilgilendirmedi bu iyiye isaretmi??? Biras bahsesermisin?
Seffaf akintiii kelimemi musluk gibi giytu benim inanilmaz akinti seffaf oldu devam eden gunlerdede bayagi articak normal cnm yumurtluosun anlamina geliioKızlar benim adet 4 günde kesildi , şeffaf olarak akıntım var şimdi de sizde de var mı böyle bir durum ?
Canım ben de pzt 3. Gün dondurulmuş embriyo traansferi oldum. Embriyo kalitesi hkkında hastanedeki embriyologlar gelip bilgi veriyorlar bir çok kriter var Güzel haberler veririm umarımYokmu bana yardım edebilecek biri
Narkoz için stres yapma canım .çünkü ben o kadar korkuyordum ki iğne sürecimi berbat geçirdim bu sebeple .ama İnan çok rahat uyuyup uyanıyorsun .ben rüya bile gördümCokkkk tesekuur ederim cnmmmm aminnnn tezzzz vakitte sanada pozitiffff sonuclar olsun.... Stresss icindeim narkosss ve opuu ....
Yarın 3 diye avunuyorum ben deTüh daha iki gün oldu o zaman
İnşallah canım hepimiz o güzel haberi alıp veririzCanım ben de pzt 3. Gün dondurulmuş embriyo traansferi oldum. Embriyo kalitesi hkkında hastanedeki embriyologlar gelip bilgi veriyorlar bir çok kriter var Güzel haberler veririm umarım
Senin opu ne zaman cnm bnm ctesi büyük ihtimalleBenim karnım da şiş hemde ne şiş ..patlayacak bomba gibiyim . Göğüslerde de ağrı var benim valla pes etmek üzereyim yarın kontrolüm var opudan önce düşünemiyorum kendimi
1. Kalite 2 adet embriyo transferi yapıldı canım bana bu 3. Denememİnşallah canım hepimiz o güzel haberi alıp veririz
Senin kaliten neydi kaç embriyo transferin oldu
İnşallah bana umut olursun güzel haberinle
Bende pazartesi olucam sanırım
Bence hiç yapma canim ben 8.gun yaptim negatif cikti tum olumlu dusuncelerim silindi gitti. Hem 3. 4. Gun hala embriyonun tutunmaya calistigi gunler bu gunlerde hamile olsan bile cikmaz azicik sabir. Ins.guzel sonuclar alirsin. Bnmde kan tahlili yaptirma gunum cumartesi yarin 10.gun bi kez daha idrara bakcam. Ama hic umudum yok.Eğer öyleyse 3 gün olmuş oluyor kendimi tutamıyorum idrar testi yapsam ne zaman çıkar sence
İnşallah seninki idrarda kendini belli etmeyen bebeklrdendir cnm insan sabırsızlanıyorBence hiç yapma canim ben 8.gun yaptim negatif cikti tum olumlu dusuncelerim silindi gitti. Hem 3. 4. Gun hala embriyonun tutunmaya calistigi gunler bu gunlerde hamile olsan bile cikmaz azicik sabir. Ins.guzel sonuclar alirsin. Bnmde kan tahlili yaptirma gunum cumartesi yarin 10.gun bi kez daha idrara bakcam. Ama hic umudum yok.
Jelin etkisinde ola bilir bebek tutunmaya çalılıncada o sıvı geliyormuş hiç bişey bişey hissetmemekten iyidirkızlar bazen aniden bir ağrı saplanıyor afedersiniz direkt altımdan birşey kopuyor gibi kalkmadan yatıyorum. Sonrasında beyaz bir tortu geliyor tuvalette acaba jelin etkisimi normalmidir
Insallah canim, mecburen bekleyecegiz.Ve Sonunda Güzel hbrler aliriz ins.İnşallah seninki idrarda kendini belli etmeyen bebeklrdendir cnm insan sabırsızlanıyor
İnşallah allahımmm kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahInsallah canim, mecburen bekleyecegiz.Ve Sonunda Güzel hbrler aliriz ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?