- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.477
- 248
Günaydın canım bana da büyük ihtimalle cumartesi dedi bugün ki kontrolünde belli olucakSenin opu ne zaman cnm bnm ctesi büyük ihtimalle
Kaçıncı gün embriyosuEğer öyleyse 3 gün olmuş oluyor kendimi tutamıyorum idrar testi yapsam ne zaman çıkar sence
Crione jelmi kullanıosunkızlar bazen aniden bir ağrı saplanıyor afedersiniz direkt altımdan birşey kopuyor gibi kalkmadan yatıyorum. Sonrasında beyaz bir tortu geliyor tuvalette acaba jelin etkisimi normalmidir
Canm bnmde 6. Gün bnmde gögüslerim agrıyo ama bn iğneye bagladım hakkımızda hayrlısı idrar testi yapmadınmıBugün transferden sonraki 9. Günüm ve yaklaşık 6-7 gündür göğüslerde aşırı hashasiyet şişkinlik ağrı Var birde hergün ara ara kasık ağrısı ve adet olacakmışım gibi hissediyorum. Bu iyiye işaretmidir sizce. Sizde durumlar nasıl
Valla canım benımde dune kadar goguslerımde adet zamanında olan acıma hassasıyet vardı ama smdı gitti bgün hiç acınıyolar dokundugumda hatta yuzustu bıle yatabıldım. Bgn transferımın 8.günü yarın kanda baktırmak ostıyorum inşallahBugün transferden sonraki 9. Günüm ve yaklaşık 6-7 gündür göğüslerde aşırı hashasiyet şişkinlik ağrı Var birde hergün ara ara kasık ağrısı ve adet olacakmışım gibi hissediyorum. Bu iyiye işaretmidir sizce. Sizde durumlar nasıl
Hİç test yapmadınmı benim de ole oldu korkuyorumValla canım benımde dune kadar goguslerımde adet zamanında olan acıma hassasıyet vardı ama smdı gitti bgün hiç acınıyolar dokundugumda hatta yuzustu bıle yatabıldım. Bgn transferımın 8.günü yarın kanda baktırmak ostıyorum inşallah
Can'ım vajinal jel ya da progestan iğne kullanıyorsan onun etkisidir. Aşılama sürecinde bende de olmuştu.Bugün transferden sonraki 9. Günüm ve yaklaşık 6-7 gündür göğüslerde aşırı hashasiyet şişkinlik ağrı Var birde hergün ara ara kasık ağrısı ve adet olacakmışım gibi hissediyorum. Bu iyiye işaretmidir sizce. Sizde durumlar nasıl
Yok henuz erken olur dıye yapmadım. Yarın 9.günüm yarın kan vermeyi düşünüyorum. Senin gebelik cok yeni sanırımHİç test yapmadınmı benim de ole oldu korkuyorum
ben randevu alamayınca oyle düşündüm ama bugün randevu veriyor rahat ol:)Yaaaa gerçekten mi ? Banu hanım yapacak diye biliyorum ben. Hiç izinden falan bahsetmedi? İnş o yapar. Kim var ki başka nasıl güvenicez
Ay çok sevindim rahatladım vallaben randevu alamayınca oyle düşündüm ama bugün randevu veriyor rahat ol:)
Mbenimde 10. Gün kan verdim şimdiyedinci gün 35 çıktı bakalım şimdi kaç çıkacak Şimdi de idrar yaptın bak resimdeYok henuz erken olur dıye yapmadım. Yarın 9.günüm yarın kan vermeyi düşünüyorum. Senin gebelik cok yeni sanırım
Mbenimde 10. Gün kan verdim şimdiyedinci gün 35 çıktı bakalım şimdi kaç çıkacak Şimdi de idrar yaptın bak resimde
Maşallaah. Hayırlı uğurlu olsun inşallah arkadaşım. Allah kucağına almayı nasip etsin.Mbenimde 10. Gün kan verdim şimdiyedinci gün 35 çıktı bakalım şimdi kaç çıkacak Şimdi de idrar yaptın bak resimde
Katlanarak artsın 9 ay sonra mutlulukla hayırla sağlıkla doğur inşAllahMbenimde 10. Gün kan verdim şimdiyedinci gün 35 çıktı bakalım şimdi kaç çıkacak Şimdi de idrar yaptın bak resimde
EvetCrione jelmi kullanıosun
hayırlı olsun :)Mbenimde 10. Gün kan verdim şimdiyedinci gün 35 çıktı bakalım şimdi kaç çıkacak Şimdi de idrar yaptın bak resimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?