TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Bugün transferden sonraki 9. Günüm ve yaklaşık 6-7 gündür göğüslerde aşırı hashasiyet şişkinlik ağrı Var birde hergün ara ara kasık ağrısı ve adet olacakmışım gibi hissediyorum. Bu iyiye işaretmidir sizce. Sizde durumlar nasıl

Canm bnmde 6. Gün bnmde gögüslerim agrıyo ama bn iğneye bagladım hakkımızda hayrlısı idrar testi yapmadınmı

Kızlar günaydın;
Cuma günü opu olacağım lucrin vuruldum dünde benden silindir e benzeyen beyaz parçalar geldi hoca bunlar e2 yüksekliğine bağlı servikal parçalar dedi
Böylesi durumla karşılaştınız mı?

Valla canım benımde dune kadar goguslerımde adet zamanında olan acıma hassasıyet vardı ama smdı gitti bgün hiç acınıyolar dokundugumda hatta yuzustu bıle yatabıldım. Bgn transferımın 8.günü yarın kanda baktırmak ostıyorum inşallah

Hİç test yapmadınmı benim de ole oldu korkuyorum

Can'ım vajinal jel ya da progestan iğne kullanıyorsan onun etkisidir. Aşılama sürecinde bende de olmuştu.
Hatta şuan yine var. Transferi bekliyorum. Ama çatlatma iğnesinin etkisi belli ki.

evet iğne kullanıyorum oda olabilir ancak inşallah bebiş belirtileridir İdrar testi yapacağım bugün ama kan tahliline biraz daha var. Rabbim hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

Yok henuz erken olur dıye yapmadım. Yarın 9.günüm yarın kan vermeyi düşünüyorum. Senin gebelik cok yeni sanırım
Mbenimde 10. Gün kan verdim şimdiyedinci gün 35 çıktı bakalım şimdi kaç çıkacak Şimdi de idrar yaptın bak resimde

Eklentiler

• image.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 60
benimde doktorum yarın gel dedi :) bismillah diyip başlıyorum .. tek korkum şu jeller, özel bölgeme öyle şeyleri yapamıyorum ben onun yerine başka bir seçenek olmuyor mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…