Normalde progestan onun yerine kullanılıyor sanıyordum ama dr bana hem crione jel hem de progestan iğne verdi maalesef. Ben de nefret ediyorum o jelden.benimde doktorum yarın gel dedi :) bismillah diyip başlıyorum .. tek korkum şu jeller, özel bölgeme öyle şeyleri yapamıyorum benonun yerine başka bir seçenek olmuyor mu acaba
offfNormalde progestan onun yerine kullanılıyor sanıyordum ama dr bana hem crione jel hem de progestan iğne verdi maalesef. Ben de nefret ediyorum o jelden.
Elbette yükselebilir hiç belli olmaz stres yapmaKızlar tsh ım kontrolü için doktora gittim dahiliyeye beta hcg istedi bu gün 6.gün 5. Gün dondurulmuş embriyosu 0.100 çıktı 24ü test günüm yükselmez dimi
Canm üzülme zaten 5 6. Gün kana karışıyor gebelik var ise ..olsa bile bundan yüksek çıkmaz ..bnm de 6. Gunum dondulurmus embrio ..pazartesi günü test yapacam insallahKızlar tsh ım kontrolü için doktora gittim dahiliyeye beta hcg istedi bu gün 6.gün 5. Gün dondurulmuş embriyosu 0.100 çıktı 24ü test günüm yükselmez dimi
4. Gün embriyosu cnmKaçıncı gün embriyosu
Bende bugün erken idrar testlerinden yaptım 4. Günüm negatif 3 gün sonra bida deniycemevet iğne kullanıyorum oda olabilir ancak inşallah bebiş belirtileridirİdrar testi yapacağım bugün ama kan tahliline biraz daha var. Rabbim hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip eder inşallah.
Hayirli olsun canim Allahim saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin.Mbenimde 10. Gün kan verdim şimdiyedinci gün 35 çıktı bakalım şimdi kaç çıkacak Şimdi de idrar yaptın bak resimde
Maşallaah. Hayırlı uğurlu olsun inşallah arkadaşım. Allah kucağına almayı nasip etsin.
Katlanarak artsın 9 ay sonra mutlulukla hayırla sağlıkla doğur inşAllah
Amin sağolun kışar aşlahım isyen herkese nasıp etsin inş :)hayırlı olsun :)
İnşallah güzel haberlerle geleceksin canım olacak inşalllahKizlar benim bugun 10.gunum idrar testi yaptim yine negatif çok moralim bozuldu ciktim geldim hastaneye kan verdim simdi sonuclari bekliyorum yarim saat ya da 1 saate cikcak sonuçlar. Dua edin bana lütfen
İnş hayırlı haberler ver canım allahım dularını kabul etsinKizlar benim bugun 10.gunum idrar testi yaptim yine negatif çok moralim bozuldu ciktim geldim hastaneye kan verdim simdi sonuclari bekliyorum yarim saat ya da 1 saate cikcak sonuçlar. Dua edin bana lütfen
Çok zor ağlamamak,çok duygusalım yaCanm üzülme zaten 5 6. Gün kana karışıyor gebelik var ise ..olsa bile bundan yüksek çıkmaz ..bnm de 6. Gunum dondulurmus embrio ..pazartesi günü test yapacam insallah
Elbette yükselebilir hiç belli olmaz stres yapma
Hemen bir abdest al Kuran ı aç oku
Gerçekten mi,ya ne biliyim merakına yenik düşüp yaptıran bir kaç kişide varsa bişiler çıkıyo ya,her bünye bir değil ama işte bu ruh durumu beni mahfediyo
Çok erken yapmışsın canım az daha sabır daha tutunmaya çalışıyor bebişlerinKızlar ben dayanamayıp test yaptım bugün dördüncü gün ve negatif çıktı eğer iki bebek tutunmuş olsaydı çıkar düşüncesiyle aldım ama negatif çıktı
Ya erken olduğunu biliyorum da hanı ikiz olursa gözükür diye düşünmüştümÇok erken yapmışsın canım az daha sabır daha tutunmaya çalışıyor bebişlerin
12. Gün nerde 4. Gün nerde
Allah verecekse engel yok Elhamdülillah
Gam yok Allah var
Biz de varız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?