TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

benimde doktorum yarın gel dedi :) bismillah diyip başlıyorum .. tek korkum şu jeller, özel bölgeme öyle şeyleri yapamıyorum ben onun yerine başka bir seçenek olmuyor mu acaba
Normalde progestan onun yerine kullanılıyor sanıyordum ama dr bana hem crione jel hem de progestan iğne verdi maalesef. Ben de nefret ediyorum o jelden.

Normalde progestan onun yerine kullanılıyor sanıyordum ama dr bana hem crione jel hem de progestan iğne verdi maalesef. Ben de nefret ediyorum o jelden.
offf en büyük fobim o. yapamıyorum ben

Kızlar tsh ım kontrolü için doktora gittim dahiliyeye beta hcg istedi bu gün 6.gün 5. Gün dondurulmuş embriyosu 0.100 çıktı 24ü test günüm yükselmez dimi

Kızlar tsh ım kontrolü için doktora gittim dahiliyeye beta hcg istedi bu gün 6.gün 5. Gün dondurulmuş embriyosu 0.100 çıktı 24ü test günüm yükselmez dimi
Canm üzülme zaten 5 6. Gün kana karışıyor gebelik var ise ..olsa bile bundan yüksek çıkmaz ..bnm de 6. Gunum dondulurmus embrio ..pazartesi günü test yapacam insallah

Bende bugün erken idrar testlerinden yaptım 4. Günüm negatif 3 gün sonra bida deniycem

2 2ba86 Kız ne var onda ilişkiden daha kolay sonucunu düşünün canım benim
Biz güçlü kadınlarızAllah ın izniyle bunları da aşıcaz
Biiznillah

Kızlar ben dayanamayıp test yaptım bugün dördüncü gün ve negatif çıktı eğer iki bebek tutunmuş olsaydı çıkar düşüncesiyle aldım ama negatif çıktı

Gerçekten mi,ya ne biliyim merakına yenik düşüp yaptıran bir kaç kişide varsa bişiler çıkıyo ya,her bünye bir değil ama işte bu ruh durumu beni mahfediyo
Hemen bir abdest al Kuran ı aç oku
Allah tan ferahlık iste
Bir tek O verebilir o huzuru
Bizler de dua edebiliriz ancak Allah yüreğini ferahlatsın canım hepimizin müjdelerini hayırla mutlulukla tastamam tez vakitte ulaştırsın bizlere inşAllah
Toparlanmalısın
Bebişin için

Kızlar ben dayanamayıp test yaptım bugün dördüncü gün ve negatif çıktı eğer iki bebek tutunmuş olsaydı çıkar düşüncesiyle aldım ama negatif çıktı
Çok erken yapmışsın canım az daha sabır daha tutunmaya çalışıyor bebişlerin
12. Gün nerde 4. Gün nerde
Allah verecekse engel yok Elhamdülillah
Gam yok Allah var
Biz de varız

Çok erken yapmışsın canım az daha sabır daha tutunmaya çalışıyor bebişlerin
12. Gün nerde 4. Gün nerde
Allah verecekse engel yok Elhamdülillah
Gam yok Allah var
Biz de varız
Ya erken olduğunu biliyorum da hanı ikiz olursa gözükür diye düşünmüştüm

2 2ba86 Kız ne var onda ilişkiden daha kolay sonucunu düşünün canım benim
Biz güçlü kadınlarızAllah ın izniyle bunları da aşıcaz
Biiznillah
valla çok haklısın ama o bölgemle sorunum var ilk tedavide eşim yapıodu , bir kere kendim yapayım dedim tansiyonum düştü bayılıodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…