TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Kızlar ben dayanamayıp test yaptım bugün dördüncü gün ve negatif çıktı eğer iki bebek tutunmuş olsaydı çıkar düşüncesiyle aldım ama negatif çıktı
Ahh cnm 4. Gün ne testi ..doktorum 5 .günden sonra kana karışır dedi..kiminin daha gec..4.gun çok erken

valla çok haklısın ama o bölgemle sorunum var ilk tedavide eşim yapıodu , bir kere kendim yapayım dedim tansiyonum düştü bayılıodum
Dr.unla paylaştın mı bu durumu çok normal değil
Sonuçta ilişkiden pek farkı yok

Kızlar ben dayanamayıp test yaptım bugün dördüncü gün ve negatif çıktı eğer iki bebek tutunmuş olsaydı çıkar düşüncesiyle aldım ama negatif çıktı
17 sinde oldun di mi sen de transfer canım? Ben aynı günde olduk diye hatırlıyorum ki öyleyse bugün 4 bile değil 3. Gün transfer gününü saymıyorlar sakın ha moralini bozma

Herkese merhabalar.. Allah hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşaallah.. İlk tüp bebek deneyimim. Allah'ın izniyle simdilik pozitif. Daha kalp atışını duymadık. Transfer olan veya olacak arkadaşlara yardımım olur belki diye bunları yazıyorum. Rezerv azlığı sorunu ile başladık tedaviye 8 yumurtam oluştu. 3.ü döllendi geriye sadece 1 tane kaldı. 3. Gün embriyosu donduruldu. Bu sürece başlarken Meryem süresine de başlamıştım. Her gün okudum okumadigim günler dinledim ve çok rahatlattı. Allah'a sığınmak çok önemli. Teslimiyet.. Transferin 8. Gününden sonra tüm belirtiler silindi. Üzüldüm olmadı diye ama ümitlerin tükendiği yerde Rabbim elimizden tuttu. 11. Gün umutsuzca test yaptım çok şükür olumluydu. İnşaallah devamı da öyle gelir. Belirtiye çok takmayin.. Oldu mu oluyor.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

17 sinde oldun di mi sen de transfer canım? Ben aynı günde olduk diye hatırlıyorum ki öyleyse bugün 4 bile değil 3. Gün transfer gününü saymıyorlar sakın ha moralini bozma
Saol bebeğim tavsiyen için evet 17. Sinde oldum bende çookk heyecanlıyım

Tedaviyi tamamlıyoruz dedi doktorum bugün akşam çatlatma iğnem var ve cetrotide var. Yarın boş . Cumartesi sabah opu olucam . Önerileriniz var mı ? Yumurta toplamaya girmeden nelere dikkat edilmeli? Hemşirem takı toka krem parfüm olmıcak dedi bi tek . Panik atağım başladı

Ay ben de bugün dr a gidicem sanırım benim de ctesi olucak. 10 dk bişey herhalde çok heyecan yapma
Ben daha önce kürtaj olduğum için bu operasyon en azından umutlu olacak benim için
Beterin beteri var kuzu Elhamdülillah
Birbirimize dua edelim
Bol bol Rabbi yessir çek Allah ım sana teslimim de girmeden

Kızlar tsh ım kontrolü için doktora gittim dahiliyeye beta hcg istedi bu gün 6.gün 5. Gün dondurulmuş embriyosu 0.100 çıktı 24ü test günüm yükselmez dimi

Bu iste stres cokca onemli biliyorsunuz. Daha erken beta hcg icin. Neden istediki doktorda yaaa. Sizin bir onceki tedavinizde de dusuk baslamis deger zatenm sonra cikicak demekki. Lutfen canini sikma canim. Moral cookca onemliii. Test gunu gelince bakilacak , simdiden bir sey belli olmazzz

Canım benim inşallah kolay olur hepimize tamam yapıcam

Allah kucağına almayı nasip etsin cnm
Amiin ins canim Allahim hepimize nasip eder ins. Sonucu aldim hickira hickira agladim sevincten Allahim bu mutlulugu da herkese yaşatsın. Sakin idrar testiyle kendini üzüp durma sende bak ben 8.gunde 10.gun de yani bugun idrarda negatifi gordum kendimi uzdugume degmedi cok sukur sonuc olumlu çikti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…