- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.334
- 373
Ahh cnm 4. Gün ne testi ..doktorum 5 .günden sonra kana karışır dedi..kiminin daha gec..4.gun çok erkenKızlar ben dayanamayıp test yaptım bugün dördüncü gün ve negatif çıktı eğer iki bebek tutunmuş olsaydı çıkar düşüncesiyle aldım ama negatif çıktı
Canım daha çok erken ama hiç canını sıkma olur muKızlar ben dayanamayıp test yaptım bugün dördüncü gün ve negatif çıktı eğer iki bebek tutunmuş olsaydı çıkar düşüncesiyle aldım ama negatif çıktı
Dr.unla paylaştın mı bu durumu çok normal değilvalla çok haklısın ama o bölgemle sorunum varilk tedavide eşim yapıodu , bir kere kendim yapayım dedim tansiyonum düştü bayılıodum
yok paylaşmadım , bu gittiğimde diyeceğim.Dr.unla paylaştın mı bu durumu çok normal değil
Sonuçta ilişkiden pek farkı yok
17 sinde oldun di mi sen de transfer canım? Ben aynı günde olduk diye hatırlıyorum ki öyleyse bugün 4 bile değil 3. Gün transfer gününü saymıyorlar sakın ha moralini bozmaKızlar ben dayanamayıp test yaptım bugün dördüncü gün ve negatif çıktı eğer iki bebek tutunmuş olsaydı çıkar düşüncesiyle aldım ama negatif çıktı
Buna sevindim işte peki pazar kan testi yapsam çıkarmıAhh cnm 4. Gün ne testi ..doktorum 5 .günden sonra kana karışır dedi..kiminin daha gec..4.gun çok erken
Saol bebeğim tavsiyen için evet 17. Sinde oldum bende çookk heyecanlıyım17 sinde oldun di mi sen de transfer canım? Ben aynı günde olduk diye hatırlıyorum ki öyleyse bugün 4 bile değil 3. Gün transfer gününü saymıyorlar sakın ha moralini bozma
Pazar kan testi yapmayı düşünüyorum cnm inşallah pozitif olur inşallahhhhCanım daha çok erken ama hiç canını sıkma olur mu
Lütfen sakin ol canım iyi düşün iyi olsun . Stres yapma olur mu
Gerçekten mi,ya ne biliyim merakına yenik düşüp yaptıran bir kaç kişide varsa bişiler çıkıyo ya,her bünye bir değil ama işte bu ruh durumu beni mahfediyo
Ay ben de bugün dr a gidicem sanırım benim de ctesi olucak. 10 dk bişey herhalde çok heyecan yapmaTedaviyi tamamlıyoruz dedi doktorum bugün akşam çatlatma iğnem var ve cetrotide var. Yarın boş . Cumartesi sabah opu olucam . Önerileriniz var mı ? Yumurta toplamaya girmeden nelere dikkat edilmeli? Hemşirem takı toka krem parfüm olmıcak dedi bi tek .Panik atağım başladı
Kızlar tsh ım kontrolü için doktora gittim dahiliyeye beta hcg istedi bu gün 6.gün 5. Gün dondurulmuş embriyosu 0.100 çıktı 24ü test günüm yükselmez dimi
Canım benim inşallah kolay olur hepimize tamam yapıcamAy ben de bugün dr a gidicem sanırım benim de ctesi olucak. 10 dk bişey herhalde çok heyecan yapma
Ben daha önce kürtaj olduğum için bu operasyon en azından umutlu olacak benim için
Beterin beteri var kuzu Elhamdülillah
Birbirimize dua edelim
Bol bol Rabbi yessir çek Allah ım sana teslimim de girmeden
Tebriklerrr. Gozunuz aydinn.Çoook tesekkur ederim güzel dilekleriniz için. Sonucumu aldim ve 89.2 degerim
Çok tesekkürler bugün 10.gunumdu cok şukur guzel bi deger cikti umarim katlanarak gider. Allahim hepimize saglikli bir sekilde bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin.Tebriklerrr. Gozunuz aydinn.
Allah kucağına almayı nasip etsin cnmD Demircilknr D dl3434 Çoook tesekkur ederim güzel dilekleriniz için. Sonucumu aldim ve 89.2 degerim
Amiin ins canim Allahim hepimize nasip eder ins. Sonucu aldim hickira hickira agladim sevincten Allahim bu mutlulugu da herkese yaşatsın. Sakin idrar testiyle kendini üzüp durma sende bak ben 8.gunde 10.gun de yani bugun idrarda negatifi gordum kendimi uzdugume degmedi cok sukur sonuc olumlu çikti.Allah kucağına almayı nasip etsin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?