TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Aa gerçekten mi inş bende pozitifi görürüm pazar kan testi yapsam olur mu ki ?

Kızlar dün sabah 9 gibi yumurtalar toplandı.
Bugün hastaneden arayacaklarını söylediler ama henüz arayan olmadı. Erken mi acaba daha?
Yarın mı haber vereceklerdir durumdan?

Kızlar dün sabah 9 gibi yumurtalar toplandı.
Bugün hastaneden arayacaklarını söylediler ama henüz arayan olmadı. Erken mi acaba daha?
Yarın mı haber vereceklerdir durumdan?
Kızlar aradılar az önce. 4 tanesi döllenmiş. Dr hanımla konuşup transfer gününe karar verilecekmiş.

Gerçekten mi,ya ne biliyim merakına yenik düşüp yaptıran bir kaç kişide varsa bişiler çıkıyo ya,her bünye bir değil ama işte bu ruh durumu beni mahfediyo
Canım benim de düşük cıktı iyice strese sokup kendini daha kötü olmasına sebeb olma . Rabbim ol dedikten sonra önünde duracak hiç bir engel yoktur .hayırlısı ile güzel olacak sonuç

İçimdeki cadı kan testi için a çıldırıyor yine, bugün 7. gün 3.gün embriyo transferi yapıldı.
Yapma nolur ben yapıyım mı yapmıyom mı diyodum,tsh değerim biraz yüksek çıkınca endokrine gidiyim dedim,randevular dolu olunca dahiliyeye yönlendirdiler,oda beta hcgde istemiş diğer kanlarla birlikte 6.günüm 0.100 çıktı,şimdi bu değer yükselir mi yoksa hiç mi kıpırdamaz diyorum...inan daha kötü oldu...

Oda ilaç vericekti o yüzden istedi,çok sağol inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…