Maşallah canım hamişsin inşallah yaa darısı basıma dua edin ne olurMbenimde 10. Gün kan verdim şimdiyedinci gün 35 çıktı bakalım şimdi kaç çıkacak Şimdi de idrar yaptın bak resimde
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin mutlulukla hayırla inşAllahD Demircilknr D dl3434 Çoook tesekkur ederim güzel dilekleriniz için. Sonucumu aldim ve 89.2 degerim
Aa gerçekten mi inş bende pozitifi görürüm pazar kan testi yapsam olur mu ki ?Amiin ins canim Allahim hepimize nasip eder ins. Sonucu aldim hickira hickira agladim sevincten Allahim bu mutlulugu da herkese yaşatsın. Sakin idrar testiyle kendini üzüp durma sende bak ben 8.gunde 10.gun de yani bugun idrarda negatifi gordum kendimi uzdugume degmedi cok sukur sonuc olumlu çikti.
Ohhh daha bol katlanmalar inşallahhhKızlar cok şükür katlamış :)
7. Gün 35
10. Gün 141
Gözün aydın canım benim Allah tamamına erdirsin hayırla inşAllahKızlar cok şükür katlamış :)
7. Gün 35
10. Gün 141
Hayırlı olsun kucağına da alırsın inşallahKızlar cok şükür katlamış :)
7. Gün 35
10. Gün 141
Çok sewindim canm 7. Gün idrar testi yapmısmıydınKızlar cok şükür katlamış :)
7. Gün 35
10. Gün 141
Pazartesi yapsan daha iyi olur ..aslında ne kadar erken yapsak i kadar kafamı z karışıyorBuna sevindim işte peki pazar kan testi yapsam çıkarmı
Kızlar aradılar az önce. 4 tanesi döllenmiş. Dr hanımla konuşup transfer gününe karar verilecekmiş.Kızlar dün sabah 9 gibi yumurtalar toplandı.
Bugün hastaneden arayacaklarını söylediler ama henüz arayan olmadı. Erken mi acaba daha?
Yarın mı haber vereceklerdir durumdan?
Ohhh daha bol katlanmalar inşallahhh
Gözün aydın canım benim Allah tamamına erdirsin hayırla inşAllah
Darısı başımıza bize de dua et
Hayırlı olsun kucağına da alırsın inşallah
Yaptım canım pozitiftiÇok sewindim canm 7. Gün idrar testi yapmısmıydın
Canım benim de düşük cıktı iyice strese sokup kendini daha kötü olmasına sebeb olma . Rabbim ol dedikten sonra önünde duracak hiç bir engel yoktur .hayırlısı ile güzel olacak sonuç
Gerçekten mi,ya ne biliyim merakına yenik düşüp yaptıran bir kaç kişide varsa bişiler çıkıyo ya,her bünye bir değil ama işte bu ruh durumu beni mahfediyo
Yapma nolur ben yapıyım mı yapmıyom mı diyodum,tsh değerim biraz yüksek çıkınca endokrine gidiyim dedim,randevular dolu olunca dahiliyeye yönlendirdiler,oda beta hcgde istemiş diğer kanlarla birlikte 6.günüm 0.100 çıktı,şimdi bu değer yükselir mi yoksa hiç mi kıpırdamaz diyorum...inan daha kötü oldu...İçimdeki cadı kan testi için a çıldırıyor yine, bugün 7. gün 3.gün embriyo transferi yapıldı.
Maşallah hayırlı olsunKızlar cok şükür katlamış :)
7. Gün 35
10. Gün 141
İnşallah canım...Canım benim de düşük cıktı iyice strese sokup kendini daha kötü olmasına sebeb olma . Rabbim ol dedikten sonra önünde duracak hiç bir engel yoktur .hayırlısı ile güzel olacak sonuç
Oda ilaç vericekti o yüzden istedi,çok sağol inşallah...Bu iste stres cokca onemli biliyorsunuz. Daha erken beta hcg icin. Neden istediki doktorda yaaa. Sizin bir onceki tedavinizde de dusuk baslamis deger zatenm sonra cikicak demekki. Lutfen canini sikma canim. Moral cookca onemliii. Test gunu gelince bakilacak , simdiden bir sey belli olmazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?