- 21 Şubat 2017
- 156
- 121
- 103
- 40
Canım benim de düşük cıktı iyice strese sokup kendini daha kötü olmasına sebeb olma . Rabbim ol dedikten sonra önünde duracak hiç bir engel yoktur .hayırlısı ile güzel olacak sonuç
Yarın tekrarlayacağım testiTestini tekrarladinmi sen canim. Nedir durum.
Hadi hayirli olsun tekrar canimKızlar cok şükür katlamış :)
7. Gün 35
10. Gün 141
Amiiinn çok sagol canim en kisa surede ins sende guzel hbrler alirsin da mutlulugunu paylasirsin Darisi isteyen herkesin başina ins.Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin mutlulukla hayırla inşAllah
Darısı başımıza
Sağolasın canımHadi hayirli olsun tekrar canim
İnşAllah canım dr 3 tane yumurta toplayabileceğimi söyledi 3 tanecikAmiiinn çok sagol canim en kisa surede ins sende guzel hbrler alirsin da mutlulugunu paylasirsin Darisi isteyen herkesin başina ins.
Hayırlı olsunİlk denemen miydi canım eşinde yada sende sorun var mıydı?merhaba;
benim temmuz başında Amerikan hastanesinde Bülent Urman tarafından transferim yapıldı. bugün test sonucumu aldım. 133 geldi, Allah herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin:):) çok mutluyumm
Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallahmerhaba;
benim temmuz başında Amerikan hastanesinde Bülent Urman tarafından transferim yapıldı. bugün test sonucumu aldım. 133 geldi, Allah herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin:):) çok mutluyumm
Pazar eşim evde ondan o götürcek zaten varsa bi şekil azda olsa çıkar diolar ama bilemedim zaten 4. Gün embriyosuPazartesi yapsan daha iyi olur ..aslında ne kadar erken yapsak i kadar kafamı z karışıyor
silik mi cikmisti net mi benim silik ciktiYaptım canım pozitifti
Allah tamamına erdirsin canım darısı başımıza inşAllahmerhaba;
MerabalarTedaviyi tamamlıyoruz dedi doktorum bugün akşam çatlatma iğnem var ve cetrotide var. Yarın boş . Cumartesi sabah opu olucam . Önerileriniz var mı ? Yumurta toplamaya girmeden nelere dikkat edilmeli? Hemşirem takı toka krem parfüm olmıcak dedi bi tek .Panik atağım başladı
Allah tamamına erdirsin canım darısı başımıza inşAllah
Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah
Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah
Bi dur canımcım daha erken belki seninki geç tutunmuştur5.gün 0,147 idi 7.gün 0,613 olsa çıkardı dimi
1 bile değil yaBi dur canımcım daha erken belki seninki geç tutunmuştur
Herşey Allah tan
Nolur üzme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?