TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Amiiinn çok sagol canim en kisa surede ins sende guzel hbrler alirsin da mutlulugunu paylasirsin Darisi isteyen herkesin başina ins.
İnşAllah canım dr 3 tane yumurta toplayabileceğimi söyledi 3 tanecik
Cumartesi sabah opu var
Bakalım Allah Kerim bir umut bekliyorum

merhaba;
benim temmuz başında Amerikan hastanesinde Bülent Urman tarafından transferim yapıldı. bugün test sonucumu aldım. 133 geldi, Allah herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin:):) çok mutluyumm
Hayırlı olsunİlk denemen miydi canım eşinde yada sende sorun var mıydı?

merhaba;
benim temmuz başında Amerikan hastanesinde Bülent Urman tarafından transferim yapıldı. bugün test sonucumu aldım. 133 geldi, Allah herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin:):) çok mutluyumm
Allah tamamına erdirsin canım darısı başımıza inşAllah

Merabalar

Benim opu bgn oldu taki toka oje parfum vs... Hpsini cikariosun cnm o sedyeye uzandin kalbim atislari hizlandi cok heyecanlandim narkosdan korkuodm uyumaktn damardan takti doktor hafif yanma olabilir kolunda dedi baktm gogsumde bole hafif naneli bi tat ve yanma cok hafif sonrasini hatirlamiorm cnm ama uyandim hicbi his yok agri kesici kalcadan igne vuruldm su saate kadar hc agrim olmadi smdi adet sancisi cekio gbi agrilarin basladiii hadi guzel haberlerini alalim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…