Yapma ama böyle gün doğmadan neler doğar1 bile değil ya
Aynı boleydi var işte :)silik mi cikmisti net mi benim silik cikti
Cnmmmm uzme kendini rabden umit kesilmez arkadasin dedigi gbi gec tutunmustr biraz dha beklee rabbim bir an once her istiyen diliyene kucaklari doldurdursn bebislerle kolay bi surec diil cok yipranioruz cnm kndini uzme bekle bakalim ne olucak icini rahat tut sıkma kndini simdiden...5.gün 0,147 idi 7.gün 0,613 olsa çıkardı dimi
Sana bişi diyim mi benim 6. Günüm 0,100 çıktı,yani sende kıpraşma var en azından diye düşünüyorum5.gün 0,147 idi 7.gün 0,613 olsa çıkardı dimi
aynen pozitif benim de korkular bitmedi yarin kan vericemAynı boleydi var işte :)
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin canımMrh arkadaşlar bende bugun cok şükür başladım Allah in izniyle..gonalf le başlıyorum bide folic diye bi hap..sadece bunun ikisi sizlere baska bisey verildi mi..ilk tedavim de coraspin kullanmistim simdi gerek duyulmadi..insallh hersey yolunda gider igne yi gobekten yaptım siz yapiyorsunuz arkadaslar
Amin inşallahh, aynı duygular bendede var. Yarın dr e gideceğim dua edinBende bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağım bu ikinci olacak.ilki çok acı oldu.şimdi umarım hayallerimize kavuşuruz.kimsenin hayali umudu yıkılmasın bu yıl.
Ben de puregon kullandım canım değişebiliyorBen de bugün menopur 225 dozla iğnelere başladımallahın izniyle. Ama görüyorum ki herkes gonal f kullanıyor benim dr bunu verdi bilmiyorum artık teslim olduk
İğnelerden çok korkuyordum acımadı diyemeyeceğim ilaç yaktıama sabretmekten başka çaremiz yok 5 gün kullaıcam 25 inde kontrol var her gidişimde kan verecekmişim bir de rabbim bu yolda elimizi boş koymasın amin
Ay çok teşekkür ederim basıl güzel anlatmışsın içim rahatladı . İnşallah seninde güzel haberlerin olur çok sağolMerabalar
Benim opu bgn oldu taki toka oje parfum vs... Hpsini cikariosun cnm o sedyeye uzandin kalbim atislari hizlandi cok heyecanlandim narkosdan korkuodm uyumaktn damardan takti doktor hafif yanma olabilir kolunda dedi baktm gogsumde bole hafif naneli bi tat ve yanma cok hafif sonrasini hatirlamiorm cnm ama uyandim hicbi his yok agri kesici kalcadan igne vuruldm su saate kadar hc agrim olmadi smdi adet sancisi cekio gbi agrilarin basladiii hadi guzel haberlerini alalim...
Ay çok teşekkür ederim basıl güzel anlatmışsın içim rahatladı . İnşallah seninde güzel haberlerin olur çok sağol
Hayırlı olsun canım :)merhaba;
benim temmuz başında Amerikan hastanesinde Bülent Urman tarafından transferim yapıldı. bugün test sonucumu aldım. 133 geldi, Allah herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin:):) çok mutluyumm
kızlar doktor banada hem menopur hemde puregon verdi.heryerim delik deşik olacak.puregon göbekten, menopur kalçadan vurulacak.of anam offfBen de bugün menopur 225 dozla iğnelere başladımallahın izniyle. Ama görüyorum ki herkes gonal f kullanıyor benim dr bunu verdi bilmiyorum artık teslim olduk
İğnelerden çok korkuyordum acımadı diyemeyeceğim ilaç yaktıama sabretmekten başka çaremiz yok 5 gün kullaıcam 25 inde kontrol var her gidişimde kan verecekmişim bir de rabbim bu yolda elimizi boş koymasın amin
Ayyy ne güzelll maşallah bol bol katlansın darısı başımıza :))))D Demircilknr D dl3434 Çoook tesekkur ederim güzel dilekleriniz için. Sonucumu aldim ve 89.2 degerim
senin tek ilaç olduğundan olsa gerek.Benim menopur göbekten
45 derece diyorsa eğik yapacaksın demektir arkadaşımKızlar bana yardım edinnn ben bu orlagutran var ya onu vurmasını bilmiyorum , 45 derece vurun yazıyo kağıtta nasıl vuruluyoruz onu , dik mi yoksa ?
45 derece diyorsa eğik yapacaksın demektir arkadaşım[/QUOmenopur yakıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?