TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

5.gün 0,147 idi 7.gün 0,613 olsa çıkardı dimi
Cnmmmm uzme kendini rabden umit kesilmez arkadasin dedigi gbi gec tutunmustr biraz dha beklee rabbim bir an once her istiyen diliyene kucaklari doldurdursn bebislerle kolay bi surec diil cok yipranioruz cnm kndini uzme bekle bakalim ne olucak icini rahat tut sıkma kndini simdiden...

5.gün 0,147 idi 7.gün 0,613 olsa çıkardı dimi
Sana bişi diyim mi benim 6. Günüm 0,100 çıktı,yani sende kıpraşma var en azından diye düşünüyorumtest günümüzü bekliycez canım mecbur...seni şu an çok iyi anlıyorum...ben kendim test yapılmasını istemedim bile...dahiliye uzmanı hormon tahlillerinin yanında onuda istemiş...

Mrh arkadaşlar bende bugun cok şükür başladım Allah in izniyle..gonalf le başlıyorum bide folic diye bi hap..sadece bunun ikisi sizlere baska bisey verildi mi..ilk tedavim de coraspin kullanmistim simdi gerek duyulmadi..insallh hersey yolunda gider igne yi gobekten yaptım siz yapiyorsunuz arkadaslar

Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin canım
Ben de göbekten yapıyorum
Ama bugün bitti çatlatma iğnesiyle birlikte ctesi opu nasipse bakalım

Ben de bugün menopur 225 dozla iğnelere başladımallahın izniyle. Ama görüyorum ki herkes gonal f kullanıyor benim dr bunu verdi bilmiyorum artık teslim olduk
İğnelerden çok korkuyordum acımadı diyemeyeceğim ilaç yaktı ama sabretmekten başka çaremiz yok 5 gün kullaıcam 25 inde kontrol var her gidişimde kan verecekmişim bir de rabbim bu yolda elimizi boş koymasın amin

Ben de puregon kullandım canım değişebiliyor
Allah gönlüne göre en hayırlısını nasip etsin inşAllah canım hepimize inşAllah

Ay çok teşekkür ederim basıl güzel anlatmışsın içim rahatladı . İnşallah seninde güzel haberlerin olur çok sağol

kızlar doktor banada hem menopur hemde puregon verdi.heryerim delik deşik olacak.puregon göbekten, menopur kalçadan vurulacak.of anam offf

Kızlar bana yardım edinnn ben bu orlagutran var ya onu vurmasını bilmiyorum , 45 derece vurun yazıyo kağıtta nasıl vuruluyoruz onu , dik mi yoksa ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…