TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin canım
Ben de göbekten yapıyorum
Ama bugün bitti çatlatma iğnesiyle birlikte ctesi opu nasipse bakalım
Masllah canim Rabbim yardımcınız olsun..hayırlısıyla biz de geçeriz insallh..ne kullandin canim sen simdiye kadar

Kızlar bana yardım edinnn ben bu orlagutran var ya onu vurmasını bilmiyorum , 45 derece vurun yazıyo kağıtta nasıl vuruluyoruz onu , dik mi yoksa ?
Cnm egik falan vurmana gerek yok bnde vurdum kendime ayni puregon gbi vurdum düz düz yanma yapiodu vuruldktan snra ama bise olmuo rht ol cnm vur istedigin gbi....

Ne yalan söyliyeyim beni yaktı iğnenin girmesi acı vermedi ama ilacı verirken inceden bir sızı neticesinde geçiyor ama ne yapalım mecburuz ben iğnelerden çok korkuyordum hala da korkuyorum kendimi çok kasıyorum o yüzden de fazla acıyor olabilir

Cnm egik falan vurmana gerek yok bnde vurdum kendime ayni puregon gbi vurdum düz düz yanma yapiodu vuruldktan snra ama bise olmuo rht ol cnm vur istedigin gbi....

Evet yanıyor ben de farkettim ama bu acıların sonu tatlı olacaksa seve seve yaparım o iğneleri . Dik yapsam da olur dimi o zaman ben farketmedim hep dik yaptım , bugün kağıdı okurken 45 yapın diyor , acaba size hemşireler bişey dedi mi diye merak ettim .

Gözünüz aydın Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. Bende de rezerv azlığı var yaşım 31. 4 gün önce başladım iğnelere yarın kontrolüm var, sizin yaşınız kaçtı?

Merhaba,
Puregon 300 kullanıyorum sadece 10 adet aldırdı doktorum 4 tanesi bitti yarın kontrolüm var Orgalutrana da başlıcam yarın inşallah gelişmeler iyidir. Siz de durum nedir?
Mrh canım ben bugun başladım daha gonal.f ye ve folic diye oda vitamin galiba baska da bisey yok şimdilik..siz de iki igne mi var anlamadim

Mrh canım ben bugun başladım daha gonal.f ye ve folic diye oda vitamin galiba baska da bisey yok şimdilik..siz de iki igne mi var anlamadim
Hayırlı olsun, Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bana üç iğne yazdı doktorum Puregon, Orgalutran ve Ovitrelle, puregonla başladım yarın orgalutran ile devam edicem en son ovitrelle yapacakmışım dr öyle söyledi ben de rezerv azlığı olduğu için kısa protokol uygulanıyor doktorunuzun sizin için uyguladığı tedavi nedir bilmiyorum farklı farklı ilaçlar kullanılabiliyor bana ayrıca folik asit yazmadı onun yerine 19 vitaminden oluşan bir ilaç verdi İngiltere menşeli bu arada ben Kıbrıs'ta yaşıyorum Türkiye de yokmuş bu ilaçtan. Siz doktorunuzun verdiği iğne ve ilaçlara devam edin Rabbim Emeklerimizi boşa çıkarmasın.

Gözünüz aydın Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. Bende de rezerv azlığı var yaşım 31. 4 gün önce başladım iğnelere yarın kontrolüm var, sizin yaşınız kaçtı?

Hayırlı geceler.. Çok teşekkür ederim.. Allah yardımcınız olsun zor bir süreç.. Yaşım 28 amh 0.98 di.

Kızlar büyük ihtimal cumartesi transferim olacak,opu pazartesi olmuştu,opudan sonra ben baya bi ceyrana kapılıp üşüttüm,geçtiğini düşünmek istiyorum transfer öncesi ama biraz bel ağrısı ve karında şişlik var,transferi olan arkadaşlar sizde de oldu mu böyle sislik bel ağrısı?

Bana hic biae demedi hemsire hemde onunde vurdum..

Bnm dun opu oldu karnim balon gbi sis ee tabi bide agrilarim var sanci sanci kasik ve karnimda geziolar parol kullaniorum cokta fayda ettigi soylenemez dinlenmeye calisiorm bir an su agrilar bitsin...

Kizlar bir sey sorucam. Estrofemi aile hekimi yazabiliyormu, yoksa kafin dogumcuyami yazdirmak gerekiyor. Varmi bir bilenimiz acaba.

Hayırlı olsunİlk denemen miydi canım eşinde yada sende sorun var mıydı?
Canım benim 2.denemem, daha önceden aşılamada yaptırdım, eşimde sorun yoktu, Tüp bebek tedavisinde bize söylenen embriyo için bize sağlık bir tane sperm gerekli gittiğim yerler hep farklı bişeyler söylediler. Enson işte Amerikan hastanesine gittim işlemlerimi Prof.Bülent Urman yaptı. Canım kafanda soru işaretleri varsa ise bence bi ara konuş ben ilk aradığımda koordinatörü zehra hanımla konuştum çok yardımcı oldu hatta görüşmeye gittiğimde hocaya muayenemi ücretsiz yaptırdı. Allah sanada bu duyguyu yaşamanı nasip eder.

Amin Insallh..hepimiz hayırlı sonuçlar alalim da artik hangi ilac farketmezben ankara da yaptırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…