TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

2.iğnemi de bugün eşim yaptı güne iğne ile başlamak da pek neşeli

Bugün testi tekrarladım düşmüş 3 olmuş. Olmadı tutunamadı bebeklerim.elimden gelen herşeyi yaptım cok yıprandım çok bekledim sabrettim dua ettim hep hayırlısı ile dedim elbette bir hayır vardır bunda Allahım en doğrusunu bilir. Ama elimde değil çok üzgünüm canım acıyor 2 gün bile olsa anne gini hissettim kendimi ama olmadı kayıp gittiler kuzularım. Kendimi cok yorgun hissediyorum. Bu ilk tedavimizdi belki ama bizim için çok zorlu ve stresliydi hayatımızda zor şeyler yaşarken bebek sahibi olmak için çabaladık ve bu umuda tutunduk hep . Bugün olmadı ama hic olmayacağı anlamina gelmiyor inançlı biriyim hep Rabbime sigindim muhakkak benim ve eşim için hayırlı bir sonuç olacaktır.
Evet arkadaşlar şuan test günü için gün sayan, Tedaviye yeni başlayan herkese mutlu ve hayırlı haberler diliyorum. Sadece bir tavsiye lütfen belirti aramayın onca hormon ilacı kullanırken belirti olmasi zor zaten hemen hamilelik belirtisi olmaz herkes 2.aya doğru olur belirti derdi de yinede buna rağmen belirti arayıp kaptirdim kendimi .. herkesin yolu açık olsun

Kızlar bana yardım edinnn ben bu orlagutran var ya onu vurmasını bilmiyorum , 45 derece vurun yazıyo kağıtta nasıl vuruluyoruz onu , dik mi yoksa ?
Ben vurdum canım dümdüz vurdum hiçnişey olmadı
Sorun olmaz sıkma canını

Canım benim Bak ne güzel demişsin Allah en iyisini bilir. Bak Kuranda Çocuk için ne diyor. Aman sakın imtihanda olduğumuzu unutmayalım canım Allah bizi ahiretinde utandırmasın sağlık esenlik versin tüm hayır dualarımızı tez vakitte kabul etsin canım

Eklentiler

• IMG_1493.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 52
Evet canım biliyorum çocuk için Kur-an 'ı Kerim de yazilanlari. Dünya malı için çok çabalıyoruz aslında hayatta hiç birşey ibadetlerimizden önemli değil bunu bilerek yaşıyorum ama elimde de değil kadın olduğumuzdan herhalde duygusal davranıyorum. Herşey vaktine esirdir olacaksa o zamanı beklemekten başka çare yok sabırla.

Ha şöyle kendine gel bakalım güzel bi çay iç bi sakinleş
Karnımız tok sırtımız pek çok şükür
Aç değiliz açıkta değiliz bunları düşünüp RABB imize şükredelim
3 gün aç kalsak dünyada yemekten başka derdimiz kalmaz Allah bize rızık veriyor diye kendimize başka dertler edinmeyelim
Toparlan canım Allah ın rızası için
Allah bizimle

Allah senden razı olsun evet ya bende çay yaptım şimdi kaç gündür içmiyordum.

Test sonucunu bekleyen arkadaşlar herhangi bir belirtiniz var mı? Bugün benim daha 4. Günüm ama geçmek bilmiyor sanki hafif bel ağrım en başından beri devam ediyor onun dışında birşey yok

Hep hayırlısı diye dua edenlerdeniz ya lütfen üzülüp kahrolma bunda da bi hayır ara. Umudunu da adla yitirme ilk denemendi yine olur yine umutla beklersin . Allah gönlüne göre versin canım iyi dileklerin için de teşekkür ederim buradaki herkes adına

Benim aklıma takılan bi soru var bilenler cevaplarsa çok mutlu olurum. Yarın opu yapılacak ve embriyolarımızı dondurucaz dedi doktorum. Peki bu dondurulan (sayısını henüz bilemediğimiz yumurtalardan döllenip sağlıklı olanlar) embriyolar adet farketmeksşzin tedavi ücretlerine tabi olarak mı döndürülüyor? Örneğin benden opu için ve transfer için ayrı iki farklı ücret istendi . Diyelim ki önümüzdeki ay transferim için kullanılacak bi embriyomdan sonra döndürülmüş embriyolarımı öylece bekleticekler mi yoksa ben onlar beklesin istersem ücretini ödeyip mi bekleticem ??

Canım şimdi senden opu da aldılar ya ücret emriyoları takip edip ya taze transfer edecekler yada donduracaklar . Ve sen transfer olurken yine bi ücret ödeyeceksin. Eger sağlıklı kalmış embriyoların varsa onları donduracaklar ve senden dondurma ücreti alacaklar

Ben de yarın sabah opu olcam canım o yüzden bilmiyorum
Zaten 3 yumurtam olduğundan dondurulacak kadar kalır mı bilmiyorum

Canım sağol desteğin için inşallah güzel haberlerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…