TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Kizlar merhaba. Transferimin 7. Gunu. Bugune kadar hicbir seyim yoktu. Bu sabah karnim balon gibi uyandim. Inanilmaz rahatsiz edici ve korkutuyor bwni artik. Varmidir benim gibi olan acaba. Normalmi ki bunlar.

Canım dondurma ücretini ekstra istiyorşar zannediyorum 1000 tl ye yakın bir ücret ödeniyor 1 yıl için. Sonrasında dondurulmuş transfer edilecekse yeniden ücret alınıyor. O da 2500 3000 civarı oluyor.

Peki o ücret embriyo adetine göre mi belirleniyor ? Sanırım sende bahçeci şeydin duymuşdundur diye soruyorum

A Ay-19aysegul Bu sefer yazmayacaktım ama yazdıklarını görünce dayanamadım geçen tedavimde ben de aynı şeyleri yaşadım onları hatırlattın bana. 68-88-91 test sonuçlarım dış gebelik dedi dr. ve ilaçları bırakınca bebeğim bırakıp gitti annesini 15 Temmuzda ikinci kez denedik. Şimdi test günümü bekliyorum. Ama bu sefer de öyle tersliklerle başladı ki her şey. Transferden bir gün önce eşimin 3 yaşındaki yeğeninin lösemi olduğunu öğrendik. O moralle girdim transfere. Dün de çok şiddetli kusma ve ishale yakalandım. Artık elimde ayağımda derman kalmadı. Acilde serum takıldı biraz daha iyiceyim bugün. Bu olumsuzluklara rağmen ümidimi kesmiyorum. Hala benimleymis gibi konuşuyorum onunla elim karnımda. Allah'ım büyüktür. Umarım tez zamanda sen de toparlanırsın

Rabbi
Rabbim tez zamanda anne olmana izin versin inşallah canım üzüldüm inan

Ben geçen sene 700 tl vermiştim dondurmaları için cnm

Geçmiş olsun umarım bebişin seninledir

Canım güzel dileklerin için çok çok teşekkürler...Beni biliyosun dün kötüydü benim için...ama test günümdede sıfır çıkarsa ne gelir elden...2.denememde olumsuz demekten başka...üstelik dün babamın ölümünün 5.yılıydı...çok ağladım metanetli olmaya çalışırken...ama elden bişi geliyor mu,hayır...Rabbim güzel rahmetinden vericek ,ben çok çok inanıyorum...üzülme demek ne mümkün...ağlaya ağlaya kabak çekirdeği çitliyorum hala...

Bu zor bir imtihan ama altında kalıp ezilen görmedim bizde aşacağız. Allah rahmet eylesin babana mekanı cennet olsun ama senin kendini üzmemen gerek şuan. Biz kadınlar çok gucluyuz çok olumli dusun ne olur

Peki o ücret embriyo adetine göre mi belirleniyor ? Sanırım sende bahçeci şeydin duymuşdundur diye soruyorum
Evet canım ikimizde aynı yere gidiyoruz benden dondurma ücreti almadılar zaten transfer olup kalanları dondurunca alıyorlar ücret o da nekadar bilmiyorum donduracak embriyo kalmadı benim. Ben opu olunca verdim o ay taze transfer olacaktı ertelendi dondurdular sonraki ay da olmadı sorun cıktı işte temmuzda transfer oldu.transfer olduğum gün ücret ödedim eğer dondurma olsaydı onun için verecektik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…