- 9 Nisan 2016
- 589
- 390
- 103
- 37
Canım yarın için hakkında hayırlısı olsun ınsallah 3 ude olgun çıkar ve döllenir güzelce büyürler ve annelerine sım sıkķ tutunurlarBen de yarın sabah opu olcam canım o yüzden bilmiyorum
Zaten 3 yumurtam olduğundan dondurulacak kadar kalır mı bilmiyorum
Canım dondurma ücretini ekstra istiyorşar zannediyorum 1000 tl ye yakın bir ücret ödeniyor 1 yıl için. Sonrasında dondurulmuş transfer edilecekse yeniden ücret alınıyor. O da 2500 3000 civarı oluyor.Benim aklıma takılan bi soru var bilenler cevaplarsa çok mutlu olurum. Yarın opu yapılacak ve embriyolarımızı dondurucaz dedi doktorum. Peki bu dondurulan (sayısını henüz bilemediğimiz yumurtalardan döllenip sağlıklı olanlar) embriyolar adet farketmeksşzin tedavi ücretlerine tabi olarak mı döndürülüyor? Örneğin benden opu için ve transfer için ayrı iki farklı ücret istendi . Diyelim ki önümüzdeki ay transferim için kullanılacak bi embriyomdan sonra döndürülmüş embriyolarımı öylece bekleticekler mi yoksa ben onlar beklesin istersem ücretini ödeyip mi bekleticem ??
Peki o ücret embriyo adetine göre mi belirleniyor ? Sanırım sende bahçeci şeydin duymuşdundur diye soruyorumCanım şimdi senden opu da aldılar ya ücret emriyoları takip edip ya taze transfer edecekler yada donduracaklar . Ve sen transfer olurken yine bi ücret ödeyeceksin. Eger sağlıklı kalmış embriyoların varsa onları donduracaklar ve senden dondurma ücreti alacaklar
RabbiBugün testi tekrarladım düşmüş 3 olmuş. Olmadı tutunamadı bebeklerim.elimden gelen herşeyi yaptım cok yıprandım çok bekledim sabrettim dua ettim hep hayırlısı ile dedim elbette bir hayır vardır bunda Allahım en doğrusunu bilir. Ama elimde değil çok üzgünüm canım acıyor 2 gün bile olsa anne gini hissettim kendimi ama olmadı kayıp gittiler kuzularım. Kendimi cok yorgun hissediyorum. Bu ilk tedavimizdi belki ama bizim için çok zorlu ve stresliydi hayatımızda zor şeyler yaşarken bebek sahibi olmak için çabaladık ve bu umuda tutunduk hep . Bugün olmadı ama hic olmayacağı anlamina gelmiyor inançlı biriyim hep Rabbime sigindim muhakkak benim ve eşim için hayırlı bir sonuç olacaktır.
Evet arkadaşlar şuan test günü için gün sayan, Tedaviye yeni başlayan herkese mutlu ve hayırlı haberler diliyorum. Sadece bir tavsiye lütfen belirti aramayın onca hormon ilacı kullanırken belirti olmasi zor zaten hemen hamilelik belirtisi olmaz herkes 2.aya doğru olur belirti derdi de yinede buna rağmen belirti arayıp kaptirdim kendimi .. herkesin yolu açık olsun
Rabbim tez zamanda anne olmana izin versin inşallah canım üzüldüm inanBugün testi tekrarladım düşmüş 3 olmuş. Olmadı tutunamadı bebeklerim.elimden gelen herşeyi yaptım cok yıprandım çok bekledim sabrettim dua ettim hep hayırlısı ile dedim elbette bir hayır vardır bunda Allahım en doğrusunu bilir. Ama elimde değil çok üzgünüm canım acıyor 2 gün bile olsa anne gini hissettim kendimi ama olmadı kayıp gittiler kuzularım. Kendimi cok yorgun hissediyorum. Bu ilk tedavimizdi belki ama bizim için çok zorlu ve stresliydi hayatımızda zor şeyler yaşarken bebek sahibi olmak için çabaladık ve bu umuda tutunduk hep . Bugün olmadı ama hic olmayacağı anlamina gelmiyor inançlı biriyim hep Rabbime sigindim muhakkak benim ve eşim için hayırlı bir sonuç olacaktır.
Evet arkadaşlar şuan test günü için gün sayan, Tedaviye yeni başlayan herkese mutlu ve hayırlı haberler diliyorum. Sadece bir tavsiye lütfen belirti aramayın onca hormon ilacı kullanırken belirti olmasi zor zaten hemen hamilelik belirtisi olmaz herkes 2.aya doğru olur belirti derdi de yinede buna rağmen belirti arayıp kaptirdim kendimi .. herkesin yolu açık olsun
Amin canım benim inşAllah bakalım bekleyip göreceğiz başımıza neler gelecekCanım yarın için hakkında hayırlısı olsun ınsallah 3 ude olgun çıkar ve döllenir güzelce büyürler ve annelerine sım sıkķ tutunurlar
Ben geçen sene 700 tl vermiştim dondurmaları için cnmBenim aklıma takılan bi soru var bilenler cevaplarsa çok mutlu olurum. Yarın opu yapılacak ve embriyolarımızı dondurucaz dedi doktorum. Peki bu dondurulan (sayısını henüz bilemediğimiz yumurtalardan döllenip sağlıklı olanlar) embriyolar adet farketmeksşzin tedavi ücretlerine tabi olarak mı döndürülüyor? Örneğin benden opu için ve transfer için ayrı iki farklı ücret istendi . Diyelim ki önümüzdeki ay transferim için kullanılacak bi embriyomdan sonra döndürülmüş embriyolarımı öylece bekleticekler mi yoksa ben onlar beklesin istersem ücretini ödeyip mi bekleticem ??
Ne kadara aldın cnm estrofemi reçetesiz veriyorlar mıAa iyiymiş ya.. Ben de ücretli aldım hep bidahakini yazdirayim. Teşekkür ederim..
Evet alınıyor canım 12 tl idi sanırımNe kadara aldın cnm estrofemi reçetesiz veriyorlar mı
Biz eczaneden almıştık önce canım,parasını geri iade alalım diye sağlık ocağında yazdirdik ilaçları,eczaneden paramızı aldik..Alabildiniz dimi ilaci eczaneden. Saglik ocagi yazinca verdiler mi
Geçmiş olsun umarım bebişin seninledirA Ay-19aysegul Bu sefer yazmayacaktım ama yazdıklarını görünce dayanamadımgeçen tedavimde ben de aynı şeyleri yaşadım onları hatırlattın bana. 68-88-91 test sonuçlarım dış gebelik dedi dr. ve ilaçları bırakınca bebeğim bırakıp gitti annesini 15 Temmuzda ikinci kez denedik. Şimdi test günümü bekliyorum. Ama bu sefer de öyle tersliklerle başladı ki her şey. Transferden bir gün önce eşimin 3 yaşındaki yeğeninin lösemi olduğunu öğrendik. O moralle girdim transfere. Dün de çok şiddetli kusma ve ishale yakalandım. Artık elimde ayağımda derman kalmadı. Acilde serum takıldı biraz daha iyiceyim bugün. Bu olumsuzluklara rağmen ümidimi kesmiyorum. Hala benimleymis gibi konuşuyorum onunla elim karnımda. Allah'ım büyüktür. Umarım tez zamanda sen de toparlanırsın
Teşekkür ederim cnm ii oldu öğrendiğimEvet alınıyor canım 12 tl idi sanırım
Aynı heyecanları aynı anda yaşıyoruz seninleBen de yarın sabah opu olcam canım o yüzden bilmiyorum
Zaten 3 yumurtam olduğundan dondurulacak kadar kalır mı bilmiyorum
Canım güzel dileklerin için çok çok teşekkürler...Beni biliyosun dün kötüydü benim için...ama test günümdede sıfır çıkarsa ne gelir elden...2.denememde olumsuz demekten başka...üstelik dün babamın ölümünün 5.yılıydı...çok ağladım metanetli olmaya çalışırken...ama elden bişi geliyor mu,hayır...Rabbim güzel rahmetinden vericek ,ben çok çok inanıyorum...üzülme demek ne mümkün...ağlaya ağlaya kabak çekirdeği çitliyorum hala...Bugün testi tekrarladım düşmüş 3 olmuş. Olmadı tutunamadı bebeklerim.elimden gelen herşeyi yaptım cok yıprandım çok bekledim sabrettim dua ettim hep hayırlısı ile dedim elbette bir hayır vardır bunda Allahım en doğrusunu bilir. Ama elimde değil çok üzgünüm canım acıyor 2 gün bile olsa anne gini hissettim kendimi ama olmadı kayıp gittiler kuzularım. Kendimi cok yorgun hissediyorum. Bu ilk tedavimizdi belki ama bizim için çok zorlu ve stresliydi hayatımızda zor şeyler yaşarken bebek sahibi olmak için çabaladık ve bu umuda tutunduk hep . Bugün olmadı ama hic olmayacağı anlamina gelmiyor inançlı biriyim hep Rabbime sigindim muhakkak benim ve eşim için hayırlı bir sonuç olacaktır.
Pek değilim canım
Bu zor bir imtihan ama altında kalıp ezilen görmedim bizde aşacağız. Allah rahmet eylesin babana mekanı cennet olsun ama senin kendini üzmemen gerek şuan. Biz kadınlar çok gucluyuz çok olumli dusun ne olurCanım güzel dileklerin için çok çok teşekkürler...Beni biliyosun dün kötüydü benim için...ama test günümdede sıfır çıkarsa ne gelir elden...2.denememde olumsuz demekten başka...üstelik dün babamın ölümünün 5.yılıydı...çok ağladım metanetli olmaya çalışırken...ama elden bişi geliyor mu,hayır...Rabbim güzel rahmetinden vericek ,ben çok çok inanıyorum...üzülme demek ne mümkün...ağlaya ağlaya kabak çekirdeği çitliyorum hala...
Evet canım ikimizde aynı yere gidiyoruz benden dondurma ücreti almadılar zaten transfer olup kalanları dondurunca alıyorlar ücret o da nekadar bilmiyorum donduracak embriyo kalmadı benim. Ben opu olunca verdim o ay taze transfer olacaktı ertelendi dondurdular sonraki ay da olmadı sorun cıktı işte temmuzda transfer oldu.transfer olduğum gün ücret ödedim eğer dondurma olsaydı onun için verecektikPeki o ücret embriyo adetine göre mi belirleniyor ? Sanırım sende bahçeci şeydin duymuşdundur diye soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?