- 9 Nisan 2016
- 589
- 390
- 103
- 37
Amin sağol canım sağolRabbi
Rabbim tez zamanda anne olmana izin versin inşallah canım üzüldüm inan
Canimmm tüm olumsuzluklara rağmen hayat hızla devam ediyor ve seni beklemiyor kendi duzeninde akip gidiyor. Insallah yasadigin tüm sıkıntılara değer bir sonuc alıp sana yaşadıklarını unutturur mucizen . Allah emek bedenlerin emeklerini boşa çıkarmasınA Ay-19aysegul Bu sefer yazmayacaktım ama yazdıklarını görünce dayanamadımgeçen tedavimde ben de aynı şeyleri yaşadım onları hatırlattın bana. 68-88-91 test sonuçlarım dış gebelik dedi dr. ve ilaçları bırakınca bebeğim bırakıp gitti annesini 15 Temmuzda ikinci kez denedik. Şimdi test günümü bekliyorum. Ama bu sefer de öyle tersliklerle başladı ki her şey. Transferden bir gün önce eşimin 3 yaşındaki yeğeninin lösemi olduğunu öğrendik. O moralle girdim transfere. Dün de çok şiddetli kusma ve ishale yakalandım. Artık elimde ayağımda derman kalmadı. Acilde serum takıldı biraz daha iyiceyim bugün. Bu olumsuzluklara rağmen ümidimi kesmiyorum. Hala benimleymis gibi konuşuyorum onunla elim karnımda. Allah'ım büyüktür. Umarım tez zamanda sen de toparlanırsın
Canım benden de 3 tane topladılar önemli olan sayı değil önemli olan kalitesi inşallah ikiside çok kaliteli olur sana tutunur güzel düşünkizlar bende bugun opu oldum 2 yumurta toplandi sadece insaallah dollenirler ya
insaallah cnm senin ne zamndi opuCanım benden de 3 tane topladılar önemli olan sayı değil önemli olan kalitesi inşallah ikiside çok kaliteli olur sana tutunur güzel düşün
Ağlayarak kabak çekirdeğine saran bir delide benimCanım güzel dileklerin için çok çok teşekkürler...Beni biliyosun dün kötüydü benim için...ama test günümdede sıfır çıkarsa ne gelir elden...2.denememde olumsuz demekten başka...üstelik dün babamın ölümünün 5.yılıydı...çok ağladım metanetli olmaya çalışırken...ama elden bişi geliyor mu,hayır...Rabbim güzel rahmetinden vericek ,ben çok çok inanıyorum...üzülme demek ne mümkün...ağlaya ağlaya kabak çekirdeği çitliyorum hala...
Menopur canım 225 hemşire sabah saatlerinde yapılsa daha iyi olur dedi 10-12 arası yapıyoruzHangi igne canım niye sabah mi yapiyosun sen bana 5ten sonra yap dedi ben 6da yapiyrm
Kalkacagin zaman Yan tarafa dön öyle kalk daha Az kasilir. .Ya kızlar bşy sorcam.bu sabah transfer oldum .yatıyorum evde şimdi ama yani yataktan kalkmak için doğrulurken bile karın kasları çok kasılıyor . Bu duruma nasıl çare buldunuz
Ağlayarak kabak çekirdeğine saran bir delide benim
İnşallah kuzum, hepimiz hayırlısıyla kavuşalım meleğimize. Bu arada ben havuç suyu içmeyede dikkat ediyorum faydalı diye okudum. Bu hafta raporluydum haftaya 2 gün yıllık izin aldım. Sonucu görmeden gitmek istemiyorumSenin değerin yükselicek test günün,ben öle hissediyorum
Canım transferden sonra beta hcg mizi yazalım diye bi topik var buraya linki bi türlü kopyalayamadım orda bi sürü örnek var bizim gibi,umudum çiçeklendi şu anİnşallah kuzum, hepimiz hayırlısıyla kavuşalım meleğimize. Bu arada ben havuç suyu içmeyede dikkat ediyorum faydalı diye okudum. Bu hafta raporluydum haftaya 2 gün yıllık izin aldım. Sonucu görmeden gitmek istemiyorum
Evet öle canım ben coraspirini pıhtılaşma taşıyıcısı çıktığımdan beri kullanıyorum.doktorumda transferden 3 gün önce başla dedi.Ama taşıyıcılık için doktor görüşleri farklı bu genin düşüğe neden olmayacağını savunanda var alakası olduğunu savınanda...benim doktorum çok önemli bir taşıyıcılık değil dedi..100 kişiye test yapılasa 75 inde çıkarmış.Homozigotda hamile olduğunu öğrendiğinde kan sulandırıcı başlıyolar mutlaka ama...inşallah canım çok zor bir süreç şu anda gerçekten...*bahar* seninde kan pıhtılaşması varmış, benim mtfra1298c homozigot şu aşamada coraspin yada kan sulandırıcı iğneye gerek yok denildi. Pozitif olunca konuşacakmışız. Senin doktorun birşey söyledimi bu konuda. Benim ilk bebeğim normal yoldan olmuştu. 8+4 te kalbi durduğu için 31 martta kaybettim. Turner sendromu olduğu anlaşılınca araştırdık. Sperm morfolojisi %1 çıkınca tüpe yöneldik. Hikayelerimizde ortak nokta çok, inşallah sonu güzel olur
Ben ilk tup bebekte aksam 7 de yapmıştım simdi de aksam 6da yapiyrm..hemşire 5ten once tavsiye etmiyoruz dedi bilmiyorm artik hayırlısı..evet canım yakiyo ya yarim saat sonra fln bile ara ara yaniyoMenopur canım 225 hemşire sabah saatlerinde yapılsa daha iyi olur dedi 10-12 arası yapıyoruz
Acıyor ama
“... Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz.” (Bakara Suresi, 216)Bugün testi tekrarladım düşmüş 3 olmuş. Olmadı tutunamadı bebeklerim.elimden gelen herşeyi yaptım cok yıprandım çok bekledim sabrettim dua ettim hep hayırlısı ile dedim elbette bir hayır vardır bunda Allahım en doğrusunu bilir. Ama elimde değil çok üzgünüm canım acıyor 2 gün bile olsa anne gini hissettim kendimi ama olmadı kayıp gittiler kuzularım. Kendimi cok yorgun hissediyorum. Bu ilk tedavimizdi belki ama bizim için çok zorlu ve stresliydi hayatımızda zor şeyler yaşarken bebek sahibi olmak için çabaladık ve bu umuda tutunduk hep . Bugün olmadı ama hic olmayacağı anlamina gelmiyor inançlı biriyim hep Rabbime sigindim muhakkak benim ve eşim için hayırlı bir sonuç olacaktır.
Evet arkadaşlar şuan test günü için gün sayan, Tedaviye yeni başlayan herkese mutlu ve hayırlı haberler diliyorum. Sadece bir tavsiye lütfen belirti aramayın onca hormon ilacı kullanırken belirti olmasi zor zaten hemen hamilelik belirtisi olmaz herkes 2.aya doğru olur belirti derdi de yinede buna rağmen belirti arayıp kaptirdim kendimi .. herkesin yolu açık olsun
Canım benim mayısta oldu bugün de negatifi aldiminsaallah cnm senin ne zamndi opu
Sağol canım hayırlısı ile dedim başladım hayırlı değilmiş demekki“... Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz.” (Bakara Suresi, 216)
O yuzden canim kendini çok yipratmamaya çaliş lutfen herseyin bir vakti saati var. Her seyin hayirlisini diliyoruz sonuçta dedigin gibi vardir bundada bir hayir. Once dinlen biraz sonra inancini yitirme mücadeleye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?