TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Canimmm tüm olumsuzluklara rağmen hayat hızla devam ediyor ve seni beklemiyor kendi duzeninde akip gidiyor. Insallah yasadigin tüm sıkıntılara değer bir sonuc alıp sana yaşadıklarını unutturur mucizen . Allah emek bedenlerin emeklerini boşa çıkarmasın

Ağlayarak kabak çekirdeğine saran bir delide benim

Ya kızlar bşy sorcam.bu sabah transfer oldum .yatıyorum evde şimdi ama yani yataktan kalkmak için doğrulurken bile karın kasları çok kasılıyor . Bu duruma nasıl çare buldunuz

benim opu günüm belli oldu sonunda. Pazar günü olacağım. Doktor herşey iyi dedi. Çok heyecanlıyım ve mutluyum. Bana göre opu tedavinin yarısı demek. Yani benim için işin yarısı bitti demek

Canım transferden sonra beta hcg mizi yazalım diye bi topik var buraya linki bi türlü kopyalayamadım orda bi sürü örnek var bizim gibi,umudum çiçeklendi şu an tamam canım bende deniyim havuç suyunu ,pazartesiye kadar umut,sonra birlikte seviniriz inşallah nolur benide etiketle...

*bahar* seninde kan pıhtılaşması varmış, benim mtfra1298c homozigot şu aşamada coraspin yada kan sulandırıcı iğneye gerek yok denildi. Pozitif olunca konuşacakmışız. Senin doktorun birşey söyledimi bu konuda. Benim ilk bebeğim normal yoldan olmuştu. 8+4 te kalbi durduğu için 31 martta kaybettim. Turner sendromu olduğu anlaşılınca araştırdık. Sperm morfolojisi %1 çıkınca tüpe yöneldik. Hikayelerimizde ortak nokta çok, inşallah sonu güzel olur

Evet öle canım ben coraspirini pıhtılaşma taşıyıcısı çıktığımdan beri kullanıyorum.doktorumda transferden 3 gün önce başla dedi.Ama taşıyıcılık için doktor görüşleri farklı bu genin düşüğe neden olmayacağını savunanda var alakası olduğunu savınanda...benim doktorum çok önemli bir taşıyıcılık değil dedi..100 kişiye test yapılasa 75 inde çıkarmış.Homozigotda hamile olduğunu öğrendiğinde kan sulandırıcı başlıyolar mutlaka ama...inşallah canım çok zor bir süreç şu anda gerçekten...

Menopur canım 225 hemşire sabah saatlerinde yapılsa daha iyi olur dedi 10-12 arası yapıyoruz
Acıyor ama
Ben ilk tup bebekte aksam 7 de yapmıştım simdi de aksam 6da yapiyrm..hemşire 5ten once tavsiye etmiyoruz dedi bilmiyorm artik hayırlısı..evet canım yakiyo ya yarim saat sonra fln bile ara ara yaniyo

“... Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz.” (Bakara Suresi, 216)
O yuzden canim kendini çok yipratmamaya çaliş lutfen herseyin bir vakti saati var. Her seyin hayirlisini diliyoruz sonuçta dedigin gibi vardir bundada bir hayir. Once dinlen biraz sonra inancini yitirme mücadeleye devam

Sağol canım hayırlısı ile dedim başladım hayırlı değilmiş demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…