Arkadaslar ben bgn 9.gunumde tahlıl yaptrdım 93 cıktı sizce nasıl 9. Gun için inşallah artar 12.gune kadar dua edın
Gayet iyi inşallah artarArkadaslar ben bgn 9.gunumde tahlıl yaptrdım 93 cıktı sizce nasıl 9. Gun için inşallah artar 12.gune kadar dua edın
Rabbim yar ve yardımcın olsun inş pozitif görürsün canımSlm kızlar yarın transferim var benim de,dualarda unutmayın..
Kacinci gun embriyosu transfer edilmistiArkadaslar ben bgn 9.gunumde tahlıl yaptrdım 93 cıktı sizce nasıl 9. Gun için inşallah artar 12.gune kadar dua edın
5.gün embriyosu ama asıl pazartesi günü test günüm doktorum 12.gun istedi ben dayanamadım inşallah artarKacinci gun embriyosu transfer edilmisti
Gozunuz aydin. Insallah saglikla.gelir devamida. Artar mutlaka si kritik olan sureci atlatmissiniz. Darisi bize insallah5.gün embriyosu ama asıl pazartesi günü test günüm doktorum 12.gun istedi ben dayanamadım inşallah artar
Hayırlısı olsun harika haber ! Devamı da güzel olsun canım. İnşallah bizler de güzel haberler veririzArkadaslar ben bgn 9.gunumde tahlıl yaptrdım 93 cıktı sizce nasıl 9. Gun için inşallah artar 12.gune kadar dua edın
Canım benim mayısta oldu bugün de negatifi aldim
İnşallah isteyen herkes canım, bişey sorucam transfere girmeden kan filan alıyorlar mı veya muayene filan..Rabbim yar ve yardımcın olsun inş pozitif görürsün canım
Dilara canım hastane odasında mısın sen de benim gibi
Canim gözün aydin tebrikler ins. Katlanarak dvm eder. sonucun çok iyi , bnm 10.gunde 89.2 cikti ve dr um 10.gun icin gayet iyi bir sonuc demisti. Bugun 12.gunu bakalim yine yaptircam testArkadaslar ben bgn 9.gunumde tahlıl yaptrdım 93 cıktı sizce nasıl 9. Gun için inşallah artar 12.gune kadar dua edın
Evet canım. Bende yarın ve 12.gun pazartesi bir daha yapıcam Rabbim herkese yasatsın bu mutlulugu. Dun arabada ogrendım hıckıra hıckıra agladım gercekten cok fazla istemişim ben bunu anladımCanim gözün aydin tebrikler ins. Katlanarak dvm eder. sonucun çok iyi , bnm 10.gunde 89.2 cikti ve dr um 10.gun icin gayet iyi bir sonuc demisti. Bugun 12.gunu bakalim yine yaptircam test
Canım sonucunu kesın yaz merak ediyorum inşallah artmıstırCanim gözün aydin tebrikler ins. Katlanarak dvm eder. sonucun çok iyi , bnm 10.gunde 89.2 cikti ve dr um 10.gun icin gayet iyi bir sonuc demisti. Bugun 12.gunu bakalim yine yaptircam test
Benimde test günüm bugun :)Canim gözün aydin tebrikler ins. Katlanarak dvm eder. sonucun çok iyi , bnm 10.gunde 89.2 cikti ve dr um 10.gun icin gayet iyi bir sonuc demisti. Bugun 12.gunu bakalim yine yaptircam test
Çıktım canım eve getirdiler . Çok gergin girdim ameliyathanede en son başım dönüyo demişim sonra gözünü açtım odadayım bi saat dinlendirdiler eve geldim kahvaltı yapıcam fakat mide bulantım var başımı eğincede başım dönüyor .Dilara canım hastane odasında mısın sen de benim gibi
Ben biraz gerildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?