TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Kızlar benim hiç heyacanım yok hatta çok buruk içim kendiliğinden gözüm doluyor içim inanılmaz bir şekilde negatifi hissesitor. Kendimi zabdedemiyorum

anladim cnm hayirlisi olsun vakri saati degilmis demekki rabbimin ol demesinden ote baska hicbirsey yok

Arkadaslar ben bgn 9.gunumde tahlıl yaptrdım 93 cıktı sizce nasıl 9. Gun için inşallah artar 12.gune kadar dua edın
Canim gözün aydin tebrikler ins. Katlanarak dvm eder. sonucun çok iyi , bnm 10.gunde 89.2 cikti ve dr um 10.gun icin gayet iyi bir sonuc demisti. Bugun 12.gunu bakalim yine yaptircam test

Canim gözün aydin tebrikler ins. Katlanarak dvm eder. sonucun çok iyi , bnm 10.gunde 89.2 cikti ve dr um 10.gun icin gayet iyi bir sonuc demisti. Bugun 12.gunu bakalim yine yaptircam test
Evet canım. Bende yarın ve 12.gun pazartesi bir daha yapıcam Rabbim herkese yasatsın bu mutlulugu. Dun arabada ogrendım hıckıra hıckıra agladım gercekten cok fazla istemişim ben bunu anladım

Canım sonucunu kesın yaz merak ediyorum inşallah artmıstır

Dilara canım hastane odasında mısın sen de benim gibi
Ben biraz gerildim
Çıktım canım eve getirdiler . Çok gergin girdim ameliyathanede en son başım dönüyo demişim sonra gözünü açtım odadayım bi saat dinlendirdiler eve geldim kahvaltı yapıcam fakat mide bulantım var başımı eğincede başım dönüyor . Sen nasıl oldun ? 10 yumurta alabildik dediler bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…