Geçmiş olsun arkadaşım. Yumurta sayın da çok güzel hayırlısıyla inşallah transferin de olsun. Anestezi den bulantı ve baş dönmesi oluyor dinlen kendine zaman tanı bugün tekrar geçmiş olsunÇıktım canım eve getirdiler . Çok gergin girdim ameliyathanede en son başım dönüyo demişim sonra gözünü açtım odadayım bi saat dinlendirdiler eve geldim kahvaltı yapıcam fakat mide bulantım var başımı eğincede başım dönüyor .Sen nasıl oldun ? 10 yumurta alabildik dediler bana
Ah be canım bugün 5. Günün daha senin neden kendine yapıyorsun bunu embriyolarımız da blast değil çok erken henüz çarşambadan önce belli olmaz hiçbir şey. Bak göreceksinKızlar ben kan tahlili yaptırdım 0.1 yine olmadı
Çok teşekkür ederim canım inşallah güzel olur. Ya ben doktoruma sormayı unuttum o sersemlikle bu işlemden sonra duş ve ilişki ne kadar süre ile yasak ? Bilen var mıGeçmiş olsun arkadaşım. Yumurta sayın da çok güzel hayırlısıyla inşallah transferin de olsun. Anestezi den bulantı ve baş dönmesi oluyor dinlen kendine zaman tanı bugün tekrar geçmiş olsun
Ama en azından 10 çıkması lazımdı 0.1 nedir yaAh be canım bugün 5. Günün daha senin neden kendine yapıyorsun bunu embriyolarımız da blast değil çok erken henüz çarşambadan önce belli olmaz hiçbir şey. Bak göreceksin
Erken değil mi ama şimdi neden moralini bozuyorsun canım ?Kızlar ben kan tahlili yaptırdım 0.1 yine olmadı
Bizim hesabımız gibi olmuyor işte kana karışma süreci var beta hormonunun ve 5. Gün olmayan embriyolarda bu süre 7-12 gün arası yorup üzme kendini daha zaman var evet beklemek çok zor biliyorum (çünkü aynı durumdayım) ama böyle de yapınca kendi keyfini kaçırıyorsunAma en azından 10 çıkması lazımdı 0.1 nedir ya
Ben kendi hatırladığım kadarıyla ( tabi kesinlikle doktoruna sormanı öneririm) ertesi gün duşumu almıştım ilişki ise transfer ve sonrası süreçte olmadı. Ilık duş öneriyorlar diye biliyorum hem hijyen hem de kendini iyi hissetme açısından. Embriyo bilgisini yarın mı verecekler canım?Çok teşekkür ederim canım inşallah güzel olur. Ya ben doktoruma sormayı unuttum o sersemlikle bu işlemden sonra duş ve ilişki ne kadar süre ile yasak ? Bilen var mı
Doktorun dediğine göre 6. Gün bugün embriyoda 4 günlük iki taneydi belli olması gerekiyoErken değil mi ama şimdi neden moralini bozuyorsun canım ?
Haklısın ama insan birazda hissedio değil mi çok haklısın moralim çok bozulduBizim hesabımız gibi olmuyor işte kana karışma süreci var beta hormonunun ve 5. Gün olmayan embriyolarda bu süre 7-12 gün arası yorup üzme kendini daha zaman var evet beklemek çok zor biliyorum (çünkü aynı durumdayım) ama böyle de yapınca kendi keyfini kaçırıyorsun
7. Günden once cıkmaz bosuna moralını bozma dün bi arkadasımın 6. Günü 0.300 dü ertesi gün 21 olmus bosa kendini üzdüAma en azından 10 çıkması lazımdı 0.1 nedir ya
Evet yarın arayıp söylicekler canım . Bi de benim dondurulmuş transfer olcakBen kendi hatırladığım kadarıyla ( tabi kesinlikle doktoruna sormanı öneririm) ertesi gün duşumu almıştım ilişki ise transfer ve sonrası süreçte olmadı. Ilık duş öneriyorlar diye biliyorum hem hijyen hem de kendini iyi hissetme açısından. Embriyo bilgisini yarın mı verecekler canım?
Moralini boZma motivasyon çok önemli inşallah olur iyi düşünDoktorun dediğine göre 6. Gün bugün embriyoda 4 günlük iki taneydi belli olması gerekiyo
Benden de 6 yumoş almışlar canım ama ufaklar da var. ben daha şimdi çıkıyorum hastaneden dr geç kaldı operasyona 9:30 da girdim. MaşAllah şimdilik birşey yok bende. Transfer için ne dediler sana?Çıktım canım eve getirdiler . Çok gergin girdim ameliyathanede en son başım dönüyo demişim sonra gözünü açtım odadayım bi saat dinlendirdiler eve geldim kahvaltı yapıcam fakat mide bulantım var başımı eğincede başım dönüyor .Sen nasıl oldun ? 10 yumurta alabildik dediler bana
Pzt olmadı mı transferin? Transfer gününü saymıyorlar seninle aynı olduğundan kendiminki aklımda kalıyorDoktorun dediğine göre 6. Gün bugün embriyoda 4 günlük iki taneydi belli olması gerekiyo
Pzt olmadı mı transferin? Transfer gününü saymıyorlar seninle aynı olduğundan kendiminki aklımda kalıyorDoktorun dediğine göre 6. Gün bugün embriyoda 4 günlük iki taneydi belli olması gerekiyo
moralin bozulmasın diye önce yapmayın diyorlar zaten. Şuan en yüksek moralle inançla olman gereken zaman hadi üzme kendini daha zamanımız var testeHaklısın ama insan birazda hissedio değil mi çok haklısın moralim çok bozuldu
2 gün duş yasak, sonrasında ılık. İlişki ayrıca bilgi verilene kadar yasakÇok teşekkür ederim canım inşallah güzel olur. Ya ben doktoruma sormayı unuttum o sersemlikle bu işlemden sonra duş ve ilişki ne kadar süre ile yasak ? Bilen var mı
Canım ben de bugün opu oldum benim doktorum yarın ılık duş ayakta al dedi ilişki yasak dedi canımÇok teşekkür ederim canım inşallah güzel olur. Ya ben doktoruma sormayı unuttum o sersemlikle bu işlemden sonra duş ve ilişki ne kadar süre ile yasak ? Bilen var mı
Eşimle tartıştım. Elime ne geçtiyse fırlattım ani hareket yapma demişlerdi. Ben çıldırdım. Olacağı varsa da olmaz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?