İnşallah dediğin gibi olur inşallah çok saol cnm7. Günden once cıkmaz bosuna moralını bozma dün bi arkadasımın 6. Günü 0.300 dü ertesi gün 21 olmus bosa kendini üzdü
İnşallahMoralini boZma motivasyon çok önemli inşallah olur iyi düşün
Kimi sayıyo diyo kimi saymıo dio ortada kaldım bende lüzum.Pzt olmadı mı transferin? Transfer gününü saymıyorlar seninle aynı olduğundan kendiminki aklımda kalıyor
İnşallah ayın 28 test günü pozitif çıkar inşallah canımPzt olmadı mı transferin? Transfer gününü saymıyorlar seninle aynı olduğundan kendiminki aklımda kalıyor
moralin bozulmasın diye önce yapmayın diyorlar zaten. Şuan en yüksek moralle inançla olman gereken zaman hadi üzme kendini daha zamanımız var teste
Ya hiç olur mu öyle şey. Verecek olan Allah O ol derse olur hoplasan da zıplasan da olur.Eşimle tartıştım. Elime ne geçtiyse fırlattım ani hareket yapma demişlerdi. Ben çıldırdım. Olacağı varsa da olmaz artık
Dualarım seninle canım hayırlı haberlerle gel insallahSlm kızlar yarın transferim var benim de,dualarda unutmayın..
Hadi yaaa emin ol senin kadar üzüldümKızlar ben kan tahlili yaptırdım 0.1 yine olmadı
Canım ya okudukça gördüm ben de test günün sandımAma en azından 10 çıkması lazımdı 0.1 nedir ya
Amin canım çıktı geçmiş olsun sana da . Benimde ağrım sızım Yok sadece sersemdim uyudum biraz iyi geldi. Transferim önümüzdeki ay olacak ilaç verildi hem antibiyotik hemde önünüzdeki mens döneminde başlayıp kullanmam için estrofem verdi adetin 13. Günü kontrolüm olucak dendi .Benden de 6 yumoş almışlar canım ama ufaklar da var. ben daha şimdi çıkıyorum hastaneden dr geç kaldı operasyona 9:30 da girdim. MaşAllah şimdilik birşey yok bende. Transfer için ne dediler sana?
Allah gönlümüze göre versin canım
Canım hadi hakkında hayırlısıÇıktım canım eve getirdiler . Çok gergin girdim ameliyathanede en son başım dönüyo demişim sonra gözünü açtım odadayım bi saat dinlendirdiler eve geldim kahvaltı yapıcam fakat mide bulantım var başımı eğincede başım dönüyor .Sen nasıl oldun ? 10 yumurta alabildik dediler bana
Kacinci günündü canımKızlar ben kan tahlili yaptırdım 0.1 yine olmadı
Saol canım bilgi verdiğin için. Sen neden sinirlisin böyle sakin ol tartışmış olabilirsin bak hormonlarımız da normal değil ama sakin ol huzurlu ol iyi değil böyle şeyler bi çay iç kahve iç kendine gel üzüldüm sıkma canını2 gün duş yasak, sonrasında ılık. İlişki ayrıca bilgi verilene kadar yasak
Teşekkür ederim canım hayırlısı artıkCanım hadi hakkında hayırlısı
Canım duş hemen alma yarın al ılık dua al sıcak su kullanma. Dinlen bol su iç ilişki yapmayın rahim işlem görmüş sonuçta zaten bir dahaki ay transfer olacak dinlendir rahminiÇok teşekkür ederim canım inşallah güzel olur. Ya ben doktoruma sormayı unuttum o sersemlikle bu işlemden sonra duş ve ilişki ne kadar süre ile yasak ? Bilen var mı
Geçmiş olsun sanada canım . İlişki bana demediler dondurulmuş transfer benim önümüzdeki ay olacak. Kanaman oldu mu canım bugün ?Canım ben de bugün opu oldum benim doktorum yarın ılık duş ayakta al dedi ilişki yasak dedi canım
Tamam canım benim dikkat ederim . Çok sağolCanım duş hemen alma yarın al ılık dua al sıcak su kullanma. Dinlen bol su iç ilişki yapmayın rahim işlem görmüş sonuçta zaten bir dahaki ay transfer olacak dinlendir rahmini
Canım benim inşllah yumurtaların olgun çıkar ve döllenir ve sonuç musmutlu olurBenden de 6 yumoş almışlar canım ama ufaklar da var. ben daha şimdi çıkıyorum hastaneden dr geç kaldı operasyona 9:30 da girdim. MaşAllah şimdilik birşey yok bende. Transfer için ne dediler sana?
Allah gönlümüze göre versin canım
Benim opu günü lekelenme oldu o ay taze transfer olacaktı ama kanamam oldu transferi iptal etti zeki hocaGeçmiş olsun sanada canım . İlişki bana demediler dondurulmuş transfer benim önümüzdeki ay olacak. Kanaman oldu mu canım bugün ?
Yani ertesi gün kanamam oldu 2 gün sürdü bitti ama doktor riske atmayalım dedi iptal etti senin zaten dondurulmus transfer olacak .kanama olması normal ama yoğun olmaması gerek. Sen hemen duş alma yorma kendini de yat dinlen bol bolBenim opu günü lekelenme oldu o ay taze transfer olacaktı ama kanamam oldu transferi iptal etti zeki hoca
Bana da bir sürü ilaç verdiler estrofem, antibiyotik, jel bi de progestan iğne verdiler. Benim önümüzdeki hafta olucak transfer nasipse. Bazı ilaçlar hamilelik oluşursa 13. Haftaya kadar kullanılacak diyorAmin canım çıktı geçmiş olsun sana da . Benimde ağrım sızım Yok sadece sersemdim uyudum biraz iyi geldi. Transferim önümüzdeki ay olacak ilaç verildi hem antibiyotik hemde önünüzdeki mens döneminde başlayıp kullanmam için estrofem verdi adetin 13. Günü kontrolüm olucak dendi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?