Ah gülüm amin inşAllah sağol Allah razı olsun elimde bir değnek olsa her birimize bir bebiş versemCanım benim inşllah yumurtaların olgun çıkar ve döllenir ve sonuç musmutlu olur
Anladım canım inşallah seninde kolaylıkla okur beraber hamile kalırızYani ertesi gün kanamam oldu 2 gün sürdü bitti ama doktor riske atmayalım dedi iptal etti senin zaten dondurulmus transfer olacak .kanama olması normal ama yoğun olmaması gerek. Sen hemen duş alma yorma kendini de yat dinlen bol bol
Burdaki kimse birbirini tanımıyor ama ben eminim ki belki ailemizden arkadaşlarımız dan bile daha iyi anlıyoruz birbirimizi hepimiz emek veriyoruz ben inanıyorum güzel şeyler olacakAh gülüm amin inşAllah sağol Allah razı olsun elimde bir değnek olsa her birimize bir bebiş versem
Benzetmede hata olmaz
Rabb im verecek olan
İnşAllah hepimiz tez vakitte mutluluk gözyaşları dökeriz be canım
Buradaki herkes aynı duyguları paylaşıyor eminim
Canım hayırlı olsun,bol bol bölünsün çok çok hücreli olsun yumoşlarınAh gülüm amin inşAllah sağol Allah razı olsun elimde bir değnek olsa her birimize bir bebiş versem
Benzetmede hata olmaz
Rabb im verecek olan
İnşAllah hepimiz tez vakitte mutluluk gözyaşları dökeriz be canım
Buradaki herkes aynı duyguları paylaşıyor eminim
Canım geçmiş olsun çok çok bölünsün hücrelere inşallah,sağlıklı embriyoların olsun ...Anladım canım inşallah seninde kolaylıkla okur beraber hamile kalırız
Ay inşallahAnladım canım inşallah seninde kolaylıkla okur beraber hamile kalırız
Teşekkür ederim baharcım inşallah öyle olur sağolCanım geçmiş olsun çok çok bölünsün hücrelere inşallah,sağlıklı embriyoların olsun ...
Bende buradan çok güzel dostluklar kurdum zamanıyla yine kuracağımıza inanıyorum . Allah hepimizin gönlüne göre versinAy inşallah
Kesinlikle öyle canımBurdaki kimse birbirini tanımıyor ama ben eminim ki belki ailemizden arkadaşlarımız dan bile daha iyi anlıyoruz birbirimizi hepimiz emek veriyoruz ben inanıyorum güzel şeyler olacak
Amin canım benim cümlemizin inşAllahCanım hayırlı olsun,bol bol bölünsün çok çok hücreli olsun yumoşların
bende estrofem yoktu elevit vardıBana da bir sürü ilaç verdiler estrofem, antibiyotik, jel bi de progestan iğne verdiler. Benim önümüzdeki hafta olucak transfer nasipse. Bazı ilaçlar hamilelik oluşursa 13. Haftaya kadar kullanılacak diyor
Kevgir olduk
Hayırlısıyla Olsun da ben razıyım gerçi
Bi de benim biraz kan geldi opuden sonra normal sanırım verdikleri kağıtta öyle yazıyor.
Eşimin işe yaramazlığı beni çileden çıkarıyor.Saol canım bilgi verdiğin için. Sen neden sinirlisin böyle sakin ol tartışmış olabilirsin bak hormonlarımız da normal değil ama sakin ol huzurlu ol iyi değil böyle şeyler bi çay iç kahve iç kendine gel üzüldüm sıkma canını
Elevit de verdi bana ama kanamam oldu sende olmuş muydu canım? Bi de geç kalınması kafama takıldıbende estrofem yoktu elevit vardı
benimde donduruldum canim kahberengi akinti geliyor dun icin iliski yasakti ama bugunu blmyrm zaten birnkac gun yapilmamali bence sonucta rahimde islem yaptilar kendine gelsin biraz zaten 2 3 gu. icine adet olursun dedi hemsire banaGeçmiş olsun sanada canım . İlişki bana demediler dondurulmuş transfer benim önümüzdeki ay olacak. Kanaman oldu mu canım bugün ?
Yok canım Yok takma hiçbirşeyi yüksek moralli olEşimin işe yaramazlığı beni çileden çıkarıyor.
Benim adete daha var aslında normalde 10 ağustos gibi olmalıyım acaba erken mi olurum bu durumdabenimde donduruldum canim kahberengi akinti geliyor dun icin iliski yasakti ama bugunu blmyrm zaten birnkac gun yapilmamali bence sonucta rahimde islem yaptilar kendine gelsin biraz zaten 2 3 gu. icine adet olursun dedi hemsire bana
Bana sadece estrofem verdi doktorum yassimin sence tuhaf değil miElevit de verdi bana ama kanamam oldu sende olmuş muydu canım? Bi de geç kalınması kafama takıldı
Ay Bizimkiler zaten yetenekten ölcekEşimin işe yaramazlığı beni çileden çıkarıyor.
senin bu ay değil ya transfer canım herhalde ondanBana sadece estrofem verdi doktorum yassimin sence tuhaf değil mi
benim transferin 9.günü bugün antibiyotik vermişti bitti. jel iğne ve vitamin varsenin bu ay değil ya transfer canım herhalde ondan
Antibiyotik vermedi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?