- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
a-4 kağıtta yazıyodu ilaç kullanımı estrofem niye yok acaba, kanamam ilk gün olmuştu opuda transferden sonra hiç olmadıElevit de verdi bana ama kanamam oldu sende olmuş muydu canım? Bi de geç kalınması kafama takıldı
Geçmiş olsun sanada canım . İlişki bana demediler dondurulmuş transfer benim önümüzdeki ay olacak. Kanaman oldu mu canım bugün ?
Çok az oldu canım doktorum kanama olabilir korkma dediGeçmiş olsun sanada canım . İlişki bana demediler dondurulmuş transfer benim önümüzdeki ay olacak. Kanaman oldu mu canım bugün ?
320 canım :)D Demircilknr durumlar nasıl???
Ay hadi hayırlısı canım darısı başımızaKızlar cok mutluyum sonucum cıktı :)
7. Gün 35
10. Gün 141
12. Gün 320 :)
Tebbrik ederim hayırlısıyla katlar inşallah daha güzel haberler verirsin arkadaşım. Darısı başımıza kaçıncı gün yaptırdın testini?Kızlar bugün kan testimi yaptırdım. Sonuç 84,4. Hastaneyi aradım hayırlı olsun dediler. Çoook şükür. İnşallah katlanarak devam eder. Herkes de bu mutluluğu yaşar
Antibiyotik verdi canımsenin bu ay değil ya transfer canım herhalde ondan
Antibiyotik vermedi mi?
12. Gün canım ama 2. Gün embriyosuyduTebbrik ederim hayırlısıyla katlar inşallah daha güzel haberler verirsin arkadaşım. Darısı başımıza kaçıncı gün yaptırdın testini?
Saol cnm teşekkür ederim allah sizlere nasip etsinHadi yaaa emin ol senin kadar üzüldüm
Ne diyeyim bilemiyorum şuan
Ümidini kaybetme daha zamanı varmış cnmSaol cnm teşekkür ederim allah sizlere nasip etsin
Benim adete daha var aslında normalde 10 ağustos gibi olmalıyım acaba erken mi olurum bu durumda
Öyle mi bak hiç demediler bana bakalım neler olcak bende beni arayıp embriyo bilgisi verdiklerinde sorarım . Senindd güzel haberlerin olur inşallahcnm benimde adetime daha var. 6 agustos gibi tarihim ama hemsire 2 3 gune kanama baslar dedi bekleyip gorucez artik
ne zaman opu oldun cnm bugunmuÖyle mi bak hiç demediler bana bakalım neler olcak bende beni arayıp embriyo bilgisi verdiklerinde sorarım . Senindd güzel haberlerin olur inşallah
Evet bugün oldum senin ne zamandı ?ne zaman opu oldun cnm bugunmu
Hadi pozitif gör inşAllah hamişsindir canımBu gün bebeğimin orda olma ihtimali ile geçirexeğim son gecem bu tedavide belkide...belkide artık orda diye başka tedirginlikler,başka korkuların başlangıcı...yarın öğrenicem hepsini...yarın test günüm ...pazara denk geldiği için 10.günüm pazartesi istemişti hastane,ama ben yarın yaptırıcam olumsuz olursa büyük unutlarla gittiğim yeri bi süre görmek istemiyoeum çünkü...lütfen iyi dilekleriniZi ve dualarınızı esirgemeyin,teşekkürederim...
Yok dondurulmustu olmadı canımAy hadi hayırlısı canım darısı başımıza
Sen taze transfer miydin canım belki yine sormuşumdur?
Bi de opu sonrası kanaman oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?