İnşallah güzel haberler alırsın canım inşallahBu gün bebeğimin orda olma ihtimali ile geçirexeğim son gecem bu tedavide belkide...belkide artık orda diye başka tedirginlikler,başka korkuların başlangıcı...yarın öğrenicem hepsini...yarın test günüm ...pazara denk geldiği için 10.günüm pazartesi istemişti hastane,ama ben yarın yaptırıcam olumsuz olursa büyük unutlarla gittiğim yeri bi süre görmek istemiyoeum çünkü...lütfen iyi dilekleriniZi ve dualarınızı esirgemeyin,teşekkürederim...
Aynı durum bende de varKizlarrrrrrrrrr acilllll yardimmm bu progesteron jel Crinone maffff etti bni yaktiii kasintiiiii sizlerdede oldumu????
Normalmiymis??? cnm doktoruna sordunmu???Aynı durum bende de var
Cnmm bnce 5.gune kalmasi daha iyi olmus en azindan kalitelerini ayirabilicekler yani en guzel geliseni koyucaklardir...Kızlar bugün 3. Gün transferim yapılacaktı. Ama dr Rahime giremedi. Hem çok dar olduğundan (aşılamada da zorlanmıştı.) hem de rahim ağzında minik kistler varmış. Böyle bir acıyı nadir yaşamışımdırkistleri temizlemiş.
Bu şekilde transfer yapamayız dedi. Pazartesi'ye erteledi. 5. Güne yani. Tabi yumurtalar yaşarsa.
Böyle bir durum yaşayan var mı?
Fobi oluştu resmen bende. Pazartesi nasıl rahat olucam.
Hayırlı olsun canim test günün ne zamanMerhaba arkadaşlar, konuları ve durumları önceden beri takip etsemde aranızda yeniyim. Bu 2. tüpbebek işlemim. Pazartesi günü transferim yapıldı, 2 adet blastotist yerleştirildi. Sizlerle birlikte bu yolculuğu paylaşmak istedim.
İnşallah canım ama değerin yükselme eğiliminde 12.gün bence umut var...akşam eşim işten çıkınca baktırıcam beta hcgye haber veririm mutlaka...Kızlar 9.gün 2.67 çıktı. 5.gün 0,147 7.gün 0,613 tü. Beklediğimi bulamadım. Hiç umudum kalmadı. Aklıma birşey takılıyor homozigot kan pıhtılaşması olduğu halde bu aşamada coraspin bile kullandırılmadı acaba bir faydası olur muydu ?@*bahar* Hayırlı sonuçla gel umudum ol inşallah
Perşembe günü nasipseHayırlı olsun canim test günün ne zaman
dun oldum cnmb n 1 yumurtam dollendi sadeceEvet bugün oldum senin ne zamandı ?
Hayırlı olsun canim test günün ne zamanMerhaba arkadaşlar, konuları ve durumları önceden beri takip etsemde aranızda yeniyim. Bu 2. tüpbebek işlemim. Pazartesi günü transferim yapıldı, 2 adet blastotist yerleştirildi. Sizlerle birlikte bu yolculuğu paylaşmak istedim.
Aldim sonucu cok sukur artmis degerim canim 228,6 olmus. Bu arada bende ilk sonucu aldigimda nasil agladim anlatamam. Ins sagsaglim kucagimiza aliriz.Canım sonucunu kesın yaz merak ediyorum inşallah artmıstır
Aynı zamanda transfer olmuşuz güzel haberlerimizi de aynı gün veririz inşallajPerşembe günü nasipse
İnşallah canım, Rabbim hayırlısıyla cümlemizin kucaklarını doldursunAynı zamanda transfer olmuşuz güzel haberlerimizi de aynı gün veririz inşallajyasminsay :)
Gözünaydin canim degerlerin katlanarak artsin ins. :)Kızlar bugün kan testimi yaptırdım. Sonuç 84,4. Hastaneyi aradım hayırlı olsun dediler. Çoook şükür. İnşallah katlanarak devam eder. Herkes de bu mutluluğu yaşar
Çoook sevindim canimmm gözünaydin :)Kızlar cok mutluyum sonucum cıktı :)
7. Gün 35
10. Gün 141
12. Gün 320 :)
Cok sevındım Rabbim kucagına almayı nasıp etsın inşallah canım. Dua et yarın 11.gunum ben tekrar baktıracagım inşallah artmıstır benımdeAldim sonucu cok sukur artmis degerim canim 228,6 olmus. Bu arada bende ilk sonucu aldigimda nasil agladim anlatamam. Ins sagsaglim kucagimiza aliriz.
Dualarim seninle canim ins artmistir. mutlaka sende hbr et sonucunuCok sevındım Rabbim kucagına almayı nasıp etsın inşallah canım. Dua et yarın 11.gunum ben tekrar baktıracagım inşallah artmıstır benımde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?