TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

İnşallah güzel haberler alırsın canım inşallah

Kızlar bugün 3. Gün transferim yapılacaktı. Ama dr Rahime giremedi. Hem çok dar olduğundan (aşılamada da zorlanmıştı.) hem de rahim ağzında minik kistler varmış. Böyle bir acıyı nadir yaşamışımdır kistleri temizlemiş.
Bu şekilde transfer yapamayız dedi. Pazartesi'ye erteledi. 5. Güne yani. Tabi yumurtalar yaşarsa.
Böyle bir durum yaşayan var mı?
Fobi oluştu resmen bende. Pazartesi nasıl rahat olucam.

Cnmm bnce 5.gune kalmasi daha iyi olmus en azindan kalitelerini ayirabilicekler yani en guzel geliseni koyucaklardir...

Kızlar 9.gün 2.67 çıktı. 5.gün 0,147 7.gün 0,613 tü. Beklediğimi bulamadım. Hiç umudum kalmadı. Aklıma birşey takılıyor homozigot kan pıhtılaşması olduğu halde bu aşamada coraspin bile kullandırılmadı acaba bir faydası olur muydu ?@*bahar* Hayırlı sonuçla gel umudum ol inşallah

Hayırlı olsun canim test günün ne zaman

İnşallah canım ama değerin yükselme eğiliminde 12.gün bence umut var...akşam eşim işten çıkınca baktırıcam beta hcgye haber veririm mutlaka...

Hayırlı olsun canim test günün ne zaman

Aldim sonucu cok sukur artmis degerim canim 228,6 olmus. Bu arada bende ilk sonucu aldigimda nasil agladim anlatamam. Ins sagsaglim kucagimiza aliriz.
Cok sevındım Rabbim kucagına almayı nasıp etsın inşallah canım. Dua et yarın 11.gunum ben tekrar baktıracagım inşallah artmıstır benımde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…