TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Normalmiymis??? cnm doktoruna sordunmu???
Aslında normalmiş. Evlenen kadınların çoğunda olurmuş. Geçirilen enfeksiyonlardan kaynaklı kranikleşirmiş artık. Tam bi tedavisi olan bişey değil. Tekrarlarmış zaten. Sorun benim rahim ağzım dar. Bunu ilk kez kürtaj olduğum dr söylemişti.
Bunca zaman dr dr gezdim biri mi fark etmez ya

Cnmm bnce 5.gune kalmasi daha iyi olmus en azindan kalitelerini ayirabilicekler yani en guzel geliseni koyucaklardir...
İnş öyledir canım. Bir tane yapacaktı. Ama Pazartesi'ye 2 tane iyi embriyo çıkarsa ikisini de transfer edecek.
Ben endişelim sadece çatala bile çıkmak istemiyorum.

[QUOTE="zenderu,

İnş öyledir canım. Bir tane yapacaktı. Ama Pazartesi'ye 2 tane iyi embriyo çıkarsa ikisini de transfer edecek.
Ben endişelim sadece çatala bile çıkmak istemiyorum.[/QUOTE]
Peki anestezi altında transferi düşündünüz mü hiç, çatala çıkma sorunu sebebi ile benimki narkozla yerleştirildi.

[QUOTE="zenderu,

Ben endişelim sadece çatala bile çıkmak istemiyorum.
Peki anestezi altında transferi düşündünüz mü hiç, çatala çıkma sorunu sebebi ile benimki narkozla yerleştirildi.[/QUOTE]
Ben dr umla grüştüm bu konuyu uyanırken kasılacagından embriyoyu dsarı atma ihtimalin var ddi

Kızlar bugün ignenin 4.günü yarin kontrol var ne olur ne der cok merak ediyorum sizce kac gun daha yaparım igne keske bu hafta içi hersey bitmiş olsa)
Öncelikle hayırlı olsun canım, yumurtaların gelişimine göre değişkenlik gösteriyor vurulan dozun sayısı ve zamanı. Ortalama 10 gün sürüyor.

Arkadaşlar tüp bebek öncesindeki ay herhangi bir vitamin ya da gıda takviyesi türü bi ilaç verdi mi doktorunuz

Benim çikolata kistim var demirim düşük bu ay damardan Demir serumu alıyorum bir de e2 tahlilim yüksek çıktığı için Doğum kontrol hapı kullanıyorum bir de miyositol positive 25 kap verdi doktorum gıda takviyesiymiş sanırım

kronik_unutkan
Benim de kan pihtilasmam var. Transfer oncesi coraspin, transfer sonrasi igne baslayacagim. Bence baska doktora da gorun derim cnm
Kendi doktoruma defalarca sordum. Israrla pozitiften sonra dedi. Pazar günü gidebileceğim bir yerde yok. Salıda test günü değer yükselicekmi diye umutla bekliyorum. Idrar testi yaptım çıkmadı yine bir terslik var olmadı bence

Coraspinin bir zarari yok cnm. Hamilelik oncesi 3 ay kullanmayi tavsiye ediyorlar. Bence simdi coraspine basla. Pahalı bir sey degil

Coraspinin bir zarari yok cnm. Hamilelik oncesi 3 ay kullanmayi tavsiye ediyorlar. Bence simdi coraspine basla. Pahalı bir sey degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…