- 24 Aralık 2015
- 217
- 197
- 33
- 32
Aslında normalmiş. Evlenen kadınların çoğunda olurmuş. Geçirilen enfeksiyonlardan kaynaklı kranikleşirmiş artık. Tam bi tedavisi olan bişey değil. Tekrarlarmış zaten. Sorun benim rahim ağzım dar. Bunu ilk kez kürtaj olduğum dr söylemişti.Normalmiymis??? cnm doktoruna sordunmu???
İnş öyledir canım. Bir tane yapacaktı. Ama Pazartesi'ye 2 tane iyi embriyo çıkarsa ikisini de transfer edecek.Cnmm bnce 5.gune kalmasi daha iyi olmus en azindan kalitelerini ayirabilicekler yani en guzel geliseni koyucaklardir...
Peki anestezi altında transferi düşündünüz mü hiç, çatala çıkma sorunu sebebi ile benimki narkozla yerleştirildi.[/QUOTE][QUOTE="zenderu,
İnş öyledir canım. Bir tane yapacaktı. Ama Pazartesi'ye 2 tane iyi embriyo çıkarsa ikisini de transfer edecek.
Ben endişelim sadece çatala bile çıkmak istemiyorum.
Canım sonucumu aldım 9.gün degerim 93 tü. Bugun 11.gün degerim 204.38 sanırım degerim iyi sence nasılAldim sonucu cok sukur artmis degerim canim 228,6 olmus. Bu arada bende ilk sonucu aldigimda nasil agladim anlatamam. Ins sagsaglim kucagimiza aliriz.
Canım 10 yumurtadan kaç tanesi döllendi haber geldi mi?Antibiyotik verdi canım
Canım 8 olgun yumurtam varmış bunlardan 3 tanesi döllenmiş bu 1. Günümdü . Bakalım bekliycez artıkCanım 10 yumurtadan kaç tanesi döllendi haber geldi mi?
Öncelikle hayırlı olsun canım, yumurtaların gelişimine göre değişkenlik gösteriyor vurulan dozun sayısı ve zamanı. Ortalama 10 gün sürüyor.Kızlar bugün ignenin 4.günü yarin kontrol var ne olur ne der cok merak ediyorum sizce kac gun daha yaparım igne keske bu hafta içi hersey bitmiş olsa)
Kendi doktoruma defalarca sordum. Israrla pozitiften sonra dedi. Pazar günü gidebileceğim bir yerde yok. Salıda test günü değer yükselicekmi diye umutla bekliyorum. Idrar testi yaptım çıkmadı yine bir terslik var olmadı bencekronik_unutkan
Benim de kan pihtilasmam var. Transfer oncesi coraspin, transfer sonrasi igne baslayacagim. Bence baska doktora da gorun derim cnm
Omepa Q10 verdi benim doktorum, ben takviye olarak arı sütü ve bal tükettim sabah aç karınaArkadaşlar tüp bebek öncesindeki ay herhangi bir vitamin ya da gıda takviyesi türü bi ilaç verdi mi doktorunuz
Kendi doktoruma defalarca sordum. Israrla pozitiften sonra dedi. Pazar günü gidebileceğim bir yerde yok. Salıda test günü değer yükselicekmi diye umutla bekliyorum. Idrar testi yaptım çıkmadı yine bir terslik var olmadı bence
Kendi doktoruma defalarca sordum. Israrla pozitiften sonra dedi. Pazar günü gidebileceğim bir yerde yok. Salıda test günü değer yükselicekmi diye umutla bekliyorum. Idrar testi yaptım çıkmadı yine bir terslik var olmadı bence
Evde var zaten önlem olarak almıştım. Transferin 10.günü bugün alsammıCoraspinin bir zarari yok cnm. Hamilelik oncesi 3 ay kullanmayi tavsiye ediyorlar. Bence simdi coraspine basla. Pahalı bir sey degil
Benim de 10 toplandı ama 6 tanesi olun muş 6 tanesi de döllenmiş 2 gün sonra haber edecez dediler bakalım ne olacak canım ?Canım 8 olgun yumurtam varmış bunlardan 3 tanesi döllenmiş bu 1. Günümdü . Bakalım bekliycez artık
Cok iyi canım ikiye katlamıs hadi gozun aydın :)Canım sonucumu aldım 9.gün degerim 93 tü. Bugun 11.gün degerim 204.38 sanırım degerim iyi sence nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?