- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.477
- 248
Ay inşallah sağlıklı embriyolarımız olur. Senin transfer bu ay mı olucak ? Benimkiler dondurulacaklarBenim de 10 toplandı ama 6 tanesi olun muş 6 tanesi de döllenmiş 2 gün sonra haber edecez dediler bakalım ne olacak canım ?
Sagol canim inşallah guzel sonuçlar alırız..225doz alıyorum hergun gonalf kullanıyorum..bu hafta sonuna bitmez dimiÖncelikle hayırlı olsun canım, yumurtaların gelişimine göre değişkenlik gösteriyor vurulan dozun sayısı ve zamanı. Ortalama 10 gün sürüyor.
Bende de diğerleri var ama bakıyorum çoğu kişi iğne kullanmamış. Progestan iğne sende de kalça ağrısı yaptı mı ? Benim dün kanamam oldu bir de bugün de jel şırıngasında kahverengi kan pıhtıları vardıbenim transferin 9.günü bugün antibiyotik vermişti bitti. jel iğne ve vitamin var
Ona yumurta takibinle doktorun karar verecek canım.Sagol canim inşallah guzel sonuçlar alırız..225doz alıyorum hergun gonalf kullanıyorum..bu hafta sonuna bitmez dimi
Kalça ağrısımı popomun üstüne oturamıyorum :)) opudan sonra 2 gün oluyo kan pıhtısıBende de diğerleri var ama bakıyorum çoğu kişi iğne kullanmamış. Progestan iğne sende de kalça ağrısı yaptı mı ? Benim dün kanamam oldu bir de bugün de jel şırıngasında kahverengi kan pıhtıları vardı
Sanırım bu ay olcak canım saha tam karar vermesi embiryo durumuna göre karar verecek .Senin neden donduruyorlarAy inşallah sağlıklı embriyolarımız olur. Senin transfer bu ay mı olucak ? Benimkiler dondurulacaklar
Tedirgin ve umutlu, karmakarışık duygular içinde. Sizde durumlar nasıl? :))Test gününü bekleyenler ne durumdasınız? :) nasıl geçiyor günler?
MerhabalarKızlar bugün ignenin 4.günü yarin kontrol var ne olur ne der cok merak ediyorum sizce kac gun daha yaparım igne keske bu hafta içi hersey bitmiş olsa)
Canım benim merkez bu şekilde çalışıyor daha çok başarı yakalıyorlarmışSanırım bu ay olcak canım saha tam karar vermesi embiryo durumuna göre karar verecek .Senin neden donduruyorlar
tedirgin kelimesi herhalde tam olarak hissettiklerimi açıklıyor. Sürekli evde yatarak mı geçiyorsunuz yoksa günlük yaşama dönüldü mü? :) tüp bebeğin en zor kısmında olduğumuzu düşünüyorum o 12 gün bir türlü geçmiyorTedirgin ve umutlu, karmakarışık duygular içinde. Sizde durumlar nasıl? :))
Mrh canim...kac gun sonra ilk kontrole gittin..nerde yaptırıyosun..cok merak ediyorum yarın nolcak..nekadar sürer bisey dedi mi canim doktorunMerhabalar
Benim de cuma günüydü ilk kontrolüm dr yumurtalarıma bakıp büyüklüklerini not aldı ortalaması 12 mm olmuş 18 olunca çatlatma iğnesini yapıcaz dedi. Senin de yumurta gelişime bakar
Hayırlı olsunKızlar bugün kan testimi yaptırdım. Sonuç 84,4. Hastaneyi aradım hayırlı olsun dediler. Çoook şükür. İnşallah katlanarak devam eder. Herkes de bu mutluluğu yaşar
Gözün aydın canım hayırlı olsunKızlar cok mutluyum sonucum cıktı :)
7. Gün 35
10. Gün 141
12. Gün 320 :)
Aynen öyle oldum haziran ayında o yüzden temmuzda başladım. Estrofem kullanmıştımBende bu ay tedaviye başlayamıyorum, bir tane yumurtam diğerlerinden çok önce büyümüş. Reglimin 2. Gününde gittim , doktor asla başlamam tedaviye. Doğum kontrol hapı kullan bu ay dedi. Başına böyle birşey gelen var mı kızlar?
Kendimi dinliyorum desem daha doğru olur, hiçbir iş yaptırmıyorlar bana. Bende evin içinde gezinip duruyorum. Gerçekten en zor evresi bekleme süreci, acabalarla geçiyor hatta geçmiyor günler.. Sizin bekleme süreciniz nasıl geçiyor, kendinizi dinliyor musunuz? Bende arada batma hissi ve sancılar oluyor, sizde yaşıyor musunuz? Gerçi doktorum bu durumun normal olduğunu ve korkmamam gerektiğini söyledi. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...tedirgin kelimesi herhalde tam olarak hissettiklerimi açıklıyor. Sürekli evde yatarak mı geçiyorsunuz yoksa günlük yaşama dönüldü mü? :) tüp bebeğin en zor kısmında olduğumuzu düşünüyorum o 12 gün bir türlü geçmiyor
Hadi gözünaydın :) benimde 10.gün 275di. Bugün 12.gün tekrar yaptırdım. 852 çıktı . :)))Kızlar cok mutluyum sonucum cıktı :)
7. Gün 35
10. Gün 141
12. Gün 320 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?