Daha çok evde dinlenerek geçiriyorum bazen kısa yürüyüşler yapıyorum evin içinde etrafında kitaplar su gibi bitiyorKendimi dinliyorum desem daha doğru olur, hiçbir iş yaptırmıyorlar bana. Bende evin içinde gezinip duruyorum. Gerçekten en zor evresi bekleme süreci, acabalarla geçiyor hatta geçmiyor günler.. Sizin bekleme süreciniz nasıl geçiyor, kendinizi dinliyor musunuz? Bende arada batma hissi ve sancılar oluyor, sizde yaşıyor musunuz? Gerçi doktorum bu durumun normal olduğunu ve korkmamam gerektiğini söyledi. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...
Bangi ilaçları kullanıyorsun canm bnmde bgğn 9.günDaha çok evde dinlenerek geçiriyorum bazen kısa yürüyüşler yapıyorum evin içinde etrafında kitaplar su gibi bitiyordediğin gibi bana da kimse iş yaptırmıyor :) hafif bel ağrım en başından beri var. kasıklarımda da hafif denebilecek batmalar oluyor. Bunlar belirti arıyorum karşıma çıkıyorlar şeklinde değil de kendini zaman zaman hissettiren ağrılar. Bugün 6. Gün bitti diğer denemelerimde oldukça sabırsızdım şimdi daha temkinliyim sanırım.
Teşekkür edem cvbın için, doktorum bana öncesinde vitaminler vs vermişti. Onla alakalı olabilir mi erken yumurta büyümesi acaba? Bana Yasmin verdi direkmanAynen öyle oldum haziran ayında o yüzden temmuzda başladım. Estrofem kullanmıştım
Canım beni 5. Gün çağırdı vajinal ultrasonla yumurtalıklarımın gelişimine baktı puregon iğneme ek olarak orgalutrana başlattı üç gün sonra tekrar kontrol dedi yarın gideceğim hormon değerlerime bakılacak. Kontroller kısa sürüyor rahat olMrh canim...kac gun sonra ilk kontrole gittin..nerde yaptırıyosun..cok merak ediyorum yarın nolcak..nekadar sürer bisey dedi mi canim doktorun
Canım inofolic alıyorum clexane 0.4 lük iğne vuruyorum estrofem progrstan fitil santafer bu şekilde senin nasıl? Test yaptın mı giç 9. Gün artık birşey kalmamış hayırlısıyla inşallahBangi ilaçları kullanıyorsun canm bnmde bgğn 9.gün
İdrar testini yaptım 7. Gün çıkmadı biCanım inofolic alıyorum clexane 0.4 lük iğne vuruyorum estrofem progrstan fitil santafer bu şekilde senin nasıl? Test yaptın mı giç 9. Gün artık birşey kalmamış hayırlısıyla inşallah
Hayırlı olsun canım, Allah utandırmasın:))kızlar bugün benim de opu vardı. İyi geçti diyebilirim. merkezden ayrılırken kötüydüm biraz ama evde 2 saat uyuduktan sonra kendime geldim. Hiç ağrım falan olmadı. Yumurtalar da iyiymiş. Yarın arayacaklar bakalım. Bunu da atlattık. Adım adım ilerliyorum ..
Yok canım ben hiçbişey kullanmamıştım ama oldu. Olabiliyomuş bazen öyle bi sebebi yok dedi doktor. Her şeyde bi hayır var dedik temmuzu bekledik. Bugün 9. GünümTeşekkür edem cvbın için, doktorum bana öncesinde vitaminler vs vermişti. Onla alakalı olabilir mi erken yumurta büyümesi acaba? Bana Yasmin verdi direkman
Bence de gayet iyi masallah hep boyle devam etsin peki bir daha kan testi yaptircakmisin canim? Bnm dr um istemedi ama ben yarin yaptircam içim rahat etsin diye :)Canım sonucumu aldım 9.gün degerim 93 tü. Bugun 11.gün degerim 204.38 sanırım degerim iyi sence nasıl
Gözünaydin masallah degerin ne guzel katlanmis öyle :)Hadi gözünaydın :) benimde 10.gün 275di. Bugün 12.gün tekrar yaptırdım. 852 çıktı . :)))
Sende durumlar ne canımGözünaydin masallah degerin ne guzel katlanmis öyle :)
Evet canım yarın tekrar yapıcam cunku doktorum asıl 12. Gün tetkiki istediBence de gayet iyi masallah hep boyle devam etsin peki bir daha kan testi yaptircakmisin canim? Bnm dr um istemedi ama ben yarin yaptircam içim rahat etsin diye :)
Senden güzel haber bekliyorum ben , hiç idrar testi yaptınmıYok canım ben hiçbişey kullanmamıştım ama oldu. Olabiliyomuş bazen öyle bi sebebi yok dedi doktor. Her şeyde bi hayır var dedik temmuzu bekledik. Bugün 9. Günüm
Maşallah beni gecmissinHadi gözünaydın :) benimde 10.gün 275di. Bugün 12.gün tekrar yaptırdım. 852 çıktı . :)))
Kızlar bugün ignenin 4.günü yarin kontrol var ne olur ne der cok merak ediyorum sizce kac gun daha yaparım igne keske bu hafta içi hersey bitmiş olsa)
Malesef...olmadı...Bu gün bebeğimin orda olma ihtimali ile geçirexeğim son gecem bu tedavide belkide...belkide artık orda diye başka tedirginlikler,başka korkuların başlangıcı...yarın öğrenicem hepsini...yarın test günüm ...pazara denk geldiği için 10.günüm pazartesi istemişti hastane,ama ben yarın yaptırıcam olumsuz olursa büyük unutlarla gittiğim yeri bi süre görmek istemiyoeum çünkü...lütfen iyi dilekleriniZi ve dualarınızı esirgemeyin,teşekkürederim...
Hayırlısı böyleymiş kuzucum nolur üzme kendiniMalesef...olmadı...
Üzülme diyemem canım benim. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı etsin.Malesef...olmadı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?