TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Daha çok evde dinlenerek geçiriyorum bazen kısa yürüyüşler yapıyorum evin içinde etrafında kitaplar su gibi bitiyor dediğin gibi bana da kimse iş yaptırmıyor :) hafif bel ağrım en başından beri var. kasıklarımda da hafif denebilecek batmalar oluyor. Bunlar belirti arıyorum karşıma çıkıyorlar şeklinde değil de kendini zaman zaman hissettiren ağrılar. Bugün 6. Gün bitti diğer denemelerimde oldukça sabırsızdım şimdi daha temkinliyim sanırım.

Bangi ilaçları kullanıyorsun canm bnmde bgğn 9.gün

Aynen öyle oldum haziran ayında o yüzden temmuzda başladım. Estrofem kullanmıştım
Teşekkür edem cvbın için, doktorum bana öncesinde vitaminler vs vermişti. Onla alakalı olabilir mi erken yumurta büyümesi acaba? Bana Yasmin verdi direkman

Mrh canim...kac gun sonra ilk kontrole gittin..nerde yaptırıyosun..cok merak ediyorum yarın nolcak..nekadar sürer bisey dedi mi canim doktorun
Canım beni 5. Gün çağırdı vajinal ultrasonla yumurtalıklarımın gelişimine baktı puregon iğneme ek olarak orgalutrana başlattı üç gün sonra tekrar kontrol dedi yarın gideceğim hormon değerlerime bakılacak. Kontroller kısa sürüyor rahat ol ben Kıbrıs'ta yakın doğu üniversitesi hastanesine gidiyorum

Bangi ilaçları kullanıyorsun canm bnmde bgğn 9.gün
Canım inofolic alıyorum clexane 0.4 lük iğne vuruyorum estrofem progrstan fitil santafer bu şekilde senin nasıl? Test yaptın mı giç 9. Gün artık birşey kalmamış hayırlısıyla inşallah

Canım inofolic alıyorum clexane 0.4 lük iğne vuruyorum estrofem progrstan fitil santafer bu şekilde senin nasıl? Test yaptın mı giç 9. Gün artık birşey kalmamış hayırlısıyla inşallah
İdrar testini yaptım 7. Gün çıkmadı bi
Daha yapmadım bnde hipor kullanıyorum folio estrofem crione jel progestan iğne kullanıyorum

kızlar bugün benim de opu vardı. İyi geçti diyebilirim. merkezden ayrılırken kötüydüm biraz ama evde 2 saat uyuduktan sonra kendime geldim. Hiç ağrım falan olmadı. Yumurtalar da iyiymiş. Yarın arayacaklar bakalım. Bunu da atlattık. Adım adım ilerliyorum ..

Hayırlı olsun canım, Allah utandırmasın:))

Tüp bebek tedavisinin her aşaması ayrı stres.. Yumurta gelişecek mi? Gelişti dollenecek mi? Döllendi kaçıncı güne gidecek, sağlıklı mı? Sonra transfer 12 gün tuttu mu tutmadı mi ? Test pozitif 2 katına çıkacak mı çıkmayacak mı? Şimdi benim gibi olan arkadaşlar da kalp atışını duyacak mıyız duymayacak mıyız stresi.. Her aşamada kendimi dinliyorum bugün ki stresim de acaba dış gebelik mi? Beklemek çok zorr. Daha 12 gün var.. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. Allah yardımcınız olsun..

Teşekkür edem cvbın için, doktorum bana öncesinde vitaminler vs vermişti. Onla alakalı olabilir mi erken yumurta büyümesi acaba? Bana Yasmin verdi direkman
Yok canım ben hiçbişey kullanmamıştım ama oldu. Olabiliyomuş bazen öyle bi sebebi yok dedi doktor. Her şeyde bi hayır var dedik temmuzu bekledik. Bugün 9. Günüm

Canım sonucumu aldım 9.gün degerim 93 tü. Bugun 11.gün degerim 204.38 sanırım degerim iyi sence nasıl
Bence de gayet iyi masallah hep boyle devam etsin peki bir daha kan testi yaptircakmisin canim? Bnm dr um istemedi ama ben yarin yaptircam içim rahat etsin diye :)

Bence de gayet iyi masallah hep boyle devam etsin peki bir daha kan testi yaptircakmisin canim? Bnm dr um istemedi ama ben yarin yaptircam içim rahat etsin diye :)
Evet canım yarın tekrar yapıcam cunku doktorum asıl 12. Gün tetkiki istedi

Yok canım ben hiçbişey kullanmamıştım ama oldu. Olabiliyomuş bazen öyle bi sebebi yok dedi doktor. Her şeyde bi hayır var dedik temmuzu bekledik. Bugün 9. Günüm
Senden güzel haber bekliyorum ben , hiç idrar testi yaptınmı

Malesef...olmadı...

Malesef...olmadı...
Hayırlısı böyleymiş kuzucum nolur üzme kendini
Elhamdülillah çek bol bol ki bu sınavın mahşerde seni inşAllah kurtaracaktır
Rabb im tez vakitte müjdeni ulaştırsın belki o günler sandığından daha yakındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…